IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
    Импе твоето е злоба просто нямаш топки да рискуваш 1или 7 % печалба е печалба това е
    Не е злоба - просто се възхищавам по моя си начин на единствения инвеститор на света, който играе чисто спекулативно и никога не греши.

Сега ти ако му вярваш, това са си някакви лично ваши отношения и извращения.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
      Остави го мъничкото смешниче, да се учи, да преглъща успехите на другите.
      Днес засякох печалбата за март, вече е 90% след вчерашната къса.
      ДЗР е моят инструмент, в акции не бих постигнал нещо подобно и в годишен план.
      Смешник си ти !!!! Единственият, който печели винаги без засечка - направо се чудя как ни удостояваш с божественото си внимание. Познавам хора, които са направили на борсите толкова пари, че най-много да те наемат за градинар, но дори те грешат или най-малкото - признават си грешките - само ти си безпогрешен... как да ти вярвам?

Днес колко направи - като се има предвид воатилността - сигурно поне 30%?

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
        10K -> 11K ... или 10% не е нито за сериозна прогноза нито за несериозна...

питаш на грешното място! Индексите в момента се движат от Централните Банки и печатниците им. Ако утре Драги каже, че ще купува наред..всичко излита..ако каже спираме печатарката сбъркахме ...6000 ни чака....

аз не знам какво ще направи Драги... засега дава вид, че ще печати до последно и се носи по лавината на растящия дълг..
        Еми той Драги печата и увеличи дори от 60 на 80 ама ДАКС-а не се впечатли много вдигна 2-3%. Според мен за момента е близо до Максимума си преди да направи корекция надолу до 8500 че може и до 8000.
        Иначе в по дългосрочен план не знам.
        Но за момента не го виждам да ходи до 11 000.

Коментар

• Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнение
          Дайте една сериозна прогноза за ДАКС-а къде го виждате в 3 месечен, 6 месечен или 1 годишен период.
          Това около 10000 ли му е моментното дъно?
          Дали ще дигне до 11 000 пак тази година?
          10K -> 11K ... или 10% не е нито за сериозна прогноза нито за несериозна...

питаш на грешното място! Индексите в момента се движат от Централните Банки и печатниците им. Ако утре Драги каже, че ще купува наред..всичко излита..ако каже спираме печатарката сбъркахме ...6000 ни чака....

аз не знам какво ще направи Драги... засега дава вид, че ще печати до последно и се носи по лавината на растящия дълг..
          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Дайте една сериозна прогноза за ДАКС-а къде го виждате в 3 месечен, 6 месечен или 1 годишен период.
            Това около 10000 ли му е моментният връх?
            Дали ще дигне до 11 000 пак тази година?
            Last edited by Haho333; 25.03.2016, 22:10.

Коментар

За момента не ползвам ДЗР но съм доволен
              Все пак честито за доходноста

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
                Импе твоето е злоба просто нямаш топки да рискуваш 1или 7 % печалба е печалба това е
                The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                  Добре де, разбрахме. Предлагам ти да започнеш да правиш по 38% всеки ден, дори в неделя, така по-бръзо ще станеш най-най-най-богатият човек на света и може да почерпиш една Ариана.

Коментар

Увеселителю, правя си 7те процента за половин час сутрин с къса позиция върху ДАКС точно след като съм го обявил преди отварянето. 10 пъти го правих този месец. Ти имаш правото само да зяпаш отстрани, доказан палячо фантазьор.
                    Добре де, разбрахме. Предлагам ти да започнеш да правиш по 38% всеки ден, дори в неделя, така по-бръзо ще станеш най-най-най-богатият човек на света и може да почерпиш една Ариана.

Коментар

• Мдааа.
                      Очаквано е, да са изненадани разни "обиграни" псевдо трейдъри от стар варс.
                      Ръста го докарват на приказки и винаги са на плюс, защото дивидента е важен, а цената е без значение. Идиотско.

Коментар

• Ники, следиш ли Е.ОН какво е положението, чудя се ако падне с10-на % да купувам ли?

Коментар

• Гледам Сантандер под 4 евро да видим как ,ще е във вторник до тогава наздраве

Коментар

Знам-знам. Аз съм единственият, който губи винаги и всекидневно, накъдето и да се движат пазарите. От друга страна ти си единственият, който всеки ден прави по 7% за половин час, пак без значение от пазарните движения.

До две години максимум ще си най-най-най-богатия Българин, а до 20 - най-богатия човек на света... в края на животът си вече и истински бог.

Разбрахме, прекланяме ти се - аре отплувай сега.

Палячо.
                            Увеселителю, правя си 7те процента за половин час сутрин с къса позиция върху ДАКС точно след като съм го обявил преди отварянето. 10 пъти го правих този месец. Ти имаш правото само да зяпаш отстрани, доказан палячо фантазьор.

Коментар

Аз усещам, как те бият ежедневно.. Лесно е и за прогнозиране през последните 15 дни.
                              Знам-знам. Аз съм единственият, който губи винаги и всекидневно, накъдето и да се движат пазарите. От друга страна ти си единственият, който всеки ден прави по 7% за половин час, пак без значение от пазарните движения.

До две години максимум ще си най-най-най-богатия Българин, а до 20 - най-богатия човек на света... в края на животът си вече и истински бог.

Разбрахме, прекланяме ти се - аре отплувай сега.

Палячо.

Коментар

Усещате ли, че стана някаква перверзна, но все по-лесно прогнозируема тенденция - да ни бият всеки четвъртък?
                                Аз усещам, как те бият ежедневно.. Лесно е и за прогнозиране през последните 15 дни.

Коментар

Working...
                                X