Първоначално изпратено от gabarduk
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nasco_3 Разгледай мнениеИзвинявай за глупавая въпрос,ама на коя борса го купи на 100 ?Аз също си взех ама ордера ми е изпълнен 106.38,това е на франкфурт
Коментар
-
Първоначално изпратено от nasco_3 Разгледай мнениеИзвинявай за глупавая въпрос,ама на коя борса го купи на 100 ?Аз също си взех ама ордера ми е изпълнен 106.38,това е на франкфурт
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениекачих се на Фолксвагена от 100 пункта,ако падне още, ще допълвам
швабите ,няма да си оставят коня в ряката
Без препоръки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tetris12 Разгледай мнениекупих малко bmw, поне няма скандал с тях. VW ще се въздържа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vomma Разгледай мнениеBy the way: die schwaben are in Stuttgart. Do not confuse Daimler and Vw. PennerАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЗащо френските свини се продънват по такъв грозен начин?
И автомобилните пак падат - сега за кеф правят това ли? Костенуркаджиите (проклети да са) и нула да станат - останалите защо - от солидарство ли.
т.е. не може само вагените да са маскари
ето ти още една причина да се минава на електрокариАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениекачих се на Фолксвагена от 100 пункта,ако падне още, ще допълвам
Без препоръки.
Коментар
-
Без препоръки.
Коментар
-
http://www.investing.com/indices/ger...al?period=1800
john paul и jalal поназнайват тва онова долу къде пишат фъф форума но има и страшни лузъриВся Власть Советам
Коментар
-
Първоначално изпратено от PeterNK Разгледай мнениеНякаква идея за линк към актуален DAX технически анализ?
Коментар
Коментар