Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнениепарите са си твои.
следи ги внимателно заедно със соларуърлд.
риска за пързалка при сма солар нараства много последните 1-2 месеца.соларният пазар е в сериозна консолидация от 2-3 години, докато ветрогенераторите все още са на път към апогея си.
лек хинт, а ла императорчето: соларчетата не са секси, за разлика от перкогенераторитеМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеКоба е също добре ,което означава че късите ги е страх довечера.....но не ги е страх при ДБ.... а това не е добре и май требваше да затворя поне една от банките...
Обикновено при такива ситуации има движение и в двете посоки че се изкушавам да пусна една къса и дълга на Дау от тези нива.....
Ако довечера са на плюс утре ще върнат и обратно....
Онова другото момче с клоуна на снимката дано да е взел мерки, че ше го избушат предупредих го, че може да стане нещо такова ......
Last edited by michaelis12; 22.09.2016, 15:24.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vlado64 Разгледай мнениеЧетох някакви анализи за тия и очаквам покачване ама кога ? 3500евро не са чак толкова голяма сума .
следи ги внимателно заедно със соларуърлд.
риска за пързалка при сма солар нараства много последните 1-2 месеца.соларният пазар е в сериозна консолидация от 2-3 години, докато ветрогенераторите все още са на път към апогея си.
лек хинт, а ла императорчето: соларчетата не са секси, за разлика от перкогенераторите
Коментар
-
Първоначално изпратено от vlado64 Разгледай мнениеТова на база очаквания дивидент ли ? Следиш ли по-отблизо развитието на тази компания ? Гледам последната година само катери .
Дивидента мисля ,че ще е нова емисия
http://www.estrategiasdeinversion.co...ns-wind-331927Last edited by lobos; 22.09.2016, 11:56.
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеСпоред мен до 24 октомври сме минали 30 еврака
Коментар
-
Първоначално изпратено от vlado64 Разгледай мнениеГледаме
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЕ, по-добре на човек късно да му дойде мозъкът, отколкото никога.
Не съм тръгнал да купувам сега Лукойл - просто ги следя - цена - както казваш - но под около 38 пък добри ще са.
Коментар
-
Първоначално изпратено от alchen Разгледай мнениеАбе човек защо не купува петролни през януари,аз го взех лукойл на 25 мисля,сега е близо 42...??
Аз също не мога на моята платформа да ги купувам на пазарната цена/лукойл и газпром/трябва да задам поръчка, и тогава няма проблем.
Не съм тръгнал да купувам сега Лукойл - просто ги следя - цена - както казваш - но под около 38 пък добри ще са.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеКоба е също добре ,което означава че късите ги е страх довечера.....но не ги е страх при ДБ.... а това не е добре и май требваше да затворя поне една от банките...
Обикновено при такива ситуации има движение и в двете посоки че се изкушавам да пусна една къса и дълга на Дау от тези нива.....
Ако довечера са на плюс утре ще върнат и обратно....
http://www.estrategiasdeinversion.co...-espana-332175Last edited by lobos; 21.09.2016, 19:14.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеКолеги: някой има си Lukoil ли?
Тъкмо сега ги гледам: 177 рублички дивидент това е около например 2.44 евраци, спрямо настоящата цена (около 42.5 кинта), това - дивидентна доходност - около например 5.7%...
http://www.lukoil.com/static_6_5id_243_.html
Аз също не мога на моята платформа да ги купувам на пазарната цена/лукойл и газпром/трябва да задам поръчка, и тогава няма проблем.Last edited by alchen; 21.09.2016, 19:11.
Коментар
Коментар