IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
    Това беше съвет към Монти за покупка на Коба под 5 ...
    А сега, когато отлепи на 7-8% от дъното трябва ли да се купува или трябва да направи 20% up за да е силен бай сигнал ...
    Втора трета на над 5,59...,останалите и основния пакет ще чаакаме Годо....

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
      По добре не
      Това беше съвет към Монти за покупка на Коба под 5 ...
      А сега, когато отлепи на 7-8% от дъното трябва ли да се купува или трябва да направи 20% up за да е силен бай сигнал ...
      За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
        хахахахаха.... пич, разликата при тоя с емоциите на синковецата ти не е голяма.
        тоя калъф ни се кара, ни се води. канцеларски хрантутин в някой алианцки офис
        Желязко: "калъф и канцеларски хрантутин" ще викаш на някой друг, ок?

Още не си свикнал с този форум явно, щом не си разбрал, че тук не си държим такъв език - не си нито на къра, нито на бакшишовата стоянка, нито в селската кръчма.

Петъре - просто ми стана забавно - петък паднаха зарад неособено добрият отчет, днес си възстановиха спадът, все едно нищо не е било, даже може и нагоре да са отишли. Толкова бързо - това е най-малкото непоследователство.
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
          Успех в късите ..
          Днес по принцип е ден на късите но заради Щатите в петък може да се качим...
          Аареалбанк ми е мисълта....идват резултати и какви са ,като гледам другите банки как се сриват след резултатите .....дано е изключение....
          Там даваха 28,5 водораздела ,сега е над тези нива с цел 33-35....
          Анализаторите отчитат печалба от 91 до 171 милиона и купува ...а какви са средните ..
          Ники мълчи и не казва ....
          аz каzах

Линде

Коментар

• Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнение
            Импов дано не си се надрънкал с ного бройка тук, защото с такива постове си малко като синковеца ми като си отвори някаква нова играчка . Успех на всички
            хахахахаха.... пич, разликата при тоя с емоциите на синковецата ти не е голяма.
            тоя калъф ни се кара, ни се води. канцеларски хрантутин в някой алианцки офис

Коментар

Вече е 5,51....
              Продадох една треета......
              Онзи с късите деето много разбираше ,сега единствените му печалби са дрязгите в политика..
              +1
              и аз се поразтоварих същото количество от портфейла дано да видим още по-добри цени в близките дни за другите две трети....успех на всички колеги
              "В очите на завистта всеки успех е престъпление.."

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                Ха-ха-ха-ха-ха: сега пък Allianz - най-най-ного: Яхо-о-о-о-о-о-о !!!!
                Импов дано не си се надрънкал с ного бройка тук, защото с такива постове си малко като синковеца ми като си отвори някаква нова играчка . Успех на всички

Коментар

• Ха-ха-ха-ха-ха: сега пък Allianz - най-най-ного: Яхо-о-о-о-о-о-о !!!!

Коментар

Успех в късите ..
                    Аареалбанк ми е мисълта....идват резултати и какви са ,като гледам другите банки как се сриват след резултатите .....дано е изключение....
                    Анализаторите отчитат печалба от 91 до 171 милиона и купува ...а какви са средните ..
                    Аз нямам къси един фонд има

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
                      Аз съм с Abengoa.p днес трябва да подпишат и се надявам поне да минем 0.27 цента яе от 0.275 има отворени къси да видим кога ще ги затворят до сега съм над 18% доходност
                      Успех в късите ..

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                        Кой бре....?
                        Оня дето прави по 20 % на борсите по света и след това драска по 50 поста за 2.5 евро на ден .....
                        Русофоба с проблеми с Освободителката ни ...
                        Можеш да мразиш но не можеш да променяш историята защото не ти харесва....

Коментар

Вече е 5,51....
                          Онзи с късите деето много разбираше ,сега единствените му печалби са дрязгите в политика..
                          Аз съм с Abengoa.p днес трябва да подпишат и се надявам поне да минем 0.27 цента яе от 0.275 има отворени къси да видим кога ще ги затворят до сега съм над 18% доходност

Коментар

Вече е 5,51....
                            Кой бре....?
                            Оня дето прави по 20 % на борсите по света и след това драска по 50 поста за 2.5 евро на ден .....

Коментар

И акции става ,на 5,30 купих да осреднявам ....
                              До 5,50 ще се качи и ще продам....

Вече е 5,51....

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
                                като гигант на мисълта и трейдърският ти опит (кой знае къде), щом идея си нямаш от това как се развива бизнеса на компанията за която работиш...... без коментар.
                                изводите за четящите тук.
                                Ха-ха-ха - и КАК точно мога да знам кой китайски град, полуотнесен от гръмнала фабрика или удавен от наводнение, е застрахован основно в Allianz и кой не е? Това е също толкова нелепо, колкото да се очаква от баш-шефчетата в Мюнхен да познават моите клиенти.
                                Това е компания, работеща в 80 държави, Желязко, не е кварталната бакалия.

Коментар

Working...
                                X