Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнениеЧичо Драги вече се поизчерпа. Не може все той да вдига пазара. Последния път виж какво стана. Танцувахме като изтървани между 10К и 9400За предпоследния няма да приказвам
Коментар
-
Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнениеТогава остава Марио Драги да каже някоя простотия и да изстреля Дакса и съответно да потопи еврака до 1,06За предпоследния няма да приказвам
Не е препоръка за каквото и да било.
Коментар
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнениеИменно, щатите гонят двоен връх, Даксчо запълване на gap-a. Двете горе доле по едно и също време би трябвало да се случат. После вече какво ще става не знам, ама мога да предположа
Трябваше да е много конфортно тези дни на моника.....има важно гласуване в ню йорк и некакви дебати...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЧаршафосаните са професионални подлеци, проклети да са. Путин трябва да ги поздрави с една термоядрена, щото другият начин е ембарго, но американските негодници няма да се навият.Добре, че нямаш някое спец куфарче с копченца под ръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеТрудно ще е - защото Щатите вече гонят дублаж на рекордните нива отпреди година - няма да издържат още ного помпане, а слязат ли надолу, ще дръпнат и Даксът - освен ако спадът им не е съвсем - ама ного съвсем плавен.Не е препоръка за каквото и да било.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеСлузта не оказва веч такова влияние... разбира се - по-голям спад няма как да не се отрази.Някой много се постара да не се срутим тези дни и да обърне тренда. Сега вече сме нагоре
Коментар
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнениеДа запълни gap-a от началото на годината е по-вероятно. За нататък кристалната ми топка нищо не ще да казваМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от forral Разгледай мнениеЦената на петрола я гледай 5$ надолу до два дни след срещата в Доха.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнениеНяма. Трендът се обърна, засега10К вече е подкрепа, не забравяй това. И както досега беше сериозна съпротива, сега е сериозна подкрепа. В момента пазарът консолидира и си търси катализатор. Най-вероятно ще го намери в неделя, освен ако чаршафосаните не серат на метеното
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнениеДа запълни gap-a от началото на годината е по-вероятно. За нататък кристалната ми топка нищо не ще да казва
Коментар
-
Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнениетрябва да измислят нещо в неделя, че дакса трябва да ходи до 11367 преди да започне пропаданетоНе е препоръка за каквото и да било.
Коментар
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнениеНяма. Трендът се обърна, засега10К вече е подкрепа, не забравяй това. И както досега беше сериозна съпротива, сега е сериозна подкрепа. В момента пазарът консолидира и си търси катализатор. Най-вероятно ще го намери в неделя, освен ако чаршафосаните не серат на метеното
Коментар
-
Първоначално изпратено от babaMETZA Разгледай мнение:Цяла седмица голям оптимизъм , голямо чудо
Днеска дали няма да има малко СЕЧ
Така петъчно дет са вика10К вече е подкрепа, не забравяй това. И както досега беше сериозна съпротива, сега е сериозна подкрепа. В момента пазарът консолидира и си търси катализатор. Най-вероятно ще го намери в неделя, освен ако чаршафосаните не серат на метеното
Коментар
-
Oil
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеТия ги бях забравил ,но като гледам котировките на петрола в момента ,маркета очаква добри новини...
Коментар
Коментар