IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Eй на, Импа го няма и дакса цепи здраво.
    Трябва му забраним да се вясва туканка...

Коментар

• Първоначално изпратено от Vomma Разгледай мнение
      Long Bayer at 114.2
      Long BMW at 78.51
      Long RWE at 9.60
      По кое време си ги купувал на тия цени?

Коментар

• утре по некое време мое да си купим дакси след като тества за 2 път нивото което достигна кога се изтърбуши..не 4е до сега не съм купувал де
        Вся Власть Советам

Коментар

• Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнение
          Не ми е ясен един въпрос , касаещ двата индекса Dow Jones Industrial и DAX.
          Първия падна от върха с 12%, а втория с близо 24%. На какво се дължи тази двойна разлика, да има 2-3% разбирам, ама двойна разлика не ми е ясно.
          Все пак пазарите са глобални, капиталите хвърчат навсякъде.
          Да не говорим, че големите инвест. банки препоръчваха да се излезе от америка, като достигнал върха си и да се инвестира на европейския пазар. То май е трябвало точно обратното да се направи.
          Дайте разумни обяснения, колегите с по-голям опит на международните пазари.
          обамата е казал на акулите ко падне с много ше стрелям
          Вся Власть Советам

Коментар

Short BorgWarner Inc. (BWA), Harman International Industries Inc (HAR), Gentex Corp.(GNTX)
            BWA, HAR closed. Loss: Broker costs
            GNTX: close + 12%

all options

Коментар

• Long Bayer at 114.2
              Long BMW at 78.51
              Long RWE at 9.60

Коментар

Първия падна от върха с 12%, а втория с близо 24%. На какво се дължи тази двойна разлика, да има 2-3% разбирам, ама двойна разлика не ми е ясно.
                Да не говорим, че големите инвест. банки препоръчваха да се излезе от америка, като достигнал върха си и да се инвестира на европейския пазар. То май е трябвало точно обратното да се направи.
                важно е какво рисуват двата а не кой с колко е паднал!!Или кой автомобил изхвърля по-малко вредни емисии!!!

Коментар

Дау е много по-добре диверсифициран.

Коментар

• Не ми е ясен един въпрос , касаещ двата индекса Dow Jones Industrial и DAX.

Коментар

сагласен сам. никои не може да е винаги успесен. zатова, аz гледам да имам поне 10 дни в месеца, които не 4ета несто zа паzара. просто 4овек требва да се абстрхира. така откривам нови неста и преусмислам грескитсе си.
                      рано или касно има бум, но zатова 4овека требва да има дефиниран риск и дисциплина, беz никакво НО.

Даимлер ме zаболе около Гарциа, макар 4е не бе голема поzициа, но ми даде ваzможност да откриа други неста. Там просто не следвах дисциплината си и както ти каzа бех в сериа и се усрах.
                      Отново, твърде много усилия и нерви. На мен поне ми харесва да си сравнявам доходността на спекулативната част на портфейла с дългосрочната ми част. Спекулативната ми отнема 99,9% от времето - а доходността и е дори по-ниска от тази на дългосрочната ми част Реално ако го правех за пари просто нямаше да се занимавам със спекула - не си заслужава като време/пари. И го приемам много повече като забавно хоби, отколкото като нещо сериозно. Всъщност грешка - от спекулата печеля добре само при падащи пазари. Така че има някакъв смисъл от нея и извън забавленията - но не кой знае колко голям спрямо времето което и отделям

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                        DBGR X 21.55$, GLD в момента 110.45$

Чакаме 28$ DBGR GLD 143.5 $
                        То добре ама стоп лосчето, къде го чакаме?
                        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Кога Драги ще намали лихвите за да помогне на фондовия пазар?
                          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                            Миии.... хайде де, действай. Стига само си се заканвал. Като захлебиш, кажи!

Ок. На колко биткойна е баса? Аз сключвам басове само в биткойни!
                            Aйде Мастъре, готов си.
                            После да не кажеш хъкъ мъка.....споко, не ми трябват битите ти койни, няма му вземам на голтака и последната риза я...

DBGR X 21.55$, GLD в момента 110.45$

Чакаме 28$ DBGR GLD 143.5 $

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                              Да, добър си - но това за което служиш е за диверсификация на грешките на всички останали, също както и те. никоя стратегия която залага на силен човешки фактор извършващ постоянни действия и изискваща огромна концентрация не е добра стратегия. Сега си влязъл в ритъм, но нищо не пречи след месец да се разсеяш нещо. Я от добро, я от лошо и да почнат да ти се скапват резултатите.
                              сагласен сам. никои не може да е винаги успесен. zатова, аz гледам да имам поне 10 дни в месеца, които не 4ета несто zа паzара. просто 4овек требва да се абстрхира. така откривам нови неста и преусмислам грескитсе си.
                              рано или касно има бум, но zатова 4овека требва да има дефиниран риск и дисциплина, беz никакво НО.

Даимлер ме zаболе около Гарциа, макар 4е не бе голема поzициа, но ми даде ваzможност да откриа други неста. Там просто не следвах дисциплината си и както ти каzа бех в сериа и се усрах.

Коментар

не сам сагласен. не е нужно всеки ден да си ватре в action-a. стида един пат. това не е хаzарт. има месеци с които 4акас такива дни.

и таи като си говрим: az сам пускал доста сделки досега.
                                много добар пример X, FCX, Vale, Daimler, BMW, Porsche, Emerging Markets, EUR/USD, USD/NZD. Норилск Никел itn.

вси4ки са били в рамките на дни до месеци. и вс4ки са фундаментални.

кажи ми колко от тех не са на пе4алба?

единствените ми zагубе, 4е по време на Гарциа, влеzной тварде ранио Даимлер лонг. това бе спекулативно, но другите И стоповете са несто прекрасно

Да, добър си - но това за което служиш е за диверсификация на грешките на всички останали, също както и те. никоя стратегия която залага на силен човешки фактор извършващ постоянни действия и изискваща огромна концентрация не е добра стратегия. Сега си влязъл в ритъм, но нищо не пречи след месец да се разсеяш нещо. Я от добро, я от лошо и да почнат да ти се скапват резултатите.

Коментар

Working...
                                X