If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
парите са си твои.
следи ги внимателно заедно със соларуърлд.
риска за пързалка при сма солар нараства много последните 1-2 месеца.соларният пазар е в сериозна консолидация от 2-3 години, докато ветрогенераторите все още са на път към апогея си.
лек хинт, а ла императорчето: соларчетата не са секси, за разлика от перкогенераторите
Е че те достатъчно са се хързулнали от 50еуро до 28 .Дай некой секси перкогенераторна компания , че не ги знам
парите са си твои.
риска за пързалка при сма солар нараства много последните 1-2 месеца.соларният пазар е в сериозна консолидация от 2-3 години, докато ветрогенераторите все още са на път към апогея си.
лек хинт, а ла императорчето: соларчетата не са секси, за разлика от перкогенераторите
И едните и другите не са секси - не признавам друго в производството на точец, освен ядрената мощ.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коба е също добре ,което означава че късите ги е страх довечера.....но не ги е страх при ДБ.... а това не е добре и май требваше да затворя поне една от банките...
Обикновено при такива ситуации има движение и в двете посоки че се изкушавам да пусна една къса и дълга на Дау от тези нива.....
Ако довечера са на плюс утре ще върнат и обратно....
ето фашагата лети и всичко следва знаех аз, че ше напраат некоя простотия и добре, че го подпрях отдоле иначе потъна кораба с мойте късотии къдети ги имам .... Онова другото момче с клоуна на снимката дано да е взел мерки, че ше го избушат предупредих го, че може да стане нещо такова ......
Четох някакви анализи за тия и очаквам покачване ама кога ? 3500евро не са чак толкова голяма сума .
парите са си твои.
Коментар