Първоначално изпратено от lobos
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеМи щом ми е лесно - прави и ти като менеКойто иска: трудно - който иска: лесно.
Туканка си инвестирам за дивидент, защо и навън да не инвестирам за?
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеДет се вика не лесно всеки да е като теб, да гледа как пада индекса и да се радва ,че чака девидентКойто иска: трудно - който иска: лесно.
Туканка си инвестирам за дивидент, защо и навън да не инвестирам за?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНе е злоба - просто се възхищавам по моя си начин на единствения инвеститор на света, който играе чисто спекулативно и никога не греши.
Сега ти ако му вярваш, това са си някакви лично ваши отношения и извращения.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеЕми той Драги печата и увеличи дори от 60 на 80 ама ДАКС-а не се впечатли много вдигна 2-3%. Според мен за момента е близо до Максимума си преди да направи корекция надолу до 8500 че може и до 8000.
Иначе в по дългосрочен план не знам.
Но за момента не го виждам да ходи до 11 000.
Абе - какво се случва днес - какви са тия резки пропаданици и малко по-резки подскоци? Някакви новини ли пъкват - че нямам ного време да следя?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеИмпе твоето е злоба просто нямаш топки да рискуваш 1или 7 % печалба е печалба това е
Сега ти ако му вярваш, това са си някакви лично ваши отношения и извращения.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеОстави го мъничкото смешниче, да се учи, да преглъща успехите на другите.
Днес засякох печалбата за март, вече е 90% след вчерашната къса.
ДЗР е моят инструмент, в акции не бих постигнал нещо подобно и в годишен план.
Днес колко направи - като се има предвид воатилността - сигурно поне 30%?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение10K -> 11K ... или 10% не е нито за сериозна прогноза нито за несериозна...
питаш на грешното място! Индексите в момента се движат от Централните Банки и печатниците им. Ако утре Драги каже, че ще купува наред..всичко излита..ако каже спираме печатарката сбъркахме ...6000 ни чака....
аз не знам какво ще направи Драги... засега дава вид, че ще печати до последно и се носи по лавината на растящия дълг..
Иначе в по дългосрочен план не знам.
Но за момента не го виждам да ходи до 11 000.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеДайте една сериозна прогноза за ДАКС-а къде го виждате в 3 месечен, 6 месечен или 1 годишен период.
Това около 10000 ли му е моментното дъно?
Дали ще дигне до 11 000 пак тази година?
питаш на грешното място! Индексите в момента се движат от Централните Банки и печатниците им. Ако утре Драги каже, че ще купува наред..всичко излита..ако каже спираме печатарката сбъркахме ...6000 ни чака....
аз не знам какво ще направи Драги... засега дава вид, че ще печати до последно и се носи по лавината на растящия дълг..това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеОстави го мъничкото смешниче, да се учи, да преглъща успехите на другите.
ДЗР е моят инструмент, в акции не бих постигнал нещо подобно и в годишен план.
Все пак честито за доходноста
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеИмпе твоето е злоба просто нямаш топки да рискуваш 1или 7 % печалба е печалба това е
ДЗР е моят инструмент, в акции не бих постигнал нещо подобно и в годишен план.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеДобре де, разбрахме. Предлагам ти да започнеш да правиш по 38% всеки ден, дори в неделя, така по-бръзо ще станеш най-най-най-богатият човек на света и може да почерпиш една Ариана.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеУвеселителю, правя си 7те процента за половин час сутрин с къса позиция върху ДАКС точно след като съм го обявил преди отварянето. 10 пъти го правих този месец. Ти имаш правото само да зяпаш отстрани, доказан палячо фантазьор.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар