IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
    Трудно ще е - защото Щатите вече гонят дублаж на рекордните нива отпреди година - няма да издържат още ного помпане, а слязат ли надолу, ще дръпнат и Даксът - освен ако спадът им не е съвсем - ама ного съвсем плавен.
    Именно, щатите гонят двоен връх, Даксчо запълване на gap-a. Двете горе доле по едно и също време би трябвало да се случат. После вече какво ще става не знам, ама мога да предположа
    Не е препоръка за каквото и да било.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
      Слузта не оказва веч такова влияние... разбира се - по-голям спад няма как да не се отрази.
      Абе и аз така си мислех, че не оказва влияние около и над 40$, ама тренда го обърнаха точно със слузта. В два ключови дни, когато и Даксът и USA страдаха я надупиха и то точно в правилния момент (първият ден със "слух" за слузта) и пазара се изтреля с по 2% и обра късите. Обосновката за ръста беше ... петролът се вдига Някой много се постара да не се срутим тези дни и да обърне тренда. Сега вече сме нагоре

Коментар

• Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
        Да запълни gap-a от началото на годината е по-вероятно. За нататък кристалната ми топка нищо не ще да казва
        Трудно ще е - защото Щатите вече гонят дублаж на рекордните нива отпреди година - няма да издържат още ного помпане, а слязат ли надолу, ще дръпнат и Даксът - освен ако спадът им не е съвсем - ама ного съвсем плавен.
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от forral Разгледай мнение
          Цената на петрола я гледай 5$ надолу до два дни след срещата в Доха.
          Слузта не оказва веч такова влияние... разбира се - по-голям спад няма как да не се отрази.

Коментар

Няма. Трендът се обърна, засега 10К вече е подкрепа, не забравяй това. И както досега беше сериозна съпротива, сега е сериозна подкрепа. В момента пазарът консолидира и си търси катализатор. Най-вероятно ще го намери в неделя, освен ако чаршафосаните не серат на метеното
            Чаршафосаните са професионални подлеци, проклети да са. Путин трябва да ги поздрави с една термоядрена, щото другият начин е ембарго, но американските негодници няма да се навият.

Коментар

Да запълни gap-a от началото на годината е по-вероятно. За нататък кристалната ми топка нищо не ще да казва
              Тогава остава Марио Драги да каже някоя простотия и да изстреля Дакса и съответно да потопи еврака до 1,06

Коментар

• Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнение
                трябва да измислят нещо в неделя, че дакса трябва да ходи до 11367 преди да започне пропадането

Коментар

Няма. Трендът се обърна, засега 10К вече е подкрепа, не забравяй това. И както досега беше сериозна съпротива, сега е сериозна подкрепа. В момента пазарът консолидира и си търси катализатор. Най-вероятно ще го намери в неделя, освен ако чаршафосаните не серат на метеното
                  трябва да измислят нещо в неделя, че дакса трябва да ходи до 11367 преди да започне пропадането

Коментар

• Първоначално изпратено от babaMETZA Разгледай мнение
                    :Цяла седмица голям оптимизъм , голямо чудо
                    Днеска дали няма да има малко СЕЧ
                    Така петъчно дет са вика

Коментар

• Oil

Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                      Тия ги бях забравил ,но като гледам котировките на петрола в момента ,маркета очаква добри новини...
                      Цената на петрола я гледай 5$ надолу до два дни след срещата в Доха.

Коментар

• Първоначално изпратено от babaMETZA Разгледай мнение
                        Така петъчно дет са вика
                        Точно така: МАЛКО сеч.

Коментар

• Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнение
                          два дена отмнеха та да zатвора това

out 0.16 (+6.6%)

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                            Тия ги бях забравил ,но като гледам котировките на петрола в момента ,маркета очаква добри новини...
                            Аз като ги гледам, не споделям същото.
                            The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
                              Днес имаме "игра в центъра". Чакаме хамериканците, но и те днес ще протакат, докато не мине това:
                              http://www.chernomore.bg/bg-ikonomik...ade-prez-april
                              след което този прекален скок от сряда ще бъде изтрит и посоката ще си поеме регулярно надоле.

Коментар

• голям оптимизъм

Така петъчно дет са вика

Коментар

Working...
                                X