IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от vlado64 Разгледай мнение
    Това на база очаквания дивидент ли ? Следиш ли по-отблизо развитието на тази компания ? Гледам последната година само катери .
    Това ми е любимата, не само дивидента а ще почват съвместна работа със Сиеменс
    Дивидента мисля ,че ще е нова емисия
    http://www.estrategiasdeinversion.co...ns-wind-331927
    Last edited by lobos; 22.09.2016, 11:56.

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
      Според мен до 24 октомври сме минали 30 еврака
      Това на база очаквания дивидент ли ? Следиш ли по-отблизо развитието на тази компания ? Гледам последната година само катери .

Коментар

• Пак мишкуняците бием, да.
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Гледаме
          Според мен до 24 октомври сме минали 30 еврака

Коментар

Взехте ли си Gamesa
            Гледаме

Коментар

• Взехте ли си Gamesa

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                Е, по-добре на човек късно да му дойде мозъкът, отколкото никога.

Не съм тръгнал да купувам сега Лукойл - просто ги следя - цена - както казваш - но под около 38 пък добри ще са.
                Ето затова според мен трябва да се пускат теми във форума веднага когато има някаква криза,миналата година август не знаех какви китайски компании да купувам,докато си харесам и цените бяха други.Януари също купувах петролни каквито ми паднат,без да ги подбирам.

Коментар

• Първоначално изпратено от alchen Разгледай мнение
                  Абе човек защо не купува петролни през януари,аз го взех лукойл на 25 мисля,сега е близо 42...??
                  Аз също не мога на моята платформа да ги купувам на пазарната цена/лукойл и газпром/трябва да задам поръчка, и тогава няма проблем.
                  Е, по-добре на човек късно да му дойде мозъкът, отколкото никога.

Не съм тръгнал да купувам сега Лукойл - просто ги следя - цена - както казваш - но под около 38 пък добри ще са.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                    Коба е също добре ,което означава че късите ги е страх довечера.....но не ги е страх при ДБ.... а това не е добре и май требваше да затворя поне една от банките...
                    Обикновено при такива ситуации има движение и в двете посоки че се изкушавам да пусна една къса и дълга на Дау от тези нива.....
                    Ако довечера са на плюс утре ще върнат и обратно....
                    При Популар днес излязоха хубави новини но не ги зачетох .че като нямам акции и не им обръщам внимание .иначе никога не ме кефила таз банка
                    http://www.estrategiasdeinversion.co...-espana-332175
                    Last edited by lobos; 21.09.2016, 19:14.

Коментар

Колеги: някой има си Lukoil ли?

Тъкмо сега ги гледам: 177 рублички дивидент това е около например 2.44 евраци, спрямо настоящата цена (около 42.5 кинта), това - дивидентна доходност - около например 5.7%...

http://www.lukoil.com/static_6_5id_243_.html
                      Абе човек защо не купува петролни през януари,аз го взех лукойл на 25 мисля,сега е близо 42...??
                      Аз също не мога на моята платформа да ги купувам на пазарната цена/лукойл и газпром/трябва да задам поръчка, и тогава няма проблем.
                      Last edited by alchen; 21.09.2016, 19:11.

Коментар

Banco Popular днес кърти яко
                        Предполагам затварят къси
                        Коба е също добре ,което означава че късите ги е страх довечера.....но не ги е страх при ДБ.... а това не е добре и май требваше да затворя поне една от банките...
                        Обикновено при такива ситуации има движение и в двете посоки че се изкушавам да пусна една къса и дълга на Дау от тези нива.....
                        Ако довечера са на плюс утре ще върнат и обратно....

Коментар

Хм ,при мен има позиции който в момента не отчита никакъв обем или различен от реалния . Дали пък компа нещо не е в ред ?
                          Не съм сравнявал това... на мен пък ми казва за Lukoil, че не се търгува - това не е честно.

Коментар

• Banco Popular днес кърти яко
                            Предполагам затварят къси

Коментар

Не съм имал проблеми с такива работи.
                              Хм ,при мен има позиции който в момента не отчита никакъв обем или различен от реалния . Дали пък компа нещо не е в ред ?

Коментар

Имаш ли проблеми с отчитането на реалния обем акции ?
                                Не съм имал проблеми с такива работи.

Коментар

Working...
                                X