Първоначално изпратено от Императорът
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
кое е могъщото ??
Една Германия зависеща от износа на стоки с добавена стойност ... ако има кой да ги купува насреща и има пари
Франция - почти са на ръба да фалират + огромен проблем с арабелите и почти пропукана социална система. Управляват ги гейове.
Италия - фалирала държава с богати граждани ...само част от тях де
Испания - фалирала държава с неработещи млади хора
кое точно е могъщо?
нерешителните пионки,
драги дето печати по 80 милиарда на месец и с потно чело казва по-отрицателна лихва няма да правя.
дойчебанката с експозиция в стотици трилиони деривати дето като се нетират ще има само -500 милиарда СК.
и тн и тнтова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеимпе,
Европата е мармалад - политически и икономически... за мен работата отива на зле...
На Европа и трябва "диктатура", колкото и да не ни се иска да го признаем, това е така. Турям в кавички, защото не говоря за диктатура в реалният смисъл на думата, но за това, което толерастите наричат "диктатура" - нещо като Русия или Китай.
Днес по телевизорът - пробудени хора - журналисти, политици, индиректно рекоха точно това. Европа сама си отгледа терористите, както ние сами си отглеждаме нашите хъхрещи терористи, дето избиват бабите по селата - със своето ТОЛЕРАНТСТВО. Защото е НЕДОПУСТИМО да се позволява на всякакви религиозни, расови и етнически малцинства да си правят каквото си поискат, защото такива им били обичаите и трябвало да изграждаме мултикултурство. Щом си в държавата Х, то ти трябва да спазваш нейните закони, а ако те не ти харесват и традициите ти повеляват друго - търсиш си държава !!!
Путин го рече:
Русия няма нужда от малцинствата. Малцинствата имат нужда от Русия. Който иска да живее в Русия, трябва да говори по руски и да спазва руските закони. Ние няма да дадем никому привилегии и специални права заради неговият произход, колкото и да пищи, че бил дискриминиран.
....защо ли хиляди немци крещяха: "Путин в Берлин, а меркел във Сибир !!!"? Защо милиони американци подкрепят решителният, безкомпромисен и велик Доналд ТРЪМП ? - Защото на хората им писна от мултикултурници с разпрани ануси и искат ред, справедливост и спокоен живот за децата си !!!! А не германски девойчета да пишат писма на меркел (дано умре в чудовищни мъки), за да япитат докога ще ги е страх да излязат от къщи, за да отидат на училище?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеимпе,
Европата е мармалад - политически и икономически... за мен работата отива на зле...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеДа не би днес най-после да пробием трайно 10 000?
Европата е мармалад - политически и икономически... за мен работата отива на зле...това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеще работи ли борсата във Франкфурт в петък и понеделник...Вся Власть Советам
Коментар
-
Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнениеКъсите при даксито ги мраза много и почти бутона селл не го ползвамсамо дълги флазам...предпочитам да се специализирам само на дълги входове
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЯвно мислиш, че е трябвало да предвидим и талибанските атентати в Брюксел?
Впрочем и днес не помня да съм давал прогноза.
Сутринта дадох прогноза за ДБ че ще е надолЕ....плюс финанските ...
Плюс атентатите в Брюксел...всички превозвачи надоле....
Само че индекса става политически ..
Могат да го подкрепят.....
Гледам Луфханза е преодоляла част от спада...
Така ,че вече имам едно наум с късите....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЯвно мислиш, че е трябвало да предвидим и талибанските атентати в Брюксел?
Впрочем и днес не помня да съм давал прогноза.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеДнес отново е яхоооо. Предполагам, че познавачите които сте в акции, сте в къса позиция.. Не може, да сте такива познавачи и да не сте в къса..
Впрочем и днес не помня да съм давал прогноза.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеКакто написах и по-долу, ти също си прав - но донякъде преекспонираш - както ти държиш тухли на склад, така държат и другите предприемачи. Освен това цените на продукцията (дом или кола) спадат по-бавно от спадът на суровините... ако въобще паднат.
Не знам - новите модели автомобили по-евтини ли са от старите, щото металът е поевтинял? - Съмнява ме някак един вид.
Не по-вече от 500 -800
Коментар
-
Принципно, това за което говорите е цял икономически цикъл и когато той се затвори тогава започва проявлението. Т.е. във вашия случай минимум времето за строеж на сградата, в сектора на услугите където икономическия цикъл е по-кратък може да се прояви и по-бързо. Проблема за цялата икономика е когато започне така наречената дефлационна спирала т.е. цикъл след цикъл.. Две неща не схванах, как твойта загуба е печалба за друг?
дддд, ако може за долара вътрешна иинфлация и външна дефлация да поясни, че не го схващам, какво точно има предвид.Last edited by pepe1234; 22.03.2016, 14:07.
Коментар
Коментар