If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Както писах и по-долу - БМВ да публикуват данните от тестовете, а после да дадат Auto Bild под съд. Аз лично бих разорил копелетата драскачески, проклетидаса.
виж къде отиде вармахта истри сичкото качване днес за нема и час
Както писах и по-долу - БМВ да публикуват данните от тестовете, а после да дадат Auto Bild под съд. Аз лично бих разорил копелетата драскачески, проклетидаса.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Мале-е-е-е - улових се, че днес отново - когато Вермахтът могъщо мачка, отварям за пръв път сайтът на Франкфуртската чак преди малко... погледах за 2-3 минути и го затворих... за разлика от вчера.
Все по-сериозно мисля, че аз съм финансов извратенец, а и вие не ме успокоявате особено в насока към обратното
Eй на, Импа го няма и дакса цепи здраво.
Трябва му забраним да се вясва туканка...
Няма щото стана нещо свръхестествено.
напоследък често и не без основание използвам термините (озъртащо се плахо човеченце) "мишкунене" и "мишкуняци". В резултат на това оня ден ми се счупи мишокът на компът, снощи извадих един след друг два резервни мишока и... строшиха ми се и те - и все - левият клавиш.... то днес трябваше да чакам да отвори компютърският магазин, та да си купя нов мишок.
Важното беше да отлепим според мен.
От тук вече само нагоре, ако няма драми и не се окаже, че мерниците ги сглобяват тригодишни китайчета в иглута в Гренландия.
ДОЙЧЛАНД, ДОЙЧЛАНД
ЮБЕР АЛЕС !!!
или, ако предпочиташ:
ЯХО-О-О-О-О-О-О-О-О-О !!!!
Някой да е изненадан от?
Важното беше да отлепим според мен.
От тук вече само нагоре, ако няма драми и не се окаже, че мерниците ги сглобяват тригодишни китайчета в иглута в Гренландия.
Коментар