IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    за сантандер... 3,95 в момента ... възможно ли е 3,8...
    Няма се учудя ако точно BPI потопи тъка Ибекс по късно се надявам да имам инфо

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
      До момента са минали почти 370 милиона едва ли има повече от още 150 няма се изненадам ако затвори на 2,30
      за сантандер... 3,95 в момента ... възможно ли е 3,8...

Коментар

• До момента са минали почти 370 милиона едва ли има повече от още 150 няма се изненадам ако затвори на 2,30

Коментар

късата ми е добра при дах ,но ми требва дълга .... при сантандер.....нещо много пада...
          Къса от днес на Caixa ?

Коментар

Взех малко CAIXABANK на 2,27 и дивидент има другата седмица избързах с влизането но да видим
            късата ми е добра при дах ,но ми требва дълга .... при сантандер.....нещо много пада...

Коментар

• Взех малко CAIXABANK на 2,27 и дивидент има другата седмица избързах с влизането но да видим

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                Днес май ще ни понабият: но след вчера това - нормално е.
                Да видим данните в 10 30 за Германия и след това в 16 45 за УСА

Коментар

• Днес май ще ни понабият: но след вчера това - нормално е.
                  Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Днес мисля да следя CAIXABANK ще набират пари от продажби на активи за да придобият BPI
                    http://www.estrategiasdeinversion.co...nes-opv-332486

Коментар

Този шит го гледам отдавна...
                      Пусни моля кодовете за хетрата на гамеса ,популаре и сиена...ако ги знаеш..
                      Това е сайта на испанската борса дано ти свърши работа.
                      http://www.bolsamadrid.es/esp/aspx/E...&ClvEmis=43416
                      Bca Monte dei Paschi di Siena
                      ISIN: IT0005092165 WKN: A14TDQ
                      Тази банка много атрактивна чак се чудя дали да не вляза тук
                      Last edited by lobos; 23.09.2016, 07:59.

Коментар

Изборите са единственото което крепи маркета а и го движи нагоре... та затова още съм дълъг на акциите ...
                        Според мене само еуфорията. Иначе - нали ги е страх от Доналд? Що още драпат нагоре американците - макар и едвам-едвам - като куца хлебарка по стената на мивката? А то от ден на ден става все по-ясно, че Баба Вещица ще бъде опозорена и прогонена към смрътният си одър.

Да - аз мисля: Доналдът е най-доброто за пазарите и за светът въобще - но нали и спекулантите трябва да живеят? Кога пазарите ще думнат, за да поочешат няколко десетки милиона планктонченца?

Не че бръзам де - мене най ме устройва да поспаднат пазарите след 13-ий декември, когато е матуритетът на моите Жабешки облизвации - а и ще дообера дивидентченцата си - ама надали чак дотогава така ще пълзукат - нали изборите - преди туй - а пръвият дебат между Доналдът и между бабата - след няколко дни.
                        Last edited by Императорът; 22.09.2016, 23:56.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                          Около туканка според мене ще се мотаят индексите, докато нещо пазарите не разтърси. Нагоре ного - трудно ще се върви - поне без подкрепа от САЩ, ама американците нямат мегдан ного нагоре да. Надолу път по има, ама трябва подплашване.

След Брекзитът индексите ни успаха като порове есенно време - 2.38% нагоре ни се виждат все едно подскачат стадо кенгури по пазарите.
                          Изборите са единственото което крепи маркета а и го движи нагоре... та затова още съм дълъг на акциите ...

Коментар

Утре индекса може да върне вечерта...
                            да държим ли вече спекулативните позиции....

пуснах днес къса на ДАХ 10700...
                            Около туканка според мене ще се мотаят индексите, докато нещо пазарите не разтърси. Нагоре ного - трудно ще се върви - поне без подкрепа от САЩ, ама американците нямат мегдан ного нагоре да. Надолу път по има, ама трябва подплашване.

След Брекзитът индексите ни успаха като порове есенно време - 2.38% нагоре ни се виждат все едно подскачат стадо кенгури по пазарите.

Коментар

Този шит го гледам отдавна...
                              Пусни моля кодовете за хетрата на гамеса ,популаре и сиена...ако ги знаеш..

Коментар

Само ДБ та то са всички ЕС банки..... а американците са о кей...

Коментар

Working...
                                X