Първоначално изпратено от Императорът
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеАбе не точно така,ама карай и зависи много от ситуацията между впрочем! Российские туристы будут отдыхать в Крыму в этом году.....
Да има ток за радиоточките да пускат химна по плажа да не се излежават тьотките, так держать!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеАко японците не бяха провалили работата ,вчера банките добре се движеха до когато оня шамшал саудитеца направи изказването за петрола...
Нема страшно ще скачат с повече.....когато трябва...Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнениеВермахта минава в кръгова отбрана,очаква се падане на крепоста Дойче Банк,оттам на сетне пътя към Берлин е отворен
Нема страшно ще скачат с повече.....когато трябва...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнениеВермахта минава в кръгова отбрана,очаква се падане на крепоста Дойче Банк,оттам на сетне пътя към Берлин е отворенМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеАбе не точно така,ама карай и зависи много от ситуацията между впрочем! Российские туристы будут отдыхать в Крыму в этом году.....Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеа руснакът не на куче, ами на четири кучета да се направи с водушка, обикновено запазва някакво приличие.
Встреча с Главой Республики Крым Сергеем Аксёновым
Владимир Путин провёл рабочую встречу с Главой Республики Крым Сергеем Аксёновым. Обсуждались, в частности, вопросы обеспечения полуострова электроэнергией, развития сельского хозяйства, подготовки к туристическому сезону.
20 февраля 2016 года 13:45 Москва, Кремль
.................................................. ...............................
В.Путин: К летнему сезону готовитесь?
С.Аксёнов: Главная задача к курортному сезону – не обмануть нашего российского туриста: должна быть представлена достоверная информация, в том числе и по режимам работы [курортных учреждений] с учётом дефицита электроэнергии. Такой график уже сформирован, все санатории и дома отдыха будут получать электроэнергию на постоянной основе, без отключений. Поэтому на курортный сезон это никак не повлияет. Благодаря тому, что Вы команду Министерству энергетики своевременно дали, они ускорили в данном случае процесс выполнения работ, с электроэнергией не будет избытка, тем не менее сможем пройти сезон без потерь.
В.Путин: Хорошо.Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от absd Разгледай мнениедано да си прав....само пътя за нагоре да не се окаже за надолу в близките седмици
Макар че хич няма да липсват - поне само руснаците да поркат, а руснакът не на куче, ами на четири кучета да се направи с водушка, обикновено запазва някакво приличие, а това - англичаните хем не умеят да пият, хем се наливат.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениекризата не е започнала....новата имам предвид...
това, което наблюдаваме е вятърът преди същинската буря"В очите на завистта всеки успех е престъпление.."
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеИ аз мислех като тебе допреди вчера - нормално е мишкуняците да използват лекото възстановяване, за да кешират мишешките си мънинки печалбички. Вчерашният добър ръст обаче и днешният поносим спад (ного по-нисък от поредният немалък спад на слузта), коригираха мнението ми - по-вероятно е да завършим седмицата на лек плюс, отколкото на поносим минус. Естествено - около два дни например, пазарите ще са на червено. Дори и да не бе слузта, пак щеше да има корекции, пътят нагоре е невъзможен без туй."В очите на завистта всеки успех е престъпление.."
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеИ аз мислех като тебе допреди вчера - нормално е мишкуняците да използват лекото възстановяване, за да кешират мишешките си мънинки печалбички. Вчерашният добър ръст обаче и днешният поносим спад (ного по-нисък от поредният немалък спад на слузта), коригираха мнението ми - по-вероятно е да завършим седмицата на лек плюс, отколкото на поносим минус. Естествено - около два дни например, пазарите ще са на червено. Дори и да не бе слузта, пак щеше да има корекции, пътят нагоре е невъзможен без туй.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениекризата не е започнала....новата имам предвид...
това, което наблюдаваме е вятърът преди същинската буряМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от absd Разгледай мнениеследващите няколко сесии в Дакса се очертават с преобладаващ червен цвят...дано не съм прав но според мен кризата не е свършила а и продавачи(мишкуняци както казва Импето) винаги се намиратМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от absd Разгледай мнениеследващите няколко сесии в Дакса се очертават с преобладаващ червен цвят...дано не съм прав но според мен кризата не е свършила а и продавачи(мишкуняци както казва Импето) винаги се намират
това, което наблюдаваме е вятърът преди същинската бурятова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
Коментар