If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Това беше съвет към Монти за покупка на Коба под 5 ...
А сега, когато отлепи на 7-8% от дъното трябва ли да се купува или трябва да направи 20% up за да е силен бай сигнал ...
Втора трета на над 5,59...,останалите и основния пакет ще чаакаме Годо....
Това беше съвет към Монти за покупка на Коба под 5 ...
А сега, когато отлепи на 7-8% от дъното трябва ли да се купува или трябва да направи 20% up за да е силен бай сигнал ...
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
хахахахаха.... пич, разликата при тоя с емоциите на синковецата ти не е голяма.
тоя калъф ни се кара, ни се води. канцеларски хрантутин в някой алианцки офис
Желязко: "калъф и канцеларски хрантутин" ще викаш на някой друг, ок?
Още не си свикнал с този форум явно, щом не си разбрал, че тук не си държим такъв език - не си нито на къра, нито на бакшишовата стоянка, нито в селската кръчма.
Петъре - просто ми стана забавно - петък паднаха зарад неособено добрият отчет, днес си възстановиха спадът, все едно нищо не е било, даже може и нагоре да са отишли. Толкова бързо - това е най-малкото непоследователство.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Успех в късите ..
Днес по принцип е ден на късите но заради Щатите в петък може да се качим...
Аареалбанк ми е мисълта....идват резултати и какви са ,като гледам другите банки как се сриват след резултатите .....дано е изключение....
Там даваха 28,5 водораздела ,сега е над тези нива с цел 33-35....
Анализаторите отчитат печалба от 91 до 171 милиона и купува ...а какви са средните ..
Ники мълчи и не казва ....
Импов дано не си се надрънкал с ного бройка тук, защото с такива постове си малко като синковеца ми като си отвори някаква нова играчка . Успех на всички
хахахахаха.... пич, разликата при тоя с емоциите на синковецата ти не е голяма.
тоя калъф ни се кара, ни се води. канцеларски хрантутин в някой алианцки офис
Ха-ха-ха-ха-ха: сега пък Allianz - най-най-ного: Яхо-о-о-о-о-о-о !!!!
Импов дано не си се надрънкал с ного бройка тук, защото с такива постове си малко като синковеца ми като си отвори някаква нова играчка . Успех на всички
Успех в късите ..
Аареалбанк ми е мисълта....идват резултати и какви са ,като гледам другите банки как се сриват след резултатите .....дано е изключение....
Анализаторите отчитат печалба от 91 до 171 милиона и купува ...а какви са средните ..
Аз съм с Abengoa.p днес трябва да подпишат и се надявам поне да минем 0.27 цента яе от 0.275 има отворени къси да видим кога ще ги затворят до сега съм над 18% доходност
Успех в късите ..
Вече е 5,51....
Продадох една треета......
Онзи с късите деето много разбираше ,сега единствените му печалби са дрязгите в политика..
Аз съм с Abengoa.p днес трябва да подпишат и се надявам поне да минем 0.27 цента яе от 0.275 има отворени къси да видим кога ще ги затворят до сега съм над 18% доходност
като гигант на мисълта и трейдърският ти опит (кой знае къде), щом идея си нямаш от това как се развива бизнеса на компанията за която работиш...... без коментар.
изводите за четящите тук.
Ха-ха-ха - и КАК точно мога да знам кой китайски град, полуотнесен от гръмнала фабрика или удавен от наводнение, е застрахован основно в Allianz и кой не е? Това е също толкова нелепо, колкото да се очаква от баш-шефчетата в Мюнхен да познават моите клиенти.
Това е компания, работеща в 80 държави, Желязко, не е кварталната бакалия.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар