IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Felbuzz Разгледай мнение
    айдее и аз имам вече интерактив купих си fonciere des regions пък да видим
    Ами честито един вид
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• айдее и аз имам вече интерактив купих си fonciere des regions пък да видим

Коментар

• Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнение
        Петрола нагоре и е на вчерашни нива от 35 пари даксито неска камък имаше на шията...после ще четем псевдо анализатори и журналя да говорат че петрола спаднал и повлякъл индексите....а той мръднал 1 долар нагоре или надоле и паниката ескалира...пълен цирк ...тея идиоти дето крадат петрола от недрата що се напъват да го продават колко се може по ефтино?нали пазарна икономика ама тук не работи щото е политическа поръчка таз цена защото не може да добиваш рекордни количества петрол и всичкия да се консумира да държиш напук ефтина суровината и да има коментарии ми петрола е ефтин щото нямало търсене и световната икономика се забавяла ако е така защо има рекордни добиви за всички времена?би трябвало и добива да е на много занижени нива
        Да,съгласен съм,ядовете идват и от това,че цената е изкуствено ниска,заради интереси на едни,или по точно да се навреди на други.
        Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
          Доста време вече най-лабилните пазари са европейските - колкото и да се бори Драги - ама Драги е сам, докато меркел и другите политически изроди, съсипващи Европа, чет нямат.
          Ето - сутринта азиатците паднаха малко, сега Щатите и те падат малко, само Европа е баси спихът.
          Споко, винаги има надежда. Ето това се казва демокрация с главно Д.
          След тях и други.

http://www.investor.bg/evropa/334/a/...-kvoti-211997/

Коментар

• Петрола нагоре и е на вчерашни нива от 35 пари даксито неска камък имаше на шията...после ще четем псевдо анализатори и журналя да говорат че петрола спаднал и повлякъл индексите....а той мръднал 1 долар нагоре или надоле и паниката ескалира...пълен цирк ...тея идиоти дето крадат петрола от недрата що се напъват да го продават колко се може по ефтино?нали пазарна икономика ама тук не работи щото е политическа поръчка таз цена защото не може да добиваш рекордни количества петрол и всичкия да се консумира да държиш напук ефтина суровината и да има коментарии ми петрола е ефтин щото нямало търсене и световната икономика се забавяла ако е така защо има рекордни добиви за всички времена?би трябвало и добива да е на много занижени нива
            Вся Власть Советам

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
              Mного мишкун, много нещо...
              Доста време вече най-лабилните пазари са европейските - колкото и да се бори Драги - ама Драги е сам, докато меркел и другите политически изроди, съсипващи Европа, чет нямат.
              Ето - сутринта азиатците паднаха малко, сега Щатите и те падат малко, само Европа е баси спихът.

Коментар

• Ха-ха-ха: Майк - ДБ няма да, ама снимката кърти !!! С ей-тоя същия нож трябва да я одерат жива тая мръсна старица.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
                  ДБ ще гръмне като едното нищо! Преди се говореше, че никой няма да остави Енрон да гръмне или Лемънеца, но както виждаш

ДБ се е набарбалюкъл с толкова боклуци, че ако пазара поеме стабилно надолу при една рецесия, Берлин не може да му покрие позициите за трилиони и загуби за стотици милиарди, дори и при малки измествания на пазара, какво да говорим при сривове!
                  Блажени са вярващите, както се казва!

Позитивното е, че при негативен сценарий(какъвто очаквам), булдога Меркел може да резне на инвеститорите по един безплатен дюнер!

Нема да гръмне ,щото ще гръмне германия и половината ес и свет....
                  Енрон е обикновена елекрическа компания а при лемън след това проклинаха света че я оставиха на фалира...
                  Имаше и други който яко подкряха като фани и мани....и неколко англииски и американски банки като сити и т.н...

Коментар

• wirecard long

Коментар

• Mного мишкун, много нещо...

Коментар

• Това вашето ми прилича на зле прикритото злорадство на червея дето гледал орела високо в небето и му се смеел: -"Охааа, ако знаеш, какво те чака, като паднеш от толкова високооо!!"

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                          Наистина ли мислиш, че някой ще остави ДБ да гръмне? В моментът спадът и е един от по-големите от дружествата на даксът, но не фрапиращо голям - търгува се доста над нивата си отпреди не ного отдавна. Спадът на Даксът днес и вчера едва-едва надхвърля повишението от понеделникът и е ного по-малък от поредният срив на слузта. Не отричам възможността от нов сериозен спад, защото още ного страх има на пазарът, но засега няма абсолютно нищо обезпокоително.
                          ДБ ще гръмне като едното нищо! Преди се говореше, че никой няма да остави Енрон да гръмне или Лемънеца, но както виждаш

ДБ се е набарбалюкъл с толкова боклуци, че ако пазара поеме стабилно надолу при една рецесия, Берлин не може да му покрие позициите за трилиони и загуби за стотици милиарди, дори и при малки измествания на пазара, какво да говорим при сривове!
                          Блажени са вярващите, както се казва!

Позитивното е, че при негативен сценарий(какъвто очаквам), булдога Меркел може да резне на инвеститорите по един безплатен дюнер!

Коментар

• Ох на батя,Импе кажи де е дъното на Дакса да напазаря още костенурки
                            Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
                              Айде малко търпение, кво е това? Като фалира чебураша, тогава, бързата работа слепи ги ражда, нали така.
                              Сега ще скокне протиф теб за фалита на раша, но иначе стиска мерцедески..
                              Всичките са еднакви нашенчетата като този "император"..
                              Last edited by Manyface God"; 24.02.2016, 12:08.
                              The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
                                Айде малко търпение, кво е това? Като фалира чебураша, тогава, бързата работа слепи ги ражда, нали така.
                                Чебураша нема да фалира ,ама за други не се знае

Коментар

Working...
                                X