If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
аз много и се навих на тая Дайче Бамк, но ше изчакам индексите когато тряя да тръгнат яко нагоре и ше я играя с опциони мисля да барна едни CALLs на 25 петица и ако стане, стане кат не стане нема водим любовницата на море и готоо ....
Средносрочната ми прогноза за ДБ не се е променила от тази която съм направил преди повече от пет шест месеца.
Alle sieben Sekunden stirbt ein deutscher Soldat. Stalingrad massengrab.
Апропо - няма ме хич по немският, макар да пробвах да го уча преди ного отдавна: какъв е тоя данък Солидарство - нещо като данък Талибанец ли? - Сигурно.
Германци общо 25%. Кантоните е по-интересно. Всички останали на стария континент са кожодери, а тези с ниските ставки са несигурни.
Мдам 25 % + добавака солидарност. Von dieser Bardividende erfolgt jedoch bei deutschen Aktien noch ein Steuerabzug in Höhe von 25 % (zuzüglich 5,5 % Solidaritätszuschlag).
Апропо - няма ме хич по немският, макар да пробвах да го уча преди ного отдавна: какъв е тоя данък Солидарство - нещо като данък Талибанец ли? - Сигурно.
Коментар