IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение
    Ще ги направи, ама я виж по това време миналата година колко е направил.
    Така че не се радвай ако го направи радвай се ако е над 1.5 епс и оборота над 28

тези дни пред мен стой въпроса ,кога шортещите банковия сектор ще се уплашат за кеша и ще осребряват.... за да не останат на сухо...
    Днес ДАХ ще отвори с гап....ако има добри резултати на банките ще има рали в този сектор .... а ти предричаш добри резултати в сравнение с анализаторите....

Коментар

• Даксът обърна посоката. Краткросрочно сме нагоре, след това ще видим
      Не е препоръка за каквото и да било.

Коментар

• EPS на Морган, а и на която и да е банка, е най-безсмислената статистика, може би само P/E е по-безсмислено за банка. Те просто въртят едни пари или по-скоро липсата им от една сметка в друга и могат всякакво число да си сметнат.

Обаче, откакто пуснаха тихомълком новината, че Шойбле ще гази Драги и ще бие чумбери на самозабравили се централни банкери на срещата във Ваш., и пазара няма удържане.
        Хоп, и днес, Китайският износ нараснал /не че и там не въртят разни финансови шашми, за да изкарат пари от страната/, но па ще има май съдрани шорти. Инвесторе АВ напред!

Коментар

• Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение
          не бързай

Днес единственото което промени логичното е слуха за русия и катар. Казвам слух защото си е чист слух.Тестват пазара според мен.

Ако днес не беше тази новина която няма как да се предвиди щеше да е друг филма.
          тя графиката е за нагореновините ще са в подкрепа само
          Вся Власть Советам

Коментар

• не бързай

Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнение
            Хич никво червено нема от тука отива директно в орбита и там ще се върти а за там енергия не требва къде ги виждате тези къси не знам...даксито е коварно от към късите..с тези изсипани трилиони не очаквайте компаниите да струват колкото 5 коопераций квито и отчети да има дакса нема да пропада
            не бързай

Днес единственото което промени логичното е слуха за русия и катар. Казвам слух защото си е чист слух.Тестват пазара според мен.

Ако днес не беше тази новина която няма как да се предвиди щеше да е друг филма.

Коментар

• Ще ги направи

Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
              JPMorgan Chase
              за EPS от $ 1,27 на приходи от $ 23,50 млрд....
              ще ги направи ли....че се чудя дали да влеза с малко....
              Ще ги направи, ама я виж по това време миналата година колко е направил.
              Така че не се радвай ако го направи радвай се ако е над 1.5 епс и оборота над 28

Коментар

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
                Още до края на деня, пазара ще затвори на червено! Колко често се вижда 7-8 сесии на американския пазар индексите да изтриват какъвто и да е позитивизъм. Зеленото, доколкото го има означава около нулата! ДАХа в момента кара на изпарения от енрцията на възстановяването на индекса след нова година! Тази енерция вече е изчерпана, предстои и сблъсък с реалността, при данните!
                Хич никво червено нема от тука отива директно в орбита и там ще се върти а за там енергия не требва къде ги виждате тези къси не знам...даксито е коварно от към късите..с тези изсипани трилиони не очаквайте компаниите да струват колкото 5 коопераций квито и отчети да има дакса нема да пропада
                Last edited by Stone_Kold; 13.04.2016, 02:42.
                Вся Власть Советам

Коментар

• Китай започна окололсветско търсене за златни мини у криза са и немали пари
                  http://www.varchevbrokers.com/китай-...ърсене/
                  Вся Власть Советам

Коментар

• JPMorgan Chase
                    за EPS от $ 1,27 на приходи от $ 23,50 млрд....
                    ще ги направи ли....че се чудя дали да влеза с малко....

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                      И аз така мисля и е добре да го отиграем - защото ще е нарисувано един вид - Доналдът унижава жалката женица на саксофонистът - политици и извратеняци надават вой и рисуват апокалиптически прогнози - борси - надолу - Доналдът: могъщ президент - подпуква цялата сган - и още 18-а година Дау надхвърля 20 000. Предупредил съм своите клиенти за този вероятен сценарий - както ги предупредих преди повече от година, че този могъщ старец е основен претендент за Белият дом.

Волов и Богов - и какво трябва да стане за целта - световна война ли? А и нали се сещате - че когато Тръмп стане президент, това ще се отрази на цялата световна политика, включително на европейската? С животни като меркел ще е свършено тогава !!!

Ако говорите конкретно за Dаimler - нека снасят на година по 3 кинта и нагоре дивидент, пък да видим как ще занулят или ще струват "стотинки".
                      3 кинта? Скромен си. 5% годишно? Не си струва кибиченето пред компа. Прахосник. Това е прекалено малко.
                      The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
                        Импе, ако Доналдът доде на власт, борсата е надоле
                        И аз така мисля и е добре да го отиграем - защото ще е нарисувано един вид - Доналдът унижава жалката женица на саксофонистът - политици и извратеняци надават вой и рисуват апокалиптически прогнози - борси - надолу - Доналдът: могъщ президент - подпуква цялата сган - и още 18-а година Дау надхвърля 20 000. Предупредил съм своите клиенти за този вероятен сценарий - както ги предупредих преди повече от година, че този могъщ старец е основен претендент за Белият дом.

Волов и Богов - и какво трябва да стане за целта - световна война ли? А и нали се сещате - че когато Тръмп стане президент, това ще се отрази на цялата световна политика, включително на европейската? С животни като меркел ще е свършено тогава !!!

Ако говорите конкретно за Dаimler - нека снасят на година по 3 кинта и нагоре дивидент, пък да видим как ще занулят или ще струват "стотинки".
                        Last edited by Императорът; 12.04.2016, 21:48.
                        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнение
                          Da ne si zanuli account a
                          Без значение дали ще го занули, повече от един дивидент не мое изкара годишно, а накрая ще продаде за стинки нещо купено за еда камара пари..
                          The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
                            Da ne si zanuli account a

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                              Зная, че колите са рискови, но Daimler е ного могъща и перспективите пред нея са добри. Още ного китайски хора искат да си купят Мерцедесче или BMW, за да се фуклявят. От сто китаеца един да си купи, повече от туй не ща.

Германия още е твърде могъща, а меркелова рано или късно ще направи: "пьяу-пьяу" на някой як клон. Съгласен съм, че Европа е по-рискова, макар в момента да е по-сгодна - затова - както съм казвал няколко пъти - и аз смятам да пазарувам ако не изцяло, то основно в Щатите... ама трябва да върнат едни около например 18% назад, че сега: скъпи. Щатите - и защото Доналдът яко ще нарита анусите на цялата измет там, в мишешки дупки и къртичини ще ги навре. Ей-такъв дуче е нужен и на Европа.... ама знаеш ли, дали вече не е пъкнал, просто не сме чули за него? Само да не вземе вместо дуче да пъкне някой фюрер...
                              Не е препоръка за каквото и да било.

Коментар

• Адидас е ного силен, бе-е-е-е !!!

http://www.dnes.bg/mish-mash/2016/04...-adidas.299098
                                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Working...
                                X