IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
    Така е, аз вече се надявам единствено на американските шистаджии да им писне и да повлияят на американските политици, които по някакъв начин да прекарат омотаните с чаршафи нахалници, дано са проклети. Ама трудно ще стане, докато черният ислямист обонго е на власт.
    Айде малко търпение, кво е това? Като фалира чебураша, тогава, бързата работа слепи ги ражда, нали така.

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
      Абе не точно така,ама карай и зависи много от ситуацията между впрочем! Российские туристы будут отдыхать в Крыму в этом году.....
      Ау, браво, Путлер ЗАПОВЯДАЛ и ток ще ИМА своевременно!
      Да има ток за радиоточките да пускат химна по плажа да не се излежават тьотките, так держать!

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
        Ако японците не бяха провалили работата ,вчера банките добре се движеха до когато оня шамшал саудитеца направи изказването за петрола...
        Нема страшно ще скачат с повече.....когато трябва...
        Така е, аз вече се надявам единствено на американските шистаджии да им писне и да повлияят на американските политици, които по някакъв начин да прекарат омотаните с чаршафи нахалници, дано са проклети. Ама трудно ще стане, докато черният ислямист обонго е на власт.
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение
          Вермахта минава в кръгова отбрана,очаква се падане на крепоста Дойче Банк,оттам на сетне пътя към Берлин е отворен
          Ако японците не бяха провалили работата ,вчера банките добре се движеха до когато оня шамшал саудитеца направи изказването за петрола...
          Нема страшно ще скачат с повече.....когато трябва...

Коментар

• Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение
            Вермахта минава в кръгова отбрана,очаква се падане на крепоста Дойче Банк,оттам на сетне пътя към Берлин е отворен
            Наистина ли мислиш, че някой ще остави ДБ да гръмне? В моментът спадът и е един от по-големите от дружествата на даксът, но не фрапиращо голям - търгува се доста над нивата си отпреди не ного отдавна. Спадът на Даксът днес и вчера едва-едва надхвърля повишението от понеделникът и е ного по-малък от поредният срив на слузта. Не отричам възможността от нов сериозен спад, защото още ного страх има на пазарът, но засега няма абсолютно нищо обезпокоително.

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
              Абе не точно така,ама карай и зависи много от ситуацията между впрочем! Российские туристы будут отдыхать в Крыму в этом году.....
              Ного ясно, че ще си почиват и на техните си курорти.

Коментар

• Вермахта минава в кръгова отбрана,очаква се падане на крепоста Дойче Банк,оттам на сетне пътя към Берлин е отворен
                Last edited by Hermes73; 24.02.2016, 11:31.

Коментар

а руснакът не на куче, ами на четири кучета да се направи с водушка, обикновено запазва някакво приличие.

Встреча с Главой Республики Крым Сергеем Аксёновым

Владимир Путин провёл рабочую встречу с Главой Республики Крым Сергеем Аксёновым. Обсуждались, в частности, вопросы обеспечения полуострова электроэнергией, развития сельского хозяйства, подготовки к туристическому сезону.

20 февраля 2016 года 13:45 Москва, Кремль

.................................................. ...............................

В.Путин: К летнему сезону готовитесь?

С.Аксёнов: Главная задача к курортному сезону – не обмануть нашего российского туриста: должна быть представлена достоверная информация, в том числе и по режимам работы [курортных учреждений] с учётом дефицита электроэнергии. Такой график уже сформирован, все санатории и дома отдыха будут получать электроэнергию на постоянной основе, без отключений. Поэтому на курортный сезон это никак не повлияет. Благодаря тому, что Вы команду Министерству энергетики своевременно дали, они ускорили в данном случае процесс выполнения работ, с электроэнергией не будет избытка, тем не менее сможем пройти сезон без потерь.

В.Путин: Хорошо.
                  Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от absd Разгледай мнение
                    дано да си прав....само пътя за нагоре да не се окаже за надолу в близките седмици
                    А, ще има и нагоре, и надолу. В момента дивидентите ще оказват подкрепа на пазарът - специално в Германия. Някак няма да ти се ще да продаваш но 118 кинта акция, от която чакаш 7.3 кинта дивидент, нали? После пък ще започнат да пъкат тримесечните отчети - а там вече ще се види - при съответните компании - далаверата от евтината слуз. От друга страна лошите новини се поизчерпаха вече - само ония алкохолици - англичаните - да не се чупят от ЕС. Мисля бойкоборисов трябва да направи нещо по въпросът - да заплаши англичаните, че ако излязат от, няма да ги пускаме на Слънчакът без визи да поркат като свине, пропадняците му с пропадняци смотани.
                    Макар че хич няма да липсват - поне само руснаците да поркат, а руснакът не на куче, ами на четири кучета да се направи с водушка, обикновено запазва някакво приличие, а това - англичаните хем не умеят да пият, хем се наливат.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                      кризата не е започнала....новата имам предвид...

това, което наблюдаваме е вятърът преди същинската буря
                      и на мен нещо такова ми е на мисъл......
                      "В очите на завистта всеки успех е престъпление.."

Коментар

И аз мислех като тебе допреди вчера - нормално е мишкуняците да използват лекото възстановяване, за да кешират мишешките си мънинки печалбички. Вчерашният добър ръст обаче и днешният поносим спад (ного по-нисък от поредният немалък спад на слузта), коригираха мнението ми - по-вероятно е да завършим седмицата на лек плюс, отколкото на поносим минус. Естествено - около два дни например, пазарите ще са на червено. Дори и да не бе слузта, пак щеше да има корекции, пътят нагоре е невъзможен без туй.
                        дано да си прав....само пътя за нагоре да не се окаже за надолу в близките седмици
                        "В очите на завистта всеки успех е престъпление.."

Коментар

И аз мислех като тебе допреди вчера - нормално е мишкуняците да използват лекото възстановяване, за да кешират мишешките си мънинки печалбички. Вчерашният добър ръст обаче и днешният поносим спад (ного по-нисък от поредният немалък спад на слузта), коригираха мнението ми - по-вероятно е да завършим седмицата на лек плюс, отколкото на поносим минус. Естествено - около два дни например, пазарите ще са на червено. Дори и да не бе слузта, пак щеше да има корекции, пътят нагоре е невъзможен без туй.
                          Импе, теб верно не те е срещала мечка

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

Ако има криза, то тя ще е от съвсем нов и може би непознат вид - не борсова корекция, не и икономическа криза в тесния смисъл на думата. Дори реалната световна икономика да има проблеми, те са вече ногократно преекспонирани в тоя спад, от чието дъно оттласнахме се.

Коментар

следващите няколко сесии в Дакса се очертават с преобладаващ червен цвят...дано не съм прав но според мен кризата не е свършила а и продавачи(мишкуняци както казва Импето) винаги се намират

Коментар

следващите няколко сесии в Дакса се очертават с преобладаващ червен цвят...дано не съм прав но според мен кризата не е свършила а и продавачи(мишкуняци както казва Импето) винаги се намират

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Working...
                                X