IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    Довечера да си го гледам....
    аз много и се навих на тая Дайче Бамк, но ше изчакам индексите когато тряя да тръгнат яко нагоре и ше я играя с опциони мисля да барна едни CALLs на 25 петица и ако стане, стане кат не стане нема водим любовницата на море и готоо ....

Коментар

Имай предвид, че не е в реално време а с 15 закъснение - сравни времето под котировката с това на РС
      За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

Накрая всичко винаги свършва така.

https://www.youtube.com/watch?v=AgBAt1jd5uc

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
          Ей ви я риъл тайм в яхутуу

DB

Коментар

• Средносрочната ми прогноза за ДБ не се е променила от тази която съм направил преди повече от пет шест месеца.
            Alle sieben Sekunden stirbt ein deutscher Soldat. Stalingrad massengrab.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
              Апропо - няма ме хич по немският, макар да пробвах да го уча преди ного отдавна: какъв е тоя данък Солидарство - нещо като данък Талибанец ли? - Сигурно.
              Германци общо 25%. Кантоните е по-интересно. Всички останали на стария континент са кожодери, а тези с ниските ставки са несигурни.

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
                за източно-греманците отчисления, че са по-слабо развити от западно-германците
                ...и накрая парите ги дават на талибанците.
                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• за източно-греманците отчисления, че са по-слабо развити от западно-германците

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
                    За дарба не знам по скоро език трябва
                    Език - нелошо, ама си е дарба.

Коментар

Хубаво, ама като нямам дарба за спекулантин? Иначе - ясно е - гледам по-тънинко да си напълня туй-онуй.
                      Мексико: какво има в Мексико?
                      За дарба не знам по скоро език трябва

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
                        http://deutsche-wirtschafts-nachrich...g-mit-den-usa/

Мдам 25 % + добавака солидарност. Von dieser Bardividende erfolgt jedoch bei deutschen Aktien noch ein Steuerabzug in Höhe von 25 % (zuzüglich 5,5 % Solidaritätszuschlag).
                        Апропо - няма ме хич по немският, макар да пробвах да го уча преди ного отдавна: какъв е тоя данък Солидарство - нещо като данък Талибанец ли? - Сигурно.
                        Last edited by Императорът; 03.10.2016, 11:17.

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
                          Ти си баровец императоре. За скромни личности като мене народни коли. Пък и има избор все пак пакета включва ауди и още една лимузина.
                          Ти по-баровец, щом плащаш по повече за акция.

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
                            Тва да дремиш само на дивидент е глупава работа
                            Требва да има тръпка
                            Мисля да погледна Мексико
                            Хубаво, ама като нямам дарба за спекулантин? Иначе - ясно е - гледам по-тънинко да си напълня туй-онуй.
                            Мексико: какво има в Мексико?

Коментар

Хльъх.

Пък аз искам Daimler на 48 кинта, щото предпочитам ненародни бубута.
                              Ти си баровец императоре. За скромни личности като мене народни коли. Пък и има избор все пак пакета включва ауди и още една лимузина.

Коментар

Ми намери си държава, дето не толкова ного те чешат.
                                Тва да дремиш само на дивидент е глупава работа
                                Требва да има тръпка
                                Мисля да погледна Мексико

Коментар

Working...
                                X