IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Възможности за инвестиция в Исторически парк АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от RimogarDD Разгледай мнение
    Още в началото имаше и някакви видеа, митове и легенди за милионерът на 16 години (или 19, не помня вече), който е бил взет под крилото на ИМ. Не му трябва образование, защото животът и опитът учел повече. Ето тези идеалистични и романтични истории бяха особено увлекателни, трябва да възобновите рубриката!

Нещо тази сюжетна нишка потъна във врмето. Вече имаме ли милиардери?
    Абе, вие нали не гледахте видеата на Тогедър. Няколко пъти ми писахте да не ви занимавам с видеото, което изобличава Стойне Василев и компания в опитите им да злепоставят и сринат доверието в Исторически парк, че уж никой тук не ги гледал. Пък сега като ви чета коментарите, ми вие ги гледате повече от нас, консултантите.

Браво на вас. Продължавайте дружно да ги гледате и обсъждате, че да стават по-популярни.

Направо не знам какво щяхме да правим без вас. Между другото явно от Карол и Капитал малко ви плащат и затова се пънете тук да се покажете като специалисти, па дано някой се сети да ви поиска консултация, че да позахлебите.

Гледайте, другари, гледайте. Рубриката в канали ни се казва "За младите" и я води младеж на 22 г., който прави бизнес в България, гради прекрасно семейство с хубава жена и живее живота на мечтите си. Пък вие си философствайте. Това поне го можете.

Last edited by marinoff; 03.02.2021, 19:49.

Коментар

• Народе ??!!..

Коментар

• Споделен опит от човекЪТ достигнал най високи нива в европейска компания

Апостолът

Алибаба цетира Канчев

от ново Алибаба

Коментар

Още в началото имаше и някакви видеа, митове и легенди за милионерът на 16 години (или 19, не помня вече), който е бил взет под крилото на ИМ. Не му трябва образование, защото животът и опитът учел повече. Ето тези идеалистични и романтични истории бяха особено увлекателни, трябва да възобновите рубриката!

Трябва да попитате момчето. На 22 години е с дете и скоро ще има второ. И жена му хубавичка. Явно е видяла нещо в “орлето”. Прави доста неща, които са видими и остават. За вас може ли да се каже същото?

Коментар

• Първоначално изпратено от georgnank Разгледай мнение
            Реланос със фънтастичен вид!

Исторически парк
            Розариум
            Рибарник
            Въздигане

Апостолът страрейшините и фианцовите концолтанти ваздигнаха бимбериците ан орлетата. Игри ан волията е символ ан ваздигането ан орлетата който в полза рода ще се откажат от девиденти за 8 години .

Много дебела ръка държи рибата. Не е полезно за здравето. В Библията пише, че лакомията е порок.

Коментар

• типичен бай ганьо - мрази всичко българско - прекланя се пред всичко чуждо... тук явно много хора живеят още в 19ти век.. в 21 век с повечето дипломи може да само да се обършеш... и доказателство за това е, че 80% от висшистите не работят по специалността си.. в 21ви век успяват хората с опит и хората със сертификати от различни компании. А вие си пращайте децата да учат право,икономика,маркетинг,психология и мениджмънт и чакайте да станат милионери а ако тръгна да изреждам милиардерите,които са прекъснали или не са ходили във вуз ще ми трябва отделна тема...
              На този свят няма по-ценно умение от умението да продаваш.

А щом професията му ти изглежда смешна ще ти кажа, че повечето милиардери в сащ са почнали именно с продажби от врата на врата... и лъжеш с цифрите 2019та бяха 38 000, а към края на август за 2020 са 61 000 - има продадени 80 000 златни карти, чийто срок за активация изтича края на 2020 и хората идват за да не се окаже,че са си дали парите на вятъра. Храмовете се от италиански мрамор.. ествествено, ако и вътрешната конструкция беше от мрамор то паркът щеше да излезе не 250млн. а 25 милиарда, което е лудост... входът щеше да се наложи да е 250лв... и кажи ми как 30лв са ти много при положение,че за 15мин. в колизеума даваш 100лв и не мрънкаш колко са алчни италианците.. в Равадиново също го направиха 30лв..

Първо нито веднъж не съм видял Михайлов да се оправдава.. единственото, което виждам е че паркът се строи всекидневно с изумителна скорост - за 2 години едно пусто, мръсно поле е превърнато в зелено кътче от рая.
              Закон не е нарушен и бас ловя,че като си купуваш имот не вписваш реалната цена за да си спестиш местния данък за двугодишната ми работа с един нотариус поне не съм видял някой досега да впише реална стойност..
              Резултатите са налице - порутени къщи за 3 години от 2000лв скачат на 100 000 лв.

Коментар

• Реланос със фънтастичен вид!

