IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    Имам поръчки купува за Коба на 6.01 , на Ареал банк на 28,51 на еон на 6,03...ДАХ преместих стопа на 10,670 и и лимит 10510..там не може да съм на загуба
    Могат ли да излязат утре или съм високо ...че утре няма да мога да ги следя....
    Изпълнен лимит на късия ДАХ.....
    до тук добре сега с купуването какво да го правя....

Коментар

• Ето: в Азия вече ни бият.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

така ще останат , много от коментиращите са прекалено много спокойни или е начин да се пресече паника.... .....що така...
        Пише се но със запазване ,изконсумиране и имаме сила...
        Е чакай са то ние и да коментираме и да се паникьосваме от нас и без тва нищо не зависи. Аз имам къси имам и малко подпори да не потъне съвсем палатката и ше чакам президентските избори евентуално нещо да потъне, само ме плаши ако стане тая пастърма Хитлерито, че борсата ше отпере много нагоре и ше ми сговни късите съвсем да го ева .... не се плашим от спада, а от избухване нагоре ....

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
          Така е, но защо да е нужно чак катастрофа като Осма година, възстановяването дълго и мъчително от която ще е? Сега тоже: цените на борсата - поносими. Един спад от около например да кажем 18%, секси ще ги направи. Говоря за Европа де - щатите е скъпо - ама те американците ще ударят Европа, самите те леко ще се измъкнат, а мене ми се ще там да си купя туй-онуй... ама не зная дали ще - на Доналдът разчитам.

Според тебе напримерно казано да речем Daimler на 51.80 кинта (теоретически така да се каже) не е ли секси достатъчно, та да си купиш? 4.63% дивидентна?
          нема се измъкнат ако ние се сдухаме и САЩа ше гавърдиса, те нищо не измислят и нищо не праат освен бомби. Причината е в образователната им система и затъпялото население, т.е. САЩа са мегазависими от Европата. А акциите ше ги чакам на -50% discount и тоя момент тряя да дойде в близките 2-3 години. То фактически аз рядко търгувам акции предимно опции на индекса ама то същото индекса ако падне и акциите ше дълдисат с него и обратното ....

Коментар

Излезна информация че преговорите ще бъдат прекратени при сегашния президент Обама а новия ако е Тръмп може и да ги откаже изобщо....
            tova e staro.
            no zakachkaa e, dai pri trump i kak shte se podnovqt.
            ako ne stane nishto pri trump, shtati gi opravq samo voina s europa i rusia.
            inache sa falit

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
              възобновят ли преговорите по ТТИП на взаимно приемлив език, тогава ще има красива развръзка и за пазарите в Европа.
              дотогава ще си разменят удари под пояса на различни нива
              Излезна информация че преговорите ще бъдат прекратени при сегашния президент Обама а новия ако е Тръмп може и да ги откаже изобщо....

Коментар

• възобновят ли преговорите по ТТИП на взаимно приемлив език, тогава ще има красива развръзка и за пазарите в Европа.
                дотогава ще си разменят удари под пояса на различни нива

Коментар

Швабите отвръщат на удара....

Коментар

• Другари: как мислите, че седмицата утре ще ни тръгне? Аз мисля, че по-скоро ще ни бият.

Коментар

• Първоначално изпратено от absd Разгледай мнение
                      Монти ти си по банките....дай някакви насоки какво да се купува,продава на какви нива и т.н.имам впредвид най-вече за немските банки...явно Сорос не си е хвърлил парите напразно когато е скъсил ДБ...
                      сложил съм поръчки купува минус 5,6 процента и ако жълтите много паднат утре ще коригираме в движение надолЕ ....
                      Спада не трябва да е голям ако го има изобщо.... утре сутринта и към 15 ч ще го мисля.....ако мога да реагирам, че няма да съм пред компа....

Коментар

Ти не можеш да си преставиш цунамито което ще развихри тогава , колите като най ненужна при криза стока ще падат в зависимост от луксозността си.... всичкия кеш ще отива за плащане на ипотеки и храна и лекарства ....
                        Монти ти си по банките....дай някакви насоки какво да се купува,продава на какви нива и т.н.имам впредвид най-вече за немските банки...явно Сорос не си е хвърлил парите напразно когато е скъсил ДБ...
                        "В очите на завистта всеки успех е престъпление.."

Коментар

Дет се вика всички са в лайната

Коментар

• http://www.wiwo.de/medienbericht-20-.../14598756.html
                            Last edited by aleks262; 25.09.2016, 21:16. Причина: Пишете на кирилица

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
                              Импе излагаш се като аджемия я по сериозно и само се моли да не гръмне ДБ че 20 еврака Даймлера ще ги мине като стой та гледай
                              Ми аре - навит съм.

Коментар

Ти не можеш да си преставиш цунамито което ще развихри тогава , колите като най ненужна при криза стока ще падат в зависимост от луксозността си.... всичкия кеш ще отива за плащане на ипотеки и храна и лекарства ....
                                Да бе: дали китайците ще спрат да купуват Мерцедесчета и Беемвенца, щото Дойче бамк гръмнала? Дори и да паднат продажбите наполовина, това ще е за година-две.

Коментар

Working...
                                X