If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Явно мислиш, че е трябвало да предвидим и талибанските атентати в Брюксел?
Впрочем и днес не помня да съм давал прогноза.
Сутринта дадох прогноза за ДБ че ще е надолЕ....плюс финанските ...
Плюс атентатите в Брюксел...всички превозвачи надоле....
Само че индекса става политически ..
Могат да го подкрепят.....
Гледам Луфханза е преодоляла част от спада...
Така ,че вече имам едно наум с късите....
Както написах и по-долу, ти също си прав - но донякъде преекспонираш - както ти държиш тухли на склад, така държат и другите предприемачи. Освен това цените на продукцията (дом или кола) спадат по-бавно от спадът на суровините... ако въобще паднат.
Не знам - новите модели автомобили по-евтини ли са от старите, щото металът е поевтинял? - Съмнява ме някак един вид.
Колко метал мислиш ,че има в една кола ?
Не по-вече от 500 -800
Принципно, това за което говорите е цял икономически цикъл и когато той се затвори тогава започва проявлението. Т.е. във вашия случай минимум времето за строеж на сградата, в сектора на услугите където икономическия цикъл е по-кратък може да се прояви и по-бързо. Проблема за цялата икономика е когато започне така наречената дефлационна спирала т.е. цикъл след цикъл.. Две неща не схванах, как твойта загуба е печалба за друг?
дддд, ако може за долара вътрешна иинфлация и външна дефлация да поясни, че не го схващам, какво точно има предвид.
Ако аз ти кажа че последните 10 години съм бил на огромна печалба и т.н ама в същото време за тези 10 години съм потънал в кредити и същевремено не съм придобил някакъв сериозен актив дали ще ми повярваш? И първолак няма да ми повярва, ама на борсата много хора вярват в какви ли не глупости. Не визирам теб Импе. Ти си готин и по същество разсъждаваме еднакво. Просто от моя гледна точка си малко наивен. Дано не съм прав. Все пак имаш повече опит от мен и е много вероятно да греша.
Както написах и по-долу, ти също си прав - но донякъде преекспонираш - както ти държиш тухли на склад, така държат и другите предприемачи. Освен това цените на продукцията (дом или кола) спадат по-бавно от спадът на суровините... ако въобще паднат.
Не знам - новите модели автомобили по-евтини ли са от старите, щото металът е поевтинял? - Съмнява ме някак един вид.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Ти така ли правиш като купуваш имоти. Два съседни блока. Единия продава на 600 а другия на 300 и ти ще си купиш от 600 така ли? Ми я кажи къде живееш да ти направя един магазин пред вас
Принципно при следващата сериозна финансова криза ДБ са пътници - не казвам, че ще фалират, но със сигурност ще станат държавни...
Експозицията им разни деривати макар да е брутална - някои беше сметнал че ако се нетират при едно много лошо стечение на нещата (разбирай следващата криза) - ще останат някакви смешни 500-700 милиарда минус , което ще направи СК на банката силно отрицателен...
Споделям мнението за инвестиционните банки са с единия крак в затвора а с другия във фалит....но ДБ е мнооого голяма и няма да я изпуснат....при голяма криза ,защото кризата ще стане необратима.... а положението в ЕС е такова че доминото ще бъде най малката беда за съюза....
Днешнитеп новини за ДБ не са добри ,предполагав ще има спад за целия финансов сектор.....
дали е така, кой да ми каже... .....
Може би казвате важни неща ,но ми се струва че превърнахте темата в книжни анализи без да са свързани с действителността......много ,много..
Принципно при следващата сериозна финансова криза ДБ са пътници - не казвам, че ще фалират, но със сигурност ще станат държавни...
Експозицията им разни деривати макар да е брутална - някои беше сметнал че ако се нетират при едно много лошо стечение на нещата (разбирай следващата криза) - ще останат някакви смешни 500-700 милиарда минус , което ще направи СК на банката силно отрицателен...
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар