IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
    Как го виждаш туй: или само мечтаеш си ти? Аре тогаз смело да мечтаем: Daimler за 8 кинта? При 2.39 кинта чисто дивидент на акция на Daimler-ът, какъв е шансът да падне акцията до двайсетуна? Все едно на БФБ Софармата Трейдинг да отиде на два и петдесет...

Ми: а дано де - кредити ще теглим, ще крадем ако трябва, за да пазаруваме.
    Ти не можеш да си преставиш цунамито което ще развихри тогава , колите като най ненужна при криза стока ще падат в зависимост от луксозността си.... всичкия кеш ще отива за плащане на ипотеки и храна и лекарства ....

Коментар

Как го виждаш туй: или само мечтаеш си ти? Аре тогаз смело да мечтаем: Daimler за 8 кинта? При 2.39 кинта чисто дивидент на акция на Daimler-ът, какъв е шансът да падне акцията до двайсетуна? Все едно на БФБ Софармата Трейдинг да отиде на два и петдесет...

Импе излагаш се като аджемия я по сериозно и само се моли да не гръмне ДБ че 20 еврака Даймлера ще ги мине като стой та гледай

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
        то тогава ще купуваме Голфа за 40 евра а Даймлера за 20....к

Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
          То ако гръмне ДБ само до дивидент ще ти бъде
          то тогава ще купуваме Голфа за 40 евра а Даймлера за 20....к

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
            ми дат каа и аз не очаквам кой знае кви движения ама такива като "там не може да съм на загуба" не съществуват сешаш ли се ....
            така ще останат , много от коментиращите са прекалено много спокойни или е начин да се пресече паника.... .....що така...
            Пише се но със запазване ,изконсумиране и имаме сила...

Коментар

Така е, но защо да е нужно чак катастрофа като Осма година, възстановяването дълго и мъчително от която ще е? Сега тоже: цените на борсата - поносими. Един спад от около например да кажем 18%, секси ще ги направи. Говоря за Европа де - щатите е скъпо - ама те американците ще ударят Европа, самите те леко ще се измъкнат, а мене ми се ще там да си купя туй-онуй... ама не зная дали ще - на Доналдът разчитам.

Според тебе напримерно казано да речем Daimler на 51.80 кинта (теоретически така да се каже) не е ли секси достатъчно, та да си купиш? 4.63% дивидентна?
              То ако гръмне ДБ само до дивидент ще ти бъде

Коментар

Е че кво като има ефект на пазарите нека падат нека фалират, нали треа се праат пари? Как ше прайш пари като никой не ще да купува кат е балонясало? Тряя се появи причина, страх и паника да може хората да си купят нещо от разпродажбите аз лично акции сега не бих държал грам, ше чакам да се изтресе нещо повторение на 2008ма и тогаа иначе ньет. Кат падне и фалират половината тогаа купувам и се държат там през слеащите 10на год. Тва е филма...
                Така е, но защо да е нужно чак катастрофа като Осма година, възстановяването дълго и мъчително от която ще е? Сега тоже: цените на борсата - поносими. Един спад от около например да кажем 18%, секси ще ги направи. Говоря за Европа де - щатите е скъпо - ама те американците ще ударят Европа, самите те леко ще се измъкнат, а мене ми се ще там да си купя туй-онуй... ама не зная дали ще - на Доналдът разчитам.

Според тебе напримерно казано да речем Daimler на 51.80 кинта (теоретически така да се каже) не е ли секси достатъчно, та да си купиш? 4.63% дивидентна?

Коментар

Ядосвам се, защото е подло и защото може да има ефект върху цялата финансова система и върху пазарите като цяло.
                  Е че кво като има ефект на пазарите нека падат нека фалират, нали треа се праат пари? Как ше прайш пари като никой не ще да купува кат е балонясало? Тряя се появи причина, страх и паника да може хората да си купят нещо от разпродажбите аз лично акции сега не бих държал грам, ше чакам да се изтресе нещо повторение на 2008ма и тогаа иначе ньет. Кат падне и фалират половината тогаа купувам и се държат там през слеащите 10на год. Тва е филма...

