IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Днес имаме "игра в центъра". Чакаме хамериканците, но и те днес ще протакат, докато не мине това:
    http://www.chernomore.bg/bg-ikonomik...ade-prez-april
    след което този прекален скок от сряда ще бъде изтрит и посоката ще си поеме регулярно надоле.
    The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнение
      out 0.17 (+6.2%)

Коментар

таиа тема да е крастим на мен

и пак да иzхварлим боклука

Short RWE AG 0.34/11.94

http://www.zertifikate.commerzbank.d...486362985&pc=4
        тие пак си поверваха

short RWE AG @ 0.32/12.06

Коментар

• Отваряме на минус - очаквано - нямаше начин след тия ръстове да не върнем назад.
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
            Даксът вчера не успя да пробие 10100, което не ми хареса . Продължава да е в консолидация, което значи, че днес можем да видим нива и около 10000. Ако не стане чудо в американската сесия или надупят олиото днес, май ще отложим повторният тест на 10100 за другата седмица. След което пътят към 10300 е открит. Затвори ли днес под 10К или по-лошо падне под 9950 няма да е добър знак

Щатите стоят под 18 К и поне трябва да го преборят за ден ,два ....обикновенно в петък ДАУ излиза на минус ,но когато повече очакват, не става...плюс това днес е отчета на ситито....и то ще промени може би посоките..въпреки че за мен е под въпрос добрите данни...ама щом я дават за най подготвените американски банки...
            за това не продавам още...

Коментар

• Даксът вчера не успя да пробие 10100, което не ми хареса . Продължава да е в консолидация, което значи, че днес можем да видим нива и около 10000. Ако не стане чудо в американската сесия или надупят олиото днес, май ще отложим повторният тест на 10100 за другата седмица. След което пътят към 10300 е открит. Затвори ли днес под 10К или по-лошо падне под 9950 няма да е добър знак
              Не е препоръка за каквото и да било.

Коментар

• С 5.8% растат регистрациите на нови автомобили в татковината ни. Дали ще се изстреля днес Дакса през тавана?

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                  GiRo и Ferry, мерси за информацията....
                  Значи на 18 е последния срок а данъка 18 % ли беше ,че от 2014 не съм получавал на ДАХ дивидент и то тогава от ДБ....
                  Данъкът в немско е 25%. Дерат кожи малко

Коментар

Ex-divident date на 04/21/2016. Т.е. утре или най-късно в понеделник трябва да пазаруваш.

http://performance.morningstar.com/s...&culture=en-US
                    GiRo и Ferry, мерси за информацията....
                    Значи на 18 е последния срок а данъка 18 % ли беше ,че от 2014 не съм получавал на ДАХ дивидент и то тогава от ДБ....

Коментар

Ще помогнеш ли за Коба и кога са с дивидент -последна дата за купуване ...
                      Понеже продадох част от тях и имам желание за връщане с дивидент...
                      Ex-divident date на 04/21/2016. Т.е. утре или най-късно в понеделник трябва да пазаруваш.

http://performance.morningstar.com/s...&culture=en-US

Коментар

Сори че се намесвам. Аз заредих коба миналата седмица и мисля,че все още можеш да се доредиш, ако сетълмента мине до 19.4.дано успееш, успех.

Коментар

Не знам дали ще върне до 10К. 100 беше ключово ниво на съпротива. Първо ще го мине, след което ще се спре евентуално на 200. Не за друго, ами е кръгло число, а и няма как да щурмува 300 без една лека корекция. Тогава очаквам да върне до 100, но то би трябвало да издържи. След което следва 300. Все повече си мисля, че крайната цел е запълване на gap-a от началото на годината. Аз си правя планове, но да видим какво ще рекат китайците тази нощ Засега съм умерено дълъг

Коментар

• Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнение
                            Я викам да напазарувам около 10 000 кат коригира
                            Не знам дали ще върне до 10К. 100 беше ключово ниво на съпротива. Първо ще го мине, след което ще се спре евентуално на 200. Не за друго, ами е кръгло число, а и няма как да щурмува 300 без една лека корекция. Тогава очаквам да върне до 100, но то би трябвало да издържи. След което следва 300. Все повече си мисля, че крайната цел е запълване на gap-a от началото на годината. Аз си правя планове, но да видим какво ще рекат китайците тази нощ Засега съм умерено дълъг

Коментар

dena predi Hauptversammlung
                              ако на 20 април дават ,че дивидента е 20 цента на коя дата трябва да купя ,че да вземе колко / мисля че 18% е облагането/Hauptversammlung нищо не ми говори-оса ли е....
                              Кога им е ОСА....
                              Last edited by Монти; 14.04.2016, 20:47.

Коментар

Ники ,
                                на 20 април са акциите на коба с дивидент ако трябва да купя за да са с дивидент на коя дата трябва да се класирам....
                                dena predi Hauptversammlung

Коментар

Working...
                                X