IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• коба вчера и днес я натиснаха прогнозистите и аналитиците след добрият отчет от вчера. но май ще обърне към над 10.
    днес имаше недоверчиви анализи от "големи", но и един подобър за таргет до 12 тази година. пробие ли 10,35 ще има и 11 и там съм аут.
    вди и сакс поизкъртиха отново схортилите с тях и получиха нови таргети.
    сен ще се опита да тества скоро отново 15 или 16, но решаващо ще е късната есен за тях.
    пбб засега стабилно се държат и очакваме силен ку1 с последвал уан-офф завишен дивидент'16. ТА спецовете считат, че реалистична цена за нея е около 16 и нещо, ще изчакаме.
    другите са изненади
    препоръчвам за велю-инвесторите мбб и ауманн, възможни са нови ипо на 1-2 дружества от мбб групата

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение

Мерси за съвета но за сега ще поостана тук иначе примери поне 2 компании мога веднага да ти дам Гамеса Ercros
      Станели 1 евро без контрасплит веднага правя фиеста
      ами остани бе що те кефят .... , ти само по шпански стотинкадийски акции ли бръмчиш ?! Е ходи на БФБто там сички са такива и си прехвърлят по 5 леа всеки ден..... В Българията горките живеят в няква бесна заблуда че някоя си стотинкадйиска акция ше стане световен бесен лидер кат BASF или Bayer и от 0.05 стинки ше стане 1500 леа и стаат трилионери кат деда си Бъфет само дет пропускат, тънкия факт, че левчето не е световен резерв нема и да бъде и наще акции важат само до Калотина навънка ньет, щото наще мутрофони немат самолетоносачи да "убеждават" некой да си купи нещо от нас как праят Сашовците и Руснаците .....

Коментар

В момента съм категория набучен в Абенгоа
        лобос, ти следиш испанският пазар. можеш ли да препоръчаш сайтове на англииски за тяхната борса? и сам бих потърсил, но ме мързи сега пък и ти може да знаеш нещо поинтересно грасиас
        много ме кефи испаноговорящият пазар и малко знам за испанските компании с някои изкл. а пазарът им е огромен и и много пари има там.
        мисля да се пробвам след време. поздрави

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
          Е, явно засега повечето от вас са против, ок.

Мислех това, защото тука стана: бльъ-бльъ-бльъ-бльъ - и то основно благодарение на "късаците"... ама както кажете: демокрация.
          още подобре ще стане, като спреш с блудкавия си език и пишеш на нормален български език.

отвори си тема за себе си и си пиши на воля там с инфнатилните йодови реплики.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
            Е, явно засега повечето от вас са против, ок.

Мислех това, защото тука стана: бльъ-бльъ-бльъ-бльъ - и то основно благодарение на "късаците"... ама както кажете: демокрация.
            Импов тази и темата NYSE са единствените 2 хубави теми за мен в целия форум

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение

оффф ае излизай от там не се занимавай с тия бунаци да не ревеш после и как казах на другия, хвани и си купувайте някой дет прай нещо реално не некви въздушни суяци кат банки и фейсбоклуци ...

P.S. иначе готино е да да си взел акция за 2 стинки и то едни 100К бройки после кат стане левче/два и си си купил къща в шпанско и аз си ги мислех тия раоти ама не стаанаа баш така нещата с мойте копачи ....
              Мерси за съвета но за сега ще поостана тук иначе примери поне 2 компании мога веднага да ти дам Гамеса Ercros
              Станели 1 евро без контрасплит веднага правя фиеста
              Last edited by lobos; 10.05.2017, 16:47.

Коментар

• Е, явно засега повечето от вас са против, ок.

Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Да тези са ами мисля да почакам малко .Тук е дълга тема ,според мен ако още 2-3 години няма криза мисля ,че тези доста ще дръпнат ,сега едва ли някой има интерес да фалират имат доста активи както и купувачи за тях ,но знае ли човек
                  оффф ае излизай от там не се занимавай с тия бунаци да не ревеш после и как казах на другия, хвани и си купувайте някой дет прай нещо реално не некви въздушни суяци кат банки и фейсбоклуци ...

P.S. иначе готино е да да си взел акция за 2 стинки и то едни 100К бройки после кат стане левче/два и си си купил къща в шпанско и аз си ги мислех тия раоти ама не стаанаа баш така нещата с мойте копачи ....
                  Last edited by michaelis12; 10.05.2017, 16:24.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение

