Първоначално изпратено от volaswap
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеВярно ли е това - "...Европейските банки имат капитал съотношение 13%, по-висока от американските институции...."
http://www.corriere.it/economia/16_a...49260a21.shtml
Банки, дизелгейт, записи на политици, бежанци, арабски пролети, руско ембарго
Мръсната игра на янките ще свърши рано или късно - дали с Обама или с някой Осама ...
Представете си го като лека атлетика - търчане на сто метра:
Ако обонго или клинтънова видят, че съперникът започва да ги изпреварва, ще го спънат, само и само да завършат първи, а ако съперникът си счупи и крацете - още по-добре, защото ще е елиминиран за дълго. Това са изроди, опасни за светът.
Доналдът обаче - ако види, че съперникът го изпреварва, ще мобилизира всички сили, за да победи честно, а ако загуби, ще стисне ръката на съперникът и ще му кажи: "Честито, но другият път ще те надбягам !!!", след което ще тренира тройно по-усилено, за да изпълни заканата си.
Нигърът, за да удържи американското икономическо господство, разбуни Арапия, Украйна и Северна Негрия и причини смърт и страдания на милиони хора, за да залее Европа с орди диваци и така да я съсипе.
Доналдът досега е бил само предприемач - ама не съм чул да взриви небостъргачът на някой съперник, та неговият небостъргач да остане най-висок.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеТрябва ли да ти обърна внимание....
Коментар
-
Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнениеабе нема фалит, просто сте баде реструктуриарана и сте е раzпар4атосат.
както каzах, не ни требва deutsche
това и аз казвам...
Гледай Корп , имаше имущество за 5,6 милиарда ,окрадоха 4,5 милиарда възстановиха 300 милиона ....
Същото и с ДБ...лошите части ще станат по лоши ,добрите лоши....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Фалита на ДБ ще доведе до фалит на ЕС...
Ще я последват Кредит суиз ,Уникредит , сантандер , Райфайзен ,популаре и още десетки други....и
както каzах, не ни требва deutsche
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеГлупости
Голямата работа все едно - ще и направят 28 МБ по компютърен път (дори няма да ги печатат) и - готово.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеHSBC ще изкупи обратно свои акции за 2,5 млрд. долара
През първото полугодие печалбата преди данъци на най-голямата европейска банка спада с 45% на годишна база
За по добри от тези резултати Коба падна от 6,8 до 5 ....само че тези вадят пари да купуват акции....а немците сигурно чакат да фалират....със залпове,почетно ...
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Ще я последват Кредит суиз ,Уникредит , сантандер , Райфайзен ,популаре и още десетки други....и
Коментар
-
Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнениеама вапроса е от какво сте прават пари?
банките прават праи от: credit premia, term premia, liquidty premia
вси4ко надолу. EZB купува corporate bonds и убива кредините премии, негативни лихви не могат да ги преьварлат на клиентите си
системата e overbanked. deutsche zа кав хуи ни е в германиа? commerzbak поне обслужва средниа биzнес
требва малко 4истка и deutsche просто се предла идеално zа такава цел
HSBC се меси кам франциа и според мен бадецето им е в аzиа.
абе ситуацита ми напмниа както при utilities: RWE, E.ON (Uniper), EnBW, Vattenfall... много са и консолидациа е неижбежна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнениеопитваш се да намекнеш, колко си богат ли!?
Надали ще туря пари в още бамкови акции... е, бих си купил още ХСБЦ, ако паднат на около 3.8 кинта...Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Смятам че късата страна при банките от ЕС скоро ще свърши....
HSBC ще изкупи обратно свои акции за 2,5 млрд. долара..
Това го постнах че скоро банките ще почнат сами да се защищават и няма да разчитат на Драги , и американците а като не са зависими ще стане страшно за онези зад океана който в момента се мъчат да извадят очите но да не изпишат вежди...
как така един анализатор за 10 дена от от купува и 11 евро почна да смята продава и 5,2....от мерил линч....
Нито е пред фалит нито ще има увеличение , нито е скъсана на стрестестове...ами лихвите падат....
банките прават праи от: credit premia, term premia, liquidty premia
вси4ко надолу. EZB купува corporate bonds и убива кредините премии, негативни лихви не могат да ги преьварлат на клиентите си
системата e overbanked. deutsche zа кав хуи ни е в германиа? commerzbak поне обслужва средниа биzнес
требва малко 4истка и deutsche просто се предла идеално zа такава цел
HSBC се меси кам франциа и според мен бадецето им е в аzиа.
абе ситуацита ми напмниа както при utilities: RWE, E.ON (Uniper), EnBW, Vattenfall... много са и консолидациа е неижбежна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеКъсата страна при банките скоро ще започне.
И повечето банки ще отидат в пени стокс а златото към 5000 ....
Ако се случи - продавам жълтото на каката и си купувам цяла банкаЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Това го постнах че скоро банките ще почнат сами да се защищават и няма да разчитат на Драги , и американците а като не са зависими ще стане страшно за онези зад океана който в момента се мъчат да извадят очите но да не изпишат вежди...
как така един анализатор за 10 дена от от купува и 11 евро почна да смята продава и 5,2....от мерил линч....
Нито е пред фалит нито ще има увеличение , нито е скъсана на стрестестове...ами лихвите падат....
единствената неизвестна в тази ситуация е фаторът времеви период.
ако имаш кристално кълбо да подскажеш, кога ще свърши, направи го.
дотогава топки баце(както писа някъде воласуоп)
Коментар
-
Нито е пред фалит нито ще има увеличение , нито е скъсана на стрестестове...ами лихвите падат....The strongest stand last.
Коментар
Коментар