If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Така е, аз вече се надявам единствено на американските шистаджии да им писне и да повлияят на американските политици, които по някакъв начин да прекарат омотаните с чаршафи нахалници, дано са проклети. Ама трудно ще стане, докато черният ислямист обонго е на власт.
Айде малко търпение, кво е това? Като фалира чебураша, тогава, бързата работа слепи ги ражда, нали така.
Ако японците не бяха провалили работата ,вчера банките добре се движеха до когато оня шамшал саудитеца направи изказването за петрола...
Нема страшно ще скачат с повече.....когато трябва...
Така е, аз вече се надявам единствено на американските шистаджии да им писне и да повлияят на американските политици, които по някакъв начин да прекарат омотаните с чаршафи нахалници, дано са проклети. Ама трудно ще стане, докато черният ислямист обонго е на власт.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Вермахта минава в кръгова отбрана,очаква се падане на крепоста Дойче Банк,оттам на сетне пътя към Берлин е отворен
Ако японците не бяха провалили работата ,вчера банките добре се движеха до когато оня шамшал саудитеца направи изказването за петрола...
Нема страшно ще скачат с повече.....когато трябва...
Вермахта минава в кръгова отбрана,очаква се падане на крепоста Дойче Банк,оттам на сетне пътя към Берлин е отворен
Наистина ли мислиш, че някой ще остави ДБ да гръмне? В моментът спадът и е един от по-големите от дружествата на даксът, но не фрапиращо голям - търгува се доста над нивата си отпреди не ного отдавна. Спадът на Даксът днес и вчера едва-едва надхвърля повишението от понеделникът и е ного по-малък от поредният срив на слузта. Не отричам възможността от нов сериозен спад, защото още ного страх има на пазарът, но засега няма абсолютно нищо обезпокоително.
а руснакът не на куче, ами на четири кучета да се направи с водушка, обикновено запазва някакво приличие.
Абе не точно така,ама карай и зависи много от ситуацията между впрочем! Российские туристы будут отдыхать в Крыму в этом году.....
Встреча с Главой Республики Крым Сергеем Аксёновым
Владимир Путин провёл рабочую встречу с Главой Республики Крым Сергеем Аксёновым. Обсуждались, в частности, вопросы обеспечения полуострова электроэнергией, развития сельского хозяйства, подготовки к туристическому сезону.
20 февраля 2016 года 13:45 Москва, Кремль
.................................................. ...............................
В.Путин: К летнему сезону готовитесь?
С.Аксёнов: Главная задача к курортному сезону – не обмануть нашего российского туриста: должна быть представлена достоверная информация, в том числе и по режимам работы [курортных учреждений] с учётом дефицита электроэнергии. Такой график уже сформирован, все санатории и дома отдыха будут получать электроэнергию на постоянной основе, без отключений. Поэтому на курортный сезон это никак не повлияет. Благодаря тому, что Вы команду Министерству энергетики своевременно дали, они ускорили в данном случае процесс выполнения работ, с электроэнергией не будет избытка, тем не менее сможем пройти сезон без потерь.
В.Путин: Хорошо.
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
дано да си прав....само пътя за нагоре да не се окаже за надолу в близките седмици
А, ще има и нагоре, и надолу. В момента дивидентите ще оказват подкрепа на пазарът - специално в Германия. Някак няма да ти се ще да продаваш но 118 кинта акция, от която чакаш 7.3 кинта дивидент, нали? После пък ще започнат да пъкат тримесечните отчети - а там вече ще се види - при съответните компании - далаверата от евтината слуз. От друга страна лошите новини се поизчерпаха вече - само ония алкохолици - англичаните - да не се чупят от ЕС. Мисля бойкоборисов трябва да направи нещо по въпросът - да заплаши англичаните, че ако излязат от, няма да ги пускаме на Слънчакът без визи да поркат като свине, пропадняците му с пропадняци смотани.
Макар че хич няма да липсват - поне само руснаците да поркат, а руснакът не на куче, ами на четири кучета да се направи с водушка, обикновено запазва някакво приличие, а това - англичаните хем не умеят да пият, хем се наливат.
И аз мислех като тебе допреди вчера - нормално е мишкуняците да използват лекото възстановяване, за да кешират мишешките си мънинки печалбички. Вчерашният добър ръст обаче и днешният поносим спад (ного по-нисък от поредният немалък спад на слузта), коригираха мнението ми - по-вероятно е да завършим седмицата на лек плюс, отколкото на поносим минус. Естествено - около два дни например, пазарите ще са на червено. Дори и да не бе слузта, пак щеше да има корекции, пътят нагоре е невъзможен без туй.
дано да си прав....само пътя за нагоре да не се окаже за надолу в близките седмици
"В очите на завистта всеки успех е престъпление.."
И аз мислех като тебе допреди вчера - нормално е мишкуняците да използват лекото възстановяване, за да кешират мишешките си мънинки печалбички. Вчерашният добър ръст обаче и днешният поносим спад (ного по-нисък от поредният немалък спад на слузта), коригираха мнението ми - по-вероятно е да завършим седмицата на лек плюс, отколкото на поносим минус. Естествено - около два дни например, пазарите ще са на червено. Дори и да не бе слузта, пак щеше да има корекции, пътят нагоре е невъзможен без туй.
това, което наблюдаваме е вятърът преди същинската буря
Ако има криза, то тя ще е от съвсем нов и може би непознат вид - не борсова корекция, не и икономическа криза в тесния смисъл на думата. Дори реалната световна икономика да има проблеми, те са вече ногократно преекспонирани в тоя спад, от чието дъно оттласнахме се.
следващите няколко сесии в Дакса се очертават с преобладаващ червен цвят...дано не съм прав но според мен кризата не е свършила а и продавачи(мишкуняци както казва Импето) винаги се намират
Коментар