мен и така ме устройва. на есен неми се мисли сега къде ще са отишли някои акции
                    но виж, ако пукне и едно оръдие около Кореата, макар и предупредително, то тогава...
                    чета тука тия дни некви изказвания и коментари на местни уж уважавани икономи и п.ф.меринджеи, та гледам картинката почва да се повтаря с тази в уса около началото за вдигане на олп и редуциране на стимулите. демек подклаждат полека обстановката, за да може драгой да си подготви схемите.
                    направят ли първата стъпка в тази посока, пазара ще го отиграе добре около банките, а на мен това ми и трябва, че да не съм под 60-70% с двете които държа.
                    нищо нема да пукне в Кореята щото ше им е запоследно на американците с тия лодки къде са ги паркирали там, не може 1 ядрена държава да има пряк конфликт срещу 3 такива ядрени сили нищо, че САЩ е по-мощтната военно от С.Корея и Китай взети заедно, все пак там има и руска граница и не ми се верва да допуснат нещо радиоактивно да се случи с Владивосток ама ич не ми се верва треа ти кажа, даже и на тия у Пентагона не им се верва ...... но като има създадено напрежение някой може да мигне пръв и тогава незнам схемите на Драгой също не спасат палажението, ако стане нещо си ......

Инак и ти ли се занимаваш с тия банки кво ги държите тия суяци не ви знам мани не се занимавайте с тия паразити ... ей купи си нещо което фирмата да произвежда реални неща, шампоани, сапуни, самолети, шоколади etc. банкаджиите и застраховкаджиите ко праят ? барат си джоджана само и ако стане нещо "Спасяяйте ни" а тва нема е вечно така и ше се промени .....

Коментар

Abengoa SA
                      BME: ABG - 10. Mai, 13:42 MESZ
                      https://www.google.at/search?q=abeng...FcX-swGG0qjgBQ

тия ли са и на колко си влезнал там на 0.05 цента ли ?! ..... За ко се набиваш у некви стотинкаджии дет нема и за баничка кат аз преди със Collosus Minerals дет бях влязъл на 0.02 цента и тия педали зеха че глътнаха вода и са акциите са ми декор у сметката на 0 треа да дое второ пришествие за да стане нешо да ги продам ....
                      Да тези са ами мисля да почакам малко .Тук е дълга тема ,според мен ако още 2-3 години няма криза мисля ,че тези доста ще дръпнат ,сега едва ли някой има интерес да фалират имат доста активи както и купувачи за тях ,но знае ли човек

Коментар

ааа не така не мое направо да хваща и да слиза сега после след 1.5 месец да се качва нагоре, а лятото нагоре филма та до есента там ше видиме вече кво що, такива са мойте прищевки и сценарий ....
                        мен и така ме устройва. на есен неми се мисли сега къде ще са отишли някои акции
                        но виж, ако пукне и едно оръдие около Кореата, макар и предупредително, то тогава...
                        чета тука тия дни некви изказвания и коментари на местни уж уважавани икономи и п.ф.меринджеи, та гледам картинката почва да се повтаря с тази в уса около началото за вдигане на олп и редуциране на стимулите. демек подклаждат полека обстановката, за да може драгой да си подготви схемите.
                        направят ли първата стъпка в тази посока, пазара ще го отиграе добре около банките, а на мен това ми и трябва, че да не съм под 60-70% с двете които държа.

Коментар

без да ги разбирам много тези, имам подобно усещане, но искам да се позабави с около 1.5 месец и после и под 12 да ходи
                          тъкмо да прегрупирам през лятото позициите.
                          ааа не, така не мое, направо да хваща и да слиза сега после след 1.5 месец да се качва нагоре, а лятото нагоре филма та до есента там ше видиме вече кво що, такива са мойте прищевки и сценарий ....
                          Last edited by michaelis12; 10.05.2017, 15:35.

Коментар

чакат на полусъединител и се чудят как да преебат народа, може още некой спайк да има да влезнат още глупаци и после с дупка надоле чат чат чат ... те много ги обичат тия сигански работи ....
                            без да ги разбирам много тези, имам бодобно усещане, но искам да се позабави с около 1.5 месец и после и под 12 да ходи
                            тъкмо да прегрупирам през лятото позициите.

Коментар

не само абе да си прави квото иска. и без това стана за смях

да се върнем по темата
                              днес дакса нещо буксува ни надолу, ни нагоре.
                              едни шортселъри на няколко от моите акции се появили отново, а пазара ги отсвирва къде бавно или бързо. интересно докога ще поустискат, т/к/ на мен ми ми се излиза вече... само да потече дивидента и друм от някои
                              чакат на полусъединител и се чудят как да преебат народа, може още некой спайк да има да влезнат още глупаци и после с дупка надоле чат чат чат ... те много ги обичат тия сигански работи ....

Коментар

В момента съм категория набучен в Абенгоа

Abengoa SA
                                BME: ABG - 10. Mai, 13:42 MESZ
                                https://www.google.at/search?q=abeng...FcX-swGG0qjgBQ

тия ли са и на колко си влезнал там на 0.05 цента ли ?! ..... За ко се набиваш у некви стотинкаджии дет нема и за баничка кат аз преди със Collosus Minerals дет бях влязъл на 0.02 цента и тия педали зеха че глътнаха вода и са акциите са ми декор у сметката на 0 треа да дое второ пришествие за да стане нешо да ги продам ....

Коментар

Working...
                                X