IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от gabarduk Разгледай мнение
    нали хванаха и джип на BMW.това че не признават не значи че и те не са в кюпа.май скандала ще застигне всички производители
    вярно е, само че vw е на първа страница.

Коментар

• Първоначално изпратено от nasco_3 Разгледай мнение
      Извинявай за глупавая въпрос,ама на коя борса го купи на 100 ?Аз също си взех ама ордера ми е изпълнен 106.38,това е на франкфурт
      В момента е 99 и е за VOW3...

Коментар

• Първоначално изпратено от nasco_3 Разгледай мнение
        Извинявай за глупавая въпрос,ама на коя борса го купи на 100 ?Аз също си взех ама ордера ми е изпълнен 106.38,това е на франкфурт
        Lol, tradegate

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
          качих се на Фолксвагена от 100 пункта ,ако падне още, ще допълвам

швабите ,няма да си оставят коня в ряката

Без препоръки.

Коментар

• Първоначално изпратено от tetris12 Разгледай мнение
            купих малко bmw, поне няма скандал с тях. VW ще се въздържа.
            нали хванаха и джип на BMW.това че не признават не значи че и те не са в кюпа.май скандала ще застигне всички производители

Коментар

• Първоначално изпратено от Vomma Разгледай мнение
              By the way: die schwaben are in Stuttgart. Do not confuse Daimler and Vw. Penner
              Е хубаво де-Волгсбругчани
              Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                Защо френските свини се продънват по такъв грозен начин?

И автомобилните пак падат - сега за кеф правят това ли? Костенуркаджиите (проклети да са) и нула да станат - останалите защо - от солидарство ли.
                какво солидарство бе импе,губи се доверието в целия сектор.
                т.е. не може само вагените да са маскари
                ето ти още една причина да се минава на електрокари

Коментар

• купих малко bmw, поне няма скандал с тях. VW ще се въздържа.

Коментар

Без препоръки.
                    By the way: die schwaben are in Stuttgart. Do not confuse Daimler and Vw. Penner

Коментар

• Защо френските свини се продънват по такъв грозен начин?

И автомобилните пак падат - сега за кеф правят това ли? Костенуркаджиите (проклети да са) и нула да станат - останалите защо - от солидарство ли.
                      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Без препоръки.
                        Winterkorn prosecution opened

Коментар

• качих се на Фолксвагена от 100 пункта ,ако падне още, ще допълвам

Без препоръки.

Коментар

• Това пак почна да рисува сеизмограми - за щастие (засега) като от земетресение ІІІ степен по Меркали-Медведев.

Очаквах заради каталуня да има по-сосни колизии.
                            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• http://www.investing.com/indices/ger...al?period=1800

john paul и jalal поназнайват тва онова долу къде пишат фъф форума но има и страшни лузъри
                              Вся Власть Советам

Коментар

• Първоначално изпратено от PeterNK Разгледай мнение
                                Някаква идея за линк към актуален DAX технически анализ?
                                http://www.bolsamania.com/accion/DAX/analisis-tecnico

Коментар

Working...
                                X