If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
име с тия фондове...те са много инертни... при една такава динамика на пазара няма как да 'отиграеш' седмично движение през фонд...ония са тегава и тежка структура.
Седмично не - но по-дългосрочно (поне месец-два) можеш.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Това е все едно, ако някой мой клиент избере по-консервативен портфейл, в който няма поне 58% фондове в акции, аз да му река: "Хей, мазохист извратен !!!"
Нали всеки си има инвестиционна стратегия - активно-спекулативна - консервативна, полуконсервативна и т.н.
Лобосов - нищо лично против тебе (тоест не говоря за тебе), ама тука някои ми държат сметка, все едно инвестирам техни пари, а не свои собствени !!!
Тогава излиза ,че си само един комисионер ,които неможе да се грижи за даден портфеил ,с две думи купуваш и квото стане важното е да има девидент
Ного ясно - предната корекция просто ме изненада - това - до голяма степен непознато явление досега, което вероятно ще се повтаря. Казвах и преди - следващата ще опитам да я отиграя - за начало чрез инвестициите ми във фондове.
Много повече пари се губят от опити за отиграване на корекции, отколкото от самите корекции. Това особено важи за дългосрочните инвеститори.
Ного ясно - предната корекция просто ме изненада - това - до голяма степен непознато явление досега, което вероятно ще се повтаря. Казвах и преди - следващата ще опитам да я отиграя - за начало чрез инвестициите ми във фондове.
име с тия фондове...те са много инертни... при една такава динамика на пазара няма как да 'отиграеш' седмично движение през фонд...ония са тегава и тежка структура.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Това е все едно, ако някой мой клиент избере по-консервативен портфейл, в който няма поне 58% фондове в акции, аз да му река: "Хей, мазохист извратен !!!"
Нали всеки си има инвестиционна стратегия - активно-спекулативна - консервативна, полуконсервативна и т.н.
Лобосов - нищо лично против тебе (тоест не говоря за тебе), ама тука някои ми държат сметка, все едно инвестирам техни пари, а не свои собствени !!!
Толкова ,ли е трудно да отиграеш една корекция на пазара ,тва да седиш пред компа и да гледаш как ти изчезват парите и да не направиш нищо за мен поне е мазохизам ,както и да е не ми се спори с теб успех ти пожелавам
Толкова ,ли е трудно да отиграеш една корекция на пазара ,тва да седиш пред компа и да гледаш как ти изчезват парите и да не направиш нищо за мен поне е мазохизам ,както и да е не ми се спори с теб успех ти пожелавам
Ми щом ми е лесно - прави и ти като мене Който иска: трудно - който иска: лесно.
Туканка си инвестирам за дивидент, защо и навън да не инвестирам за?
Еми той Драги печата и увеличи дори от 60 на 80 ама ДАКС-а не се впечатли много вдигна 2-3%. Според мен за момента е близо до Максимума си преди да направи корекция надолу до 8500 че може и до 8000.
Иначе в по дългосрочен план не знам.
Но за момента не го виждам да ходи до 11 000.
Пазарите се движат от хепермегаогромни спекуланти - ако искат ще го сринат и до 7000, ако искат - ще го вдигнат и до 12 000, няма как да знаем. По-умерено дългосрочно - ако гледаме водещите компании - немският пазар е изгоден.
Абе - какво се случва днес - какви са тия резки пропаданици и малко по-резки подскоци? Някакви новини ли пъкват - че нямам ного време да следя?
Коментар