IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Към кого солидарство, кожата им?

Това е неправомерно - дори престъпник не може да бъде осъден два пъти за едно и също нещо. Знаеш ли, че например ако осъден на смърт не умре при екзекуцията (например ако го бесят, но въжето се скъса), трябва да го пуснат?
    Значи честният данъкоплатец е третиран по-зле от престъпник !!!

Е, както и да е - мръсници отвратителни и извратени - конкретен пример с мен - Allianz платиха дивидент 7.3 евро на акция, аз получих по 5.37 евро на. И въпреки всичко пак немските акции не са съвсем несгодни, особено ако ги издебнеш на ниското - ето: ще пусна и туканка таблицата ми с колчетата, показващи дивидентната ми доходност от най-доходоносните ми 10 компании - спрямо цените на акциите им в моментът:

Click image for larger version

Name:	Доходности.JPG
Views:	2
Size:	36.0 КБ
ID:	3042051
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• http://deutsche-wirtschafts-nachrich...g-mit-den-usa/

Мдам 25 % + добавака солидарност. Von dieser Bardividende erfolgt jedoch bei deutschen Aktien noch ein Steuerabzug in Höhe von 25 % (zuzüglich 5,5 % Solidaritätszuschlag).
      Last edited by pepe1234; 03.10.2016, 10:11.

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
        импе колко чешат германците, щото аз имам спомен за едни 30% върху доходи от дивиденти и лихви?
        Около например 26%. И туй даже е малко - в Щатите - 30%, във Франция - тоже, ама ако си чужденец, ако сам ти си френец - 3%. Ето туй е малко прекален национализъм.

С носталгия (е - не носталгия, щото не съществувал тогаз), си мисля за времената, когато дори е нямало данъци по принцип - но кралете са събирали такива само понякога, когато са се готвили за война... после данъци станали редовни, но ниски... злите османлии са събирали от клетите роби християни един десятък и туйто...

Сега първо твоята компания плаща данък печалба, после ти плащаш данък дивидентец - накрая излиза че "държавата" ти взема почти половината пари.

Ей-затуй е крайно време за световна революция и политиците: да направят "пьяу-пьяу" на метър и половина над земята, проклетидаса !!!

Баси: всеки отвсякъде гледа да те сграбчи за аналната зона и не просто да те очеше, но да ти одере кожата така, че да не можеш да седнеш после - мръсници - те ви "социална държава".

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
          импе колко чешат германците, щото аз имам спомен за едни 30% върху доходи от дивиденти и лихви?
          мисля че са 25%...

Коментар

• импе колко чешат германците, щото аз имам спомен за едни 30% върху доходи от дивиденти и лихви?

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
              Утре се разгледам че сега съм на маса .иначе не съм по дивидента и ако е 35% направо го забравям
              Ми намери си държава, дето не толкова ного те чешат.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                Над 30% ??? Това е ИЗВРАТЕНО !!!
                Утре се разгледам че сега съм на маса .иначе не съм по дивидента и ако е 35% направо го забравям

Коментар

От 0.626 на Ендеса идва 0.40
                  Над 30% ??? Това е ИЗВРАТЕНО !!!

Коментар

Утре чакам от Caixabanc и ще ти кажа ама мисля че това е чист дивидент такъв спомен имам от Ендеса
                    Това е важно и ти да го знаеш: колко те чешат шпаньолските данъчни

Коментар

• От 0.626 на Ендеса идва 0.40

Коментар

Бльъм. То принципно пишат дивидентите без да отчитат данъците и това малко подвежда. Аз в моите изчисления и колчетата, дето рисувам в съседната тема, отчитам туй, което директно получавам в платформата си като дивидентец.
                        Утре чакам от Caixabanc и ще ти кажа ама мисля че това е чист дивидент такъв спомен имам от Ендеса

Коментар

Не знам мисля .че това е чист дивидент след данъците ами напиши в гоогле и виж
                          Бльъм. То принципно пишат дивидентите без да отчитат данъците и това малко подвежда. Аз в моите изчисления и колчетата, дето рисувам в съседната тема, отчитам туй, което директно получавам в платформата си като дивидентец.

Коментар

Ърм - аре де: аз как ги пиша. Кажи поне в Испания колко чешат данъчните.
                            Не знам мисля .че това е чист дивидент след данъците ами напиши в гоогле и виж

Коментар

Още малко и по сметката ще ги искаш. ами ако те интересува сметни си ги
                              Ърм - аре де: аз как ги пиша. Кажи поне в Испания колко чешат данъчните.

Коментар

...говори с проценти, драги Лобосов: както аз - в съседната тема за моят портфейл и вашите портфейли
                                Още малко и по сметката ще ги искаш. ами ако те интересува сметни си ги

Коментар

Working...
                                X