If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ще ги направи, ама я виж по това време миналата година колко е направил.
Така че не се радвай ако го направи радвай се ако е над 1.5 епс и оборота над 28
тези дни пред мен стой въпроса ,кога шортещите банковия сектор ще се уплашат за кеша и ще осребряват.... за да не останат на сухо...
Днес ДАХ ще отвори с гап....ако има добри резултати на банките ще има рали в този сектор .... а ти предричаш добри резултати в сравнение с анализаторите....
EPS на Морган, а и на която и да е банка, е най-безсмислената статистика, може би само P/E е по-безсмислено за банка. Те просто въртят едни пари или по-скоро липсата им от една сметка в друга и могат всякакво число да си сметнат.
Обаче, откакто пуснаха тихомълком новината, че Шойбле ще гази Драги и ще бие чумбери на самозабравили се централни банкери на срещата във Ваш., и пазара няма удържане.
Хоп, и днес, Китайският износ нараснал /не че и там не въртят разни финансови шашми, за да изкарат пари от страната/, но па ще има май съдрани шорти. Инвесторе АВ напред!
Хич никво червено нема от тука отива директно в орбита и там ще се върти а за там енергия не требва къде ги виждате тези къси не знам...даксито е коварно от към късите..с тези изсипани трилиони не очаквайте компаниите да струват колкото 5 коопераций квито и отчети да има дакса нема да пропада
не бързай
Днес единственото което промени логичното е слуха за русия и катар. Казвам слух защото си е чист слух.Тестват пазара според мен.
Ако днес не беше тази новина която няма как да се предвиди щеше да е друг филма.
JPMorgan Chase
за EPS от $ 1,27 на приходи от $ 23,50 млрд....
ще ги направи ли....че се чудя дали да влеза с малко....
Ще ги направи, ама я виж по това време миналата година колко е направил.
Така че не се радвай ако го направи радвай се ако е над 1.5 епс и оборота над 28
Още до края на деня, пазара ще затвори на червено! Колко често се вижда 7-8 сесии на американския пазар индексите да изтриват какъвто и да е позитивизъм. Зеленото, доколкото го има означава около нулата! ДАХа в момента кара на изпарения от енрцията на възстановяването на индекса след нова година! Тази енерция вече е изчерпана, предстои и сблъсък с реалността, при данните!
Хич никво червено нема от тука отива директно в орбита и там ще се върти а за там енергия не требва къде ги виждате тези къси не знам...даксито е коварно от към късите..с тези изсипани трилиони не очаквайте компаниите да струват колкото 5 коопераций квито и отчети да има дакса нема да пропада
И аз така мисля и е добре да го отиграем - защото ще е нарисувано един вид - Доналдът унижава жалката женица на саксофонистът - политици и извратеняци надават вой и рисуват апокалиптически прогнози - борси - надолу - Доналдът: могъщ президент - подпуква цялата сган - и още 18-а година Дау надхвърля 20 000. Предупредил съм своите клиенти за този вероятен сценарий - както ги предупредих преди повече от година, че този могъщ старец е основен претендент за Белият дом.
Волов и Богов - и какво трябва да стане за целта - световна война ли? А и нали се сещате - че когато Тръмп стане президент, това ще се отрази на цялата световна политика, включително на европейската? С животни като меркел ще е свършено тогава !!!
Ако говорите конкретно за Dаimler - нека снасят на година по 3 кинта и нагоре дивидент, пък да видим как ще занулят или ще струват "стотинки".
3 кинта? Скромен си. 5% годишно? Не си струва кибиченето пред компа. Прахосник. Това е прекалено малко.
Коментар