Исторически парк
                Розариум
                Рибарник
                Въздигане

Апостолът страрейшините и фианцовите концолтанти ваздигнаха бимбериците ан орлетата. Игри ан волията е символ ан ваздигането ан орлетата който в полза рода ще се откажат от девиденти за 8 години .

Коментар

• Още в началото имаше и някакви видеа, митове и легенди за милионерът на 16 години (или 19, не помня вече), който е бил взет под крилото на ИМ. Не му трябва образование, защото животът и опитът учел повече. Ето тези идеалистични и романтични истории бяха особено увлекателни, трябва да възобновите рубриката!

Коментар

• Първоначално изпратено от Plameniva_d Разгледай мнение
                    “Въздигане” е фондация и не продава дялове от нищо. Отново лъжовно твърдение. Кое подред.
                    то мен ако питаш целият исторически парк ще се окаже една голяма фондация, а акционерите дарители

след първия дивидент 5000лв на калпак си взимам думите и ще донеса торта в офиса ви
                    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

“Въздигане” е фондация и не продава дялове от нищо. Отново лъжовно твърдение. Кое подред.
                      Сверете си информацията - казвам ви от 1-во лице какво ми беше предложено... дялове от по ~10хил. лева, които не бяха директно пакетите от 200 акции през Тугедър, а през "партньорската" фондация или фирми. Както и да се нарича - фактите са си факти.
                      Вашите твърдения са лъжливи! Аз ви споделям какво съм говорил с тугедърски консултант и какво ми беше предложено. Това беше и една от червените лампи (те бяха много), които светнаха докато се информирах за инвестиционните възможности около проекта и докато ме обработваха. Други хора не са били така благоразумни да се информират и анализират своевременно и изглежда ще почакат за развръзка (дано е щасатлива, но се съмнявам).
                      Last edited by RimogarDD; 03.02.2021, 18:45.

Коментар

Отново ви благодаря за високата оценка! Първо да ви питам какви спекулации правя? И второ защо не вземете експерт-строителя Георги Димитров са ви направи оценка на активите и ако струва 11 000 000 или 30 000 000 лева да се хване да го направи и да докаже. Имате възможност лесно да докажете измамата, но стоите и пишете над една година.
                        За пореден път не отговаряте на въпроса Много слабо изпълнение, поредно

Да го напиша и аз, понеже както видяхме - има проблеми с четенето и разбирането. Ако не разбирате въпроса - попитайте, сигурен съм, че ще ви се обясни.

Защо пред интервю на Капитал от 2019 казахте, че в Историческия Парк са инвестирани 70 милиона лева, а по отчет за 2019 година няма и 11.5 милиона лева в актива, къде е разликата? Все пак има пряк сблъсък между вашите думи в Капитал и ГФО за 2019 подписано от вас.

Коментар

Отново ви благодаря за високата оценка! Първо да ви питам какви спекулации правя? И второ защо не вземете експерт-строителя Георги Димитров са ви направи оценка на активите и ако струва 11 000 000 или 30 000 000 лева да се хване да го направи и да докаже. Имате възможност лесно да докажете измамата, но стоите и пишете над една година.
                          Последните 5-6 страници са жива форма на спекулации от вас (Биодит и Градус крали пари от фондовете), но ето давам ви г-н Михайлов възможност да отговорите в прав текст на този въпрос:
                          Защо пред интервю на Капитал от 2019 казахте, че в Историческия Парк са инвестирани 70 милиона лева, а по отчет за 2019 година няма и 11.5 милиона лева в актива, къде е разликата? Все пак има пряк сблъсък между вашите думи в Капитал и ГФО за 2019 подписано от вас.

Коментар

Абе те преди продаваха ама и там схема. "Тук през партньорът ни от фирма Въздигане може да купите по-малки части на цена от 10 хил."... някакви такива брутални филми, направо не можеш да им хванеш спатиите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Aleo Разгледай мнение
                              Единствения човек, който борави с такъв патос, изказ, риторика и най-вече внушения и спекулации сте вие г-н Михайлов.

След като вече за всички членове това е явно, можете ли да обясните защо пред интервю на Капитал от 2019 казахте, че в Историческия Парк са инвестирани 70 милиона лева, а по отчет за 2019 година няма и 11.5 милиона лева в актива, къде е разликата? Все пак има пряк сблъсък между вашите думи в Капитал и ГФО за 2019 подписано от вас.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                                обясни ни ивелине защо не продавате пакети акции за суми под 36К
                                Абе те преди продаваха ама и там схема. "Тук през партньорът ни от фирма Въздигане може да купите по-малки части на цена от 10 хил."... някакви такива брутални филми, направо не можеш да им хванеш спатиите.

Коментар

Working...
                                X