IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение
    Събират позиции за надолу.
    Даксът има мегдан за нагоре, неслучайно се бори по-добре от щатските, които повече залитат последните дни. Само дето Дакс може да понесе храбро спад на СП докъм процент, ама ако е повече - тоже ще тръгне надолу.

Някак неравномерно възстановяват.

На първата страница - някакъв "анализатор" дълбокомъдрено казва, че Китай вече не бил източник на воатилство - усетил се е сиромахът - след 4 месеца...
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение
      Импе, даймлер работят на 7-8 % марджин. При първия по сериозен проблем в Германия която сега крепи европа даймлер ще замине на кино в средносрочен към дългосрочен план. Те са във вискоя сегмент и при задълбочаване на кризата ще ги удари най силно.

Въпбще колите и банките са едни от най шибаните неща за инвестиция...да не говорим че европа като цяло не е мястото. А да не говорим че май и никаъде не е мястото точно в моемента в света...само шорт.

И като отидем яко надолу...пак не европа а щатите.
      Зная, че колите са рискови, но Daimler е ного могъща и перспективите пред нея са добри. Още ного китайски хора искат да си купят Мерцедесче или BMW, за да се фуклявят. От сто китаеца един да си купи, повече от туй не ща.

Германия още е твърде могъща, а меркелова рано или късно ще направи: "пьяу-пьяу" на някой як клон. Съгласен съм, че Европа е по-рискова, макар в момента да е по-сгодна - затова - както съм казвал няколко пъти - и аз смятам да пазарувам ако не изцяло, то основно в Щатите... ама трябва да върнат едни около например 18% назад, че сега: скъпи. Щатите - и защото Доналдът яко ще нарита анусите на цялата измет там, в мишешки дупки и къртичини ще ги навре. Ей-такъв дуче е нужен и на Европа.... ама знаеш ли, дали вече не е пъкнал, просто не сме чули за него? Само да не вземе вместо дуче да пъкне някой фюрер...

Коментар

• Събират позиции за надолу

Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
        Още до края на деня, пазара ще затвори на червено! Колко често се вижда 7-8 сесии на американския пазар индексите да изтриват какъвто и да е позитивизъм. Зеленото, доколкото го има означава около нулата! ДАХа в момента кара на изпарения от енрцията на възстановяването на индекса след нова година! Тази енерция вече е изчерпана, предстои и сблъсък с реалността, при данните!
        Събират позиции за надолу.

Коментар

• Импе

Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
          просто ми е интересно.
          за звездата съм подложил надолЕ още едно кило да издебна, но да видим.
          народните коли ще допълня пак на 100...дано падне.
          Импе, даймлер работят на 7-8 % марджин. При първия по сериозен проблем в Германия която сега крепи европа даймлер ще замине на кино в средносрочен към дългосрочен план. Те са във вискоя сегмент и при задълбочаване на кризата ще ги удари най силно.

Въпбще колите и банките са едни от най шибаните неща за инвестиция...да не говорим че европа като цяло не е мястото. А да не говорим че май и никаъде не е мястото точно в моемента в света...само шорт.

И като отидем яко надолу...пак не европа а щатите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
            Ами ти тоже хвалиш, че печелиш и при падащи, и при възходящи пазари.

Фери - не крия, че съм назад от Daimler, но не съм го купувал и на несгодна цена, съобразно фундаментът - на около 68 кинта, като се има предвид, че за изминалата година е стигал и до деветдесет.
            просто ми е интересно.
            за звездата съм подложил надолЕ още едно кило да издебна, но да видим.
            народните коли ще допълня пак на 100...дано падне.

Коментар

• Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
              Днес при всеки спад на акциите надуват олиото и акциите пак нагоре Сутринта така, сега пак така. Веднага след това излиза статия, че индексите са нагоре, защото олиото е нагоре Някой крепи положението, ама няма да е все така
              Още до края на деня, пазара ще затвори на червено! Колко често се вижда 7-8 сесии на американския пазар индексите да изтриват какъвто и да е позитивизъм. Зеленото, доколкото го има означава около нулата! ДАХа в момента кара на изпарения от енрцията на възстановяването на индекса след нова година! Тази енерция вече е изчерпана, предстои и сблъсък с реалността, при данните!

Коментар

• Днес при всеки спад на акциите надуват олиото и акциите пак нагоре Сутринта така, сега пак така. Веднага след това излиза статия, че индексите са нагоре, защото олиото е нагоре Някой крепи положението, ама няма да е все така
                Не е препоръка за каквото и да било.

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
                  Това няма значение.. Оказва се, че някой печелят при всички положения. Така е и в темата "Софарма". Там също има майстори на печалбите при падаща акция.
                  Ами ти тоже хвалиш, че печелиш и при падащи, и при възходящи пазари.

Фери - не крия, че съм назад от Daimler, но не съм го купувал и на несгодна цена, съобразно фундаментът - на около 68 кинта, като се има предвид, че за изминалата година е стигал и до деветдесет.

Коментар

• Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнение
                    Out 0.66

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
                      Това няма значение.. Оказва се, че някой печелят при всички положения. Така е и в темата "Софарма". Там също има майстори на печалбите при падаща акция.
                      +1
                      това не са майстори,а истински спецове в инвестирането
                      "В очите на завистта всеки успех е престъпление.."

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
                        похвали се на колко си купувал даймлер?
                        The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                          Вермахтът е герой, бе-е-е - вижте го как се бие - като попроскубан котурак с орда нахални порастнали до размерът на плъх нагли мишкуняци.

Фери - нека Daimler и BMW се бият за надмощие - аз на туй разчитам.
                          похвали се на колко си купувал даймлер?

Коментар

• Short E.ON SE @ 8.55 / 0.62

http://www.zertifikate.commerzbank.d...501683365&pc=4

Коментар

Closed @ 0.68

Коментар

поzициiте са увеле4ени

Short RWE @ 0.37, Short Aareal Bank AG @ 0.27
                                поzицците днес

RWE closed @ 0.38
                                Aareal Bank closed @ 29

Коментар

Working...
                                X