IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
    Усещате ли, че стана някаква перверзна, но все по-лесно прогнозируема тенденция - да ни бият всеки четвъртък?
    Аз усещам, как те бият ежедневно.. Лесно е и за прогнозиране през последните 15 дни.
    The strongest stand last.

Коментар

• Усещате ли, че стана някаква перверзна, но все по-лесно прогнозируема тенденция - да ни бият всеки четвъртък?
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• наработих се за днес, лек ден!

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
          принципно и те и американците обичат да си надуят акциите преди празници, че после 3-4 дни да си пият доволно питиетата и да примляскват в очакване на печалби... но с тези атентати в Белгия не знам ... работата става брутално гадна. Не ги знам католиците дали като нас ходят вечерта на църква, но с тия хиялди талибани инфилтрирани в ЕС се чудя дали няма да има някакви нови атаки...най-малкото психо атаки със закани и тн.

тук не му е мястото да си го кажем, но Европа в момента бере плодовете на 'социализма' който строи в последните 30 години.. атентаторите са си европейци от малцинства отгледани основно на социални помощи...
          Паразити предимно.. Можеха, да не ги пускат в такива мащаби още навремето, както усърдно пазеха ние да не им влизаме.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
            Логиката и миналите сесии сочат ,че когато Франкфурт не работи дълго време в последния работещ ден има големи разпродажби/ над процент / а в първия след празниците ако няма сериозни сътресения индексите се качват с над процент....... Но сега е техния Великден и може да са християнски настроени да пуснат некое евро.....което се съмнявам много....
            принципно и те и американците обичат да си надуят акциите преди празници, че после 3-4 дни да си пият доволно питиетата и да примляскват в очакване на печалби... но с тези атентати в Белгия не знам ... работата става брутално гадна. Не ги знам католиците дали като нас ходят вечерта на църква, но с тия хиялди талибани инфилтрирани в ЕС се чудя дали няма да има някакви нови атаки...най-малкото психо атаки със закани и тн.

тук не му е мястото да си го кажем, но Европа в момента бере плодовете на 'социализма' който строи в последните 30 години.. атентаторите са си европейци от малцинства отгледани основно на социални помощи...
            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
              Логиката и миналите сесии сочат ,че когато Франкфурт не работи дълго време в последния работещ ден има големи разпродажби/ над процент / а в първия след празниците ако няма сериозни сътресения индексите се качват с над процент....... Но сега е техния Великден и може да са християнски настроени да пуснат некое евро.....което се съмнявам много....
              Много надценяваш християнските настроения, няма да пуснат. Християнско е, да си дръпнеш някое евро.. Всеки поп го знае. Та, късата ми е отворена и днес. 15 работни дни по 5-7% си е почти дабъл ... БФБ не може, да ми даде това.

Коментар

• Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнение
                Затвори даксито над 10 000

Коментар

• Затвори даксито над 10 000
                  Вся Власть Советам

Коментар

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
                    Нали, еврогейци и въздухари дето си менкат едни безполезни еврохартийки. Друго си е самая магучая и залатая рупла.
                    не знам за какво намесваш руснаците....нещо като защо биете негрите е твоята работа...

руснаците като ги гледаме са зле, НО вземи един атлас и погледни каква територия имат, колко хора са на нея, колко ресурси за закопани в тази земя.....може да са зле, но имат ресурси за 10 пъти по-голямо население...

да не разводняваме темата

Коментар

кое е могъщото ??

Една Германия зависеща от износа на стоки с добавена стойност ... ако има кой да ги купува насреща и има пари

Франция - почти са на ръба да фалират + огромен проблем с арабелите и почти пропукана социална система. Управляват ги гейове.

Италия - фалирала държава с богати граждани ...само част от тях де

Испания - фалирала държава с неработещи млади хора

кое точно е могъщо?

нерешителните пионки,
                      драги дето печати по 80 милиарда на месец и с потно чело казва по-отрицателна лихва няма да правя.

