IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
    Това беше съвет към Монти за покупка на Коба под 5 ...
    А сега, когато отлепи на 7-8% от дъното трябва ли да се купува или трябва да направи 20% up за да е силен бай сигнал ...
    От комерца далече.
    От немските банки съм казал само Ареалбанк става, но с едно наум.
    При такъв волатилен пазар и все по-намаляваща капитализация на банките движения 20-30% нагоре надолу в рамките на месец не биха ме учудили.
    Фундамента им е ужасен.
    Имаше един юнак тука който при 18,50 на ДБ ме убеждаваше как това било дъното, а сами видяхте наскоро цена от около 12,70. Краткосрочно тогава не познах цената, която коригира нагоре, но средносрочно и дългосрочно този тип активи не стават.

Като се има и в предвид, че немските банки са най-силните в ЕС, а правят дъно след дъно. Силен бай сигнал за банковия сектор е стабилизиране на испанските и гръцките итали банки. А ние наблюдаваме сплитове обединения и какви ли не трикове само и само да оцелеят. Инвестирането в акции е дългосрочно, а не да купуваш с цел спекула я върже 20% я не и то както повечето го правят с 2-5 евро тоест нищо.
    Дериватите върху банкови акции е друга бира- Но дали има и един тук, който може да си позволи да търгува деривати примерно опции на Ойрекс или друга специализирана борса.
    Last edited by Muller; 09.08.2016, 19:02.

Коментар

• Дакса днес е включил турбото....аз си добавих още малко към шорта на БМВ като средната ми е 78.10...Комерса ми остана само една трета при 5.30 средна....да видим този оптимизъм до къде ще ни докара
      "В очите на завистта всеки успех е престъпление.."

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
        Петъре - просто ми стана забавно - петък паднаха зарад неособено добрият отчет, днес си възстановиха спадът, все едно нищо не е било, даже може и нагоре да са отишли. Толкова бързо - това е най-малкото непоследователство.
        Разбираш, че не е да се заяждам с никого, просто ми направи впечатление реакцията . Отделно пожелавам на всички да направят много кинта. Тук (DAX) поне можете да не се карате кой на кого продал поименно . Пак има вероятност някой виртуалка да се е озовала в някой друг, но поне от към мащаб е друго нещо.

Коментар

• Ного ясно. От година насам разни анонимни брокерченца - кой знае отде намерили мобата ми - тормозят ме по - и ме навиват да си купувам Теслички: това било бъдещето. Писна ми да им обяснявам, че големите концерни ще изядат Мъсков за закуска и накрая им блокирах телефоните.
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Мда, докато Мъск се тупа в гърдите и прави ПР, немските гиганти тихо и кротко си копаят в правилната посока. Те, за разлика от Тесла, имат огромен капацитет за серийно производство и мрежа от дилъри по цялото земно кълбо.

Коментар

• Могъщите концерни Daimler и BMW ще опаткат като таласъм Тесличката:

Мерцедес с нова марка секси електрически коли, БМВ - с нова линия:

http://www.blitz.bg/news/article/435197

...шЪ прощавате за заглавието, но се сетих за една моя легендарна картина от ранният ми графическо-минималистически период: "ОПАТКВАНЕ НА ТАЛАСЪМИ"

Коментар

• Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнение
                Дългосрочната цел на Dow Jones е 21000, но вероятно преди това корекция.

Де го големия спад?
                Дългосрочна: зависи колко дългосрочна.

Коментар

• Дългосрочната цел на Dow Jones е 21000, но вероятно преди това корекция.

Де го големия спад?
                  Вся Власть Советам

Коментар

Ако търсиш 5.7 ... изчакай още няколко часа

ще им търся поне 6,30 пък после 6,7 и така до 8....
                    а може и да осреднявам пак.....но вече има кеш....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                      Втора трета на над 5,59...,останалите и основния пакет ще чаакаме Годо....
                      Ако търсиш 5.7 ... изчакай още няколко часа
                      За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

А сега, когато отлепи на 7-8% от дъното трябва ли да се купува или трябва да направи 20% up за да е силен бай сигнал ...
                        Втора трета на над 5,59...,останалите и основния пакет ще чаакаме Годо....

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
                          По добре не
                          За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
                            хахахахаха.... пич, разликата при тоя с емоциите на синковецата ти не е голяма.
                            тоя калъф ни се кара, ни се води. канцеларски хрантутин в някой алианцки офис
                            Желязко: "калъф и канцеларски хрантутин" ще викаш на някой друг, ок?

Още не си свикнал с този форум явно, щом не си разбрал, че тук не си държим такъв език - не си нито на къра, нито на бакшишовата стоянка, нито в селската кръчма.

Петъре - просто ми стана забавно - петък паднаха зарад неособено добрият отчет, днес си възстановиха спадът, все едно нищо не е било, даже може и нагоре да са отишли. Толкова бързо - това е най-малкото непоследователство.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                              Успех в късите ..
                              Днес по принцип е ден на късите но заради Щатите в петък може да се качим...
                              Аареалбанк ми е мисълта....идват резултати и какви са ,като гледам другите банки как се сриват след резултатите .....дано е изключение....
                              Там даваха 28,5 водораздела ,сега е над тези нива с цел 33-35....
                              Анализаторите отчитат печалба от 91 до 171 милиона и купува ...а какви са средните ..
                              Ники мълчи и не казва ....
                              аz каzах

Линде

Коментар

• Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнение
                                Импов дано не си се надрънкал с ного бройка тук, защото с такива постове си малко като синковеца ми като си отвори някаква нова играчка . Успех на всички
                                хахахахаха.... пич, разликата при тоя с емоциите на синковецата ти не е голяма.
                                тоя калъф ни се кара, ни се води. канцеларски хрантутин в някой алианцки офис

Коментар

Working...
                                X