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
                    Стига вайкане импе, като. Ямаш акции кво те грее тая банка?
                    мрънкане не ни трябва тук!
                    Ядосвам се, защото е подло и защото може да има ефект върху цялата финансова система и върху пазарите като цяло.

Коментар

Имам поръчки купува за Коба на 6.01 , на Ареал банк на 28,51 на еон на 6,03...ДАХ преместих стопа на 10,670 и и лимит 10510..там не може да съм на загуба
                      Могат ли да излязат утре или съм високо ...че утре няма да мога да ги следя....
                      ми дат каа и аз не очаквам кой знае кви движения ама такива като "там не може да съм на загуба" не съществуват сешаш ли се ....

Коментар

Ъръмчх.

Ядосвам не на това, а на планираните атаки от щатските бандити. Преди година удариха костенуркаджиите, сега Дойче бамк, догодина: кое - ако говедорес изберат Дивата бабичка? ДБ можеше да фалира, можеше и да не фалира - ама с тая глоба от 14 МБ краварите просто я доубиват.
                        еми са политическите игри са таквиа иначе нека ги трещят банките за тех ич не ми е жал щото като бъзикаха libora и валутите са изкарали достатъчно, тъй че са да се опраат да дават меринджейте от джебовете си ....

Коментар

МЕРКЕЛ ПОДПИСА УНИЩОЖАВАНЕТО НА ДОЙЧЕ БАМК !!!!

http://www.investor.bg/evropa/334/a/...e-bank-225135/

За мен измяната на тая негодница лъсна окончателно. След като напълни Европа с агресори-диваци, сега съдейства за закопаването на една от най-важните европейски финансови институции, което може да доведе до колапс на цялата европейска бамкова система.
                          Войната на САЩ срещу ЕС е на път да приключи, война, започната поради фактът, че обединена Европа превъзхожда икономически американците. Неслучайно атаката бе основно срещу най-силната държава с водеща икономика в рамките на Съюзът. Задокеанските подлеци използваха проста тактика - дърпане на конците на една продажна марионетка. Меркел затри Германия и цяла Европа - последиците ще ги търпим тепърва.
                          Стига вайкане импе, като. Ямаш акции кво те грее тая банка?
                          мрънкане не ни трябва тук!

Коментар

Ъръмчх.

Ядосвам не на това, а на планираните атаки от щатските бандити. Преди година удариха костенуркаджиите, сега Дойче бамк, догодина: кое - ако говедорес изберат Дивата бабичка? ДБ можеше да фалира, можеше и да не фалира - ама с тая глоба от 14 МБ краварите просто я доубиват.

Дб разпарчетисване на. Изнеса. Kraян няма да успее да спаси цялата банка.
                            След известният сценарий за НЕподпомагане на дб от държавата, тя со е просто обречена. Здраво духане на супа за инвеститорите
                            Хубавото в това е, че новината е изконсумирана отдавна от пазара.

Коментар

ае добре бе Импе какво да вземе парите на данъкоплатците и да спаси гадната банка ли тва ли да напрай ?!? Американците след кризата кво напрайха взеха парите на хората (чрез печат) и спасяваха наред, AIG, Citi, JPM, Sachs etc. Да мрат ве ебал съм ги и у банките, да не са спекулирали никой не ги е карал, тея същите капути Дайче Банк манипулираха libor, Gold, Silver, currencies..... ай ш ги еба в банките, а шефовете на DB им пожелавам да ги обесят на площада и тогава банкерчетата нема се надуват толко и да се изживяват кат Богове некви ..... печалбите за акционерите, а загубите за народа, нема такива повече да мрат да фалират и да скачат от небостъргачите банкерите

Ъръмчх.

Коментар

Имам поръчки купува за Коба на 6.01 , на Ареал банк на 28,51 на еон на 6,03...ДАХ преместих стопа на 10,670 и и лимит 10510..там не може да съм на загуба
                                Могат ли да излязат утре или съм високо ...че утре няма да мога да ги следя....
                                Ударят ли главата тялото ще се разпадне от само себе си.

Коментар

Working...
                                X