дойчебанката с експозиция в стотици трилиони деривати дето като се нетират ще има само -500 милиарда СК.

и тн и тн
                      За съжаление съм съгласен с теб, но без последното. Винаги съм се чудел как така ги сметнаха тия загуби ? Ами ако при нетирането се окажат с 1 трлн. печалба ....ще има много изненадани ...
                      За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

кое е могъщото ??

Една Германия зависеща от износа на стоки с добавена стойност ... ако има кой да ги купува насреща и има пари

Франция - почти са на ръба да фалират + огромен проблем с арабелите и почти пропукана социална система. Управляват ги гейове.

кое точно е могъщо?

нерешителните пионки,
                        драги дето печати по 80 милиарда на месец и с потно чело казва по-отрицателна лихва няма да правя.

дойчебанката с експозиция в стотици трилиони деривати дето като се нетират ще има само -500 милиарда СК.

и тн и тн
                        Нали, еврогейци и въздухари дето си менкат едни безполезни еврохартийки. Друго си е самая магучая и залатая рупла.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                          Путин го рече:

Русия няма нужда от малцинствата. Малцинствата имат нужда от Русия. Който иска да живее в Русия, трябва да говори по руски и да спазва руските закони. Ние няма да дадем никому привилегии и специални права заради неговият произход, колкото и да пищи, че бил дискриминиран.
                          Вождът на токчета обясни ли защо бежанците напират за еврогейския съюз а от неговия рай бягат?

Коментар

• кое е могъщото ??

кое точно е могъщо?

нерешителните пионки,

и тн и тн

Коментар

импе,
                              Европата е мармалад - политически и икономически... за мен работата отива на зле...
                              за мен е немармалад - икономиката е могъща, а сега - с още 2-3 атентатченца - и хората окончателно ще се пробудят, триейки изненадано олепените си с толерастки гурели очички. В мигът когато меркелова зарита палаво с краченца на метър и половина от майката-земя, нещата ще тръгнат бавно и мъчително към оправяне.

На Европа и трябва "диктатура", колкото и да не ни се иска да го признаем, това е така. Турям в кавички, защото не говоря за диктатура в реалният смисъл на думата, но за това, което толерастите наричат "диктатура" - нещо като Русия или Китай.

Днес по телевизорът - пробудени хора - журналисти, политици, индиректно рекоха точно това. Европа сама си отгледа терористите, както ние сами си отглеждаме нашите хъхрещи терористи, дето избиват бабите по селата - със своето ТОЛЕРАНТСТВО. Защото е НЕДОПУСТИМО да се позволява на всякакви религиозни, расови и етнически малцинства да си правят каквото си поискат, защото такива им били обичаите и трябвало да изграждаме мултикултурство. Щом си в държавата Х, то ти трябва да спазваш нейните закони, а ако те не ти харесват и традициите ти повеляват друго - търсиш си държава !!!

Путин го рече:

Русия няма нужда от малцинствата. Малцинствата имат нужда от Русия. Който иска да живее в Русия, трябва да говори по руски и да спазва руските закони. Ние няма да дадем никому привилегии и специални права заради неговият произход, колкото и да пищи, че бил дискриминиран.

....защо ли хиляди немци крещяха: "Путин в Берлин, а меркел във Сибир !!!"? Защо милиони американци подкрепят решителният, безкомпромисен и велик Доналд ТРЪМП ? - Защото на хората им писна от мултикултурници с разпрани ануси и искат ред, справедливост и спокоен живот за децата си !!!! А не германски девойчета да пишат писма на меркел (дано умре в чудовищни мъки), за да япитат докога ще ги е страх да излязат от къщи, за да отидат на училище?
                              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

импе,
                                Европата е мармалад - политически и икономически... за мен работата отива на зле...
                                И аз тъка мисля идват 4 дена празници и то доста големи празници с тез атентати ,но да видим

Коментар

Working...
                                X