Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Възможности за инвестиция в Исторически парк АД
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Ами като им липсват аргументи как да се защитават !Остава им само да пускат клипчета на Авалинчо, каквото и да значи това !
Танцува около огъня пред парка и чака желаещи да им продаде билетче.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеВ темата става все по забавно!
Малко бяга усърдието на защитниците ама ще им мине.Остава им само да пускат клипчета на Авалинчо, каквото и да значи това !
Коментар
-
Включването на тези господа във форума беше много отрезвително. Тоталната им неспособност/нежелание да отговорят на базови въпроси, дори в толкова напреднал етап на проекта, и цялостно реториката им говорят много за това що за проект е Исторически Парк. Искрено са надаявам да продължват да пишат тук - копаят ново дъно с всеки коментар и мисля, че успяват да отблъснат потенциални инвеститори много по-успешно от каквито и да е било статии. Въпросите, които са от страници назад, все още си седят неотговорени, въпреки, че имаме няколко представители на ИП тук. Много е показано как пореден коментар всячески въртят и сучат, само и само да не отговорят на елементарни въпроси. Истински се закопаха само за няколко дни.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Plameniva_d Разгледай мнениеГ-н или госпожо Aleo, не съм аз човека, който може да ви каже какво влиза в парка и какво не. По построеното и разпространеното(рекламната кампания на парка е по-добра от на другите две компании) виждам, че в парка по-добре се йорави с парите отколкото в другите. За г-н Михайлов защо не харесва борсите може да си каже той, аз мога да кажа за мен си. Първо не съм видяла един човек да забогатее от борсите. Учила съм икономика и се интересувам от инвестиране, но никъде не съм видяла да се обяснявай да печели някой освен хората, които организират нещата и техните лакеи(които не печелят, а съществуват с получените средства). Така, че да се твърди, че се мисли за потребителя на борсите е фалш. Стойчо Недев не го познавам и не знам защо го включихте в разговора, но предполагам и той печели от комисионни или от скрита реклама. Да, забравих и третото от което се печели е курсове. От фондовата борса не съм видяла един голям играч да се погрижи за държавата или да даде шанс на обикновените неща. Всички пари отиват по лични направления за забавления и осигуряване на конкурентно предимство само на своите деца. Не в моето място за инвестиране. Защо г-н Михайлов е глобен 15 000 лева? Защо банките са глобявани милиарди много пъти. Естествено за нарушение на регулативните мерки. Какви точно и за какво аз не знам. Знам, че от банките са губили хиляди милиарди долари на милиарди хора и пак ги величаете, а г-н Михайлов си е загубил негови средства без да ощетява други хора. Аз лично споделям информация, за да може трети лица да видят фалша и то само тези, които имат очи да видят. Не се оплаквам или жаля. Важно е да се знае. Разкривам подли малки душици. Жена съм и имам сърце, но е жалко, че на мъжете им липсва. Искате демокрация и добро отношение към вас, а не го давате на другите. Действате като училищни комплексари, които само скрити имат смелост да изразят болката си. Оставете нашият проект сам да говори за себе си и спрете да “спасявате” инвеститори в него, като правите живота им по-труден. Желая ви приятен ден!
След като вече за всички членове това е явно, можете ли да обясните защо пред интервю на Капитал от 2019 казахте, че в Историческия Парк са инвестирани 70 милиона лева, а по отчет за 2019 година няма и 11.5 милиона лева в актива, къде е разликата? Все пак има пряк сблъсък между вашите думи в Капитал и ГФО за 2019 подписано от вас.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от marinoff Разгледай мнение...
Продължавайки да пишете тук сами доказвате на хората, търсещи информация, своята некомпетентност и подлост. С времето, това, приятели, ще работи само и единствено срещу вас.
Както казва един велик българин: "Който има очи ще види." Бих добавил: "Който няма, ще остане тук."това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от marinoff Разгледай мнение
Пуснах сълза ;(
Добре де, ние нали ти казахме още преди няколко страници, че си прав - браво, разконспирира ни. И тук и във форум финанси, бг мама, инвестиции, въобще навсякъде всичко е нагласено срещу вас. Въобще Прокопиев е купил целия интернет, този мръсник. Моля, направете още едно 2-часово филмче, ще има огромен ефект, сигурен съм.
Я кажи сега, кога ще почнете да изплащате пари на инвеститорите или още не е ясно?
- 1 like
Коментар
-
това АД никога нямаше да бъде допуснато до търговия на регулиран пазар по ред причини.
самият подход с минимален пакет от 36 000 говори, че тук ще се щипе здраво и се търсят баш шарани.... айвълин и неговата банда тепърва ще усетят гнева на див селянин на който са прибрали парички за чисто нов голф и му казват, че стойне и капитал са разпъдили шейховете, които иначе са се записали да идват за 10 години напред.
