Първоначално изпратено от exxs
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
добре бе като гледаш в тоя тъп сайт дет журналята преписват само по комунистическа еврогейска линия простафелските им пропагандни статии и то в целия Запад новините се снасят от 1 място директно от евреите у Фашингтон и ти верваш на новините ?!? Ти луда Крис ли си само ми каи, Китай бил тва онова, щел да мре, щел да се забави, бил балон на баба им куревете. На Запада Китай им е проблем защото е алтернатива на тях и единствената държава с такива колосални размери и суми на плюс, няма такъв аналог в света .... кой кааа, че чайниците били балони, тромпети, въздухари мое само ми напрай една тръба, изчетох сумай ти книги и зяпах лекции по въпроса за чайниците и просто треа ти кажа, че са номер 1 икономика в света по всякви параграфи .....Вся Власть Советам
Коментар
-
Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнениеЗначи да споделя какво ми хрумна одеве чета че гермнаските стоки се радвали на невиждано търсене а китаи бил наи големия консуматор един от големите а 2015 година именно зарад това пропадаха индексите зарад китай юана девелвиран имало опасност от бъдещо девалвиране нямало да има такъм бвп забавяла се икономиката на китай и все такива мрачни неща...та мисълта ми е китаи не се е подобрил бвп е 6% 7% и изведнъж китой факторът които уж предизвика спадовете 2015 не еппроменен драстично а сега изведнъж видиш ли герамния се радва на небивало търсене на стоките й....за мен си е чиста манипулация една новина ужким вдига пазарите и не е нужно същата новина да стане положителна че да ги вдигне а се появява от изневиделица друг "положителен" фактор който ги вдигаLast edited by michaelis12; 10.05.2017, 19:40.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеКеширах, за съжаление рано... но все пак с 8% профит... Позицията ми беше бая набъбнала и гонеше тази в Сантандер... Имах усещане, че ще се опитат да влеят овчи оптимизъм преди отчета... Дано не съм прав - да можеш и ти да кешираш на прилично ниво...
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеAbengoa - A- 0,038 18,74%
Някой май е видял отчета или знае нещо
ABENGOA A: 0,038 18,75%
ABENGOA B: 0,016 14,29%За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Хубава аналогия правиш.
Ако си достатъчно упорит, ще ти си получи с почти всяка новина : )
Аз лично нямам търпение да видя какво ще измислят за рязката корекция тези дни. Това с уволнението на шефа на ФБР е доста ниска топка. Ще се изненадам да го използват за такъв "сериозен" спад. Може би новото назначение ще е причината?
Коментар
-
Значи да споделя какво ми хрумна одеве чета че гермнаските стоки се радвали на невиждано търсене а китаи бил наи големия консуматор един от големите а 2015 година именно зарад това пропадаха индексите зарад китай юана девелвиран имало опасност от бъдещо девалвиране нямало да има такъм бвп забавяла се икономиката на китай и все такива мрачни неща...та мисълта ми е китаи не се е подобрил бвп е 6% 7% и изведнъж китой факторът които уж предизвика спадовете 2015 не еппроменен драстично а сега изведнъж видиш ли герамния се радва на небивало търсене на стоките й....за мен си е чиста манипулация една новина ужким вдига пазарите и не е нужно същата новина да стане положителна че да ги вдигне а се появява от изневиделица друг "положителен" фактор който ги вдигаВся Власть Советам
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
нямах форум пред вид, а страницата на борсата им, някои информационен сайт като финанц.нет или дер актионер или финанцнацхрицхтен или уолстреетонлине.цом или др. немските и англииски подобни са наистина много, но испански не знам такива.
разбира се,само ако знаешиначе карай, ще намериме нещо работещо
http://www.cnmv.es/portal/home.aspxLast edited by lobos; 10.05.2017, 18:29.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнениеединствено сантандер игнорирах да купя миналото, макар да имах ордер за 10к. смених посоката само към немски акции.
е, щеше и сантандер да е добро вложение за 1г.но не мога да съм навсякъде нали
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
Не знам форум с английски аз се оправям с испански ,иначе чета най големият им форум ,има доста хора там които дават много инфо ,компании има много да ,но да знаеш ,че и пазара им е много манипулиран иначе ,ако искаш хвърли едно око на POP както казах този новият шеф е намислил нещо ,не ги следя ,че сега и кеш нямам но в темата която следя в форума пишат и за нея днес е имало даже търг казват ,че в момента се затварят къси ,на тази банка по спомени проблемите и бяха ипотеките ,но сега Испания почва на ново да се купуват жилища и според мен тук бързо ,ще видим еврото
разбира се,само ако знаешиначе карай, ще намериме нещо работещо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
лобос, ти следиш испанският пазар. можеш ли да препоръчаш сайтове на англииски за тяхната борса? и сам бих потърсил, но ме мързи сегапък и ти може да знаеш нещо поинтересно
грасиас
много ме кефи испаноговорящият пазар и малко знам за испанските компании с някои изкл. а пазарът им е огромен и и много пари има там.
мисля да се пробвам след време. поздрави
Коментар
Коментар