има един проект в Равадиново - замък. Доста присмех отнесе човека, но си го строеше упорито години наред и сега си прибира доста добри такси от билети и събития. НО разликата е, че не го строи с парите на стотици(хиляди) хора, които е напълно наясно, че ще обере. - малка подробност, но съществена.
отрицателният капитал на дружество, което е събрало милиони!!!! само срещу голи обещания говори за две неща - ЛОШО УПРАВЛЕНИЕ и КРАЖБА на средства под една или друга форма.
облигационна емисия с 40% лихва... при положение, че лихивте по потребителските кредити са под 10% ... WTF???това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Plameniva_d Разгледай мнение
Рекламирания супер курорт от сламени къщи в Занзибар от вашия любим вестник Капитал предлага само 65 евро на ден за една допълнителна услуга в деня. Как може там да е супер инвестиция и да се счупват да дават пари, че и полети, чакане, трансфери, а тук да е обратното. Инвеститори!!! Противоречите си отново.
Стратегически са кръстили темата "Възможности за инвестиция в Исторически парк АД", за да е видима и посещаема от всеки, който иска да потърси информация за парка в интернет. Кристално ясно стана вече за всеки, че целта на темата е не да се обсъжда обективно проекта, а да се внуши у всеки четящ я, че парка е измама.
Видно е от ден първи, в който е отворена тази тема, че писанията са в посока подобни внушения. То не бяха твърдения, че Ивелин Михайлов иска 200 милиона за гола поляна, когато пък почна да се строи версията им премина в "разхождат се два багера, колкото да заблуждават хората, че нещо се прави, докато се съберат парите на "шараните", когато се отвори пък стана "няма да има туристи", когато пък дойдоха хората и споделиха хиляди доволни мнения версията премина в "ама що не са стотици хиляди туристите" и "къде са дивидентите?"(сякаш някой от тях е инвестирал и си ги чака) и т.н., и т.н...
Само да ви кажа, уважаеми гурута, че не сте толкова важни, колкото си мислите, защото всеки може да провери, че въпреки упоритите ви опити да сринете проекта, той се развива с всеки изминал ден и не е спрял дори по време на пандемията.
Продължавайки да пишете тук сами доказвате на хората, търсещи информация, своята некомпетентност и подлост. С времето, това, приятели, ще работи само и единствено срещу вас.
Както казва един велик българин: "Който има очи ще види." Бих добавил: "Който няма, ще остане тук."
Last edited by marinoff; 03.02.2021, 15:13.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
то и на малдивите са едни бунгалца на кей на острови по 200 на 200м, но са си малдивите.
обясни ни ивелине защо не продавате пакети акции за суми под 36КДруго си е в с.Неофит Рилски в каменна старинна къща, да ти готвят мусакичка и да те стрелят с лък !
Коментар
-
Първоначално изпратено от megathrone Разгледай мнение
Не се бъзикай, човек....ти знаеш ли какво е да те ухапе Стойне? Мисля, че в канала на едни добри патриоти - Тугедър май се казваха - имаше интервюта с жертви на Стойне. Една жена, старица на преклонна възраст, отишла милата с още 59 000 туристи до Исторически Парк и Стойне я набарал сама....цялата я беше нахапал, човече.
На всичкото отгоре, жената била със златна карта, милионерка в зелено - всичко с честен труд и инвестиционен нюх е постигнала. Продала е имота на внучето, а после пасивен доход от няколко хиляди на месец....милата женица, заслужено ги е получила от това райско кътче. И накрая какво? Стойне измамникът я нахапа и захвърли. Истинска мерзост.
Коментар
-
Рекламирания супер курорт от сламени къщи в Занзибар от вашия любим вестник Капитал предлага само 65 евро на ден за една допълнителна услуга в деня. Как може там да е супер инвестиция и да се счупват да дават пари, че и полети, чакане, трансфери, а тук да е обратното. Инвеститори!!! Противоречите си отново.
обясни ни ивелине защо не продавате пакети акции за суми под 36К
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
Рекламирания супер курорт от сламени къщи в Занзибар от вашия любим вестник Капитал предлага само 65 евро на ден за една допълнителна услуга в деня. Как може там да е супер инвестиция и да се счупват да дават пари, че и полети, чакане, трансфери, а тук да е обратното. Инвеститори!!! Противоречите си отново.Last edited by 0; 03.02.2021, 14:56.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Ясно, че отделяте доста време в усвояване на манипулативни техники, ама някакси като всичко го има написано тук черно на бяло - не ви се получава. Запазете тези похвати за видеата си, не се морете тук.Last edited by megathrone; 03.02.2021, 14:33.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар