IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    ще я сложа в наблюдаваните със Сантандер...
    нещо за изборите...
    Нещо за маркеета утре..
    как смяташ...
    навсякде ни заливат с новини как нищо не било станало...
    Най интересно не съм чел от Драги нещо да подкрепи маркета и еврото ...
    Единственото което ми хрумва е координирана атака на ЯЦБ ,ЕЦБ ,ШЦБ , АЦБ и Фед... утре през целия ден...
    Слаба избирателна активност мисля .че най слабата ами чакаме да видим кво става .аз мисля че Ецб и всички други банки са готови за подкрепа но не мислят да го трабят да създават паника тук долу може видиш компаниите с дивидент за този месец
    http://cincodias.com/cincodias/2016/...86_681379.html

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
      Утре ако има спад сам на Ендеса
      Испанският електроенергията е една от ценностите, които традиционно имат отлична доходност от дивиденти. В момента тя се търгува с 2016 очакваното дивидентна доходност от 7,23%, според данни, събрани от FactSet консенсус и улеснени от Link ценни книжа. Компанията, председателствана от Борха Prado, възнагради акционерите на 1 юли, което означава да се вземат под внимание новите правила на BME, акционери, които желаят да получат дивидент, трябва да са собственост на акциите в понеделник. Дивидентът е 0,626 евро за акция, което ще струва да задвижват харчове на 662 милиона евро. Тя е втората разпределения дивидент в това упражнение Endesa за сметка на 2015 г. През януари, раздават 0,4 евро за акция. Испански енергийна компания е намалил своя дивидент от 5% през последните пет години се дължи на извънредно платена през 2014 г. и че е 13.79 евро.
      ще я сложа в наблюдаваните със Сантандер...
      нещо за изборите...
      Нещо за маркеета утре..
      как смяташ...
      навсякде ни заливат с новини как нищо не било станало...
      Най интересно не съм чел от Драги нещо да подкрепи маркета и еврото ...
      Единственото което ми хрумва е координирана атака на ЯЦБ ,ЕЦБ ,ШЦБ , АЦБ и Фед... утре през целия ден...

Коментар

Купувах и продавах през 10 % ,но проблема е дали утре да купувам пак сутринта....
        Имам поръчки на 3% под сегашните цени в колите/Даймлер и голфчето/ и в ДБ.. ..
        Дългите от четвъртък си стоят...
        Утре ако има спад сам на Ендеса
        Испанският електроенергията е една от ценностите, които традиционно имат отлична доходност от дивиденти. В момента тя се търгува с 2016 очакваното дивидентна доходност от 7,23%, според данни, събрани от FactSet консенсус и улеснени от Link ценни книжа. Компанията, председателствана от Борха Prado, възнагради акционерите на 1 юли, което означава да се вземат под внимание новите правила на BME, акционери, които желаят да получат дивидент, трябва да са собственост на акциите в понеделник. Дивидентът е 0,626 евро за акция, което ще струва да задвижват харчове на 662 милиона евро. Тя е втората разпределения дивидент в това упражнение Endesa за сметка на 2015 г. През януари, раздават 0,4 евро за акция. Испански енергийна компания е намалил своя дивидент от 5% през последните пет години се дължи на извънредно платена през 2014 г. и че е 13.79 евро.

Коментар

Ми в петък не купува ли
          Не реших да изчакам. Купих само една компания.

Коментар

Ми в петък не купува ли
            Купувах и продавах през 10 % ,но проблема е дали утре да купувам пак сутринта....
            Имам поръчки на 3% под сегашните цени в колите/Даймлер и голфчето/ и в ДБ.. ..
            Дългите от четвъртък си стоят...

Коментар

• Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
              Това си беше жива манипулация. до четвъртък пазарите на + и в петък заради Brextit -.
              Добре, че пак реших , да действам обратно на пазарите и не сгреших, пък ще видим развръзката.
              Ми в петък не купува ли

Коментар

• Това си беше жива манипулация. до четвъртък пазарите на + и в петък заради Brextit -.
                Добре, че пак реших , да действам обратно на пазарите и не сгреших, пък ще видим развръзката.

Коментар

• http://economia.elpais.com/economia/...mple&link=link

Коментар

Ако подемос и социалистите имат гласове да направят правителство какво става ....
                    Другото е рахой и социалистите но това ще е края на социалистите...
                    Аз не харесвам Рахой но това е най възможният вариант очакват да съберат 170 места и с Подемос да направят правителство ,но покрай Брексит може да има изненади в позициите по форумите се пише .че подемост са продажници и ще направят коалиция с ПП.

Коментар

С тез прогнози видяхме кво стана
                      Ако подемос и социалистите имат гласове да направят правителство какво става ....
                      Другото е рахой и социалистите но това ще е края на социалистите...

Коментар

Как вървят Испанците има ли някакви прогнози...
                        Сорос май разказа играта на утрешния маркет по земните кълбета...
                        С тез прогнози видяхме кво стана

Коментар

• Как вървят Испанците има ли някакви прогнози...
                          Сорос май разказа играта на утрешния маркет по земните кълбета...

Коментар

Тук може да видите кои компании са засегнати от Брексита и с колко при Ибекс
                            http://cincodias.com/cincodias/2016/...61_922135.html
                            благодаря

Коментар

• Тук може да видите кои компании са засегнати от Брексита и с колко при Ибекс
                              http://cincodias.com/cincodias/2016/...61_922135.html

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                                Не: през цялото време играех 50:50. Консервирах своите парички в чужди рачички, но директните акции ги оставих, та до последно да издебна. Мръсните социологопроучватели ме измамиха по най-перверзен начин - до полунощ в четвъртък твърдяха, че пияниците остават в. Ако петък сутринта панически бях реагирал - щях да се прецакам жестоко, защото после Даксът върна нагоре. Имах и спешни задачи - и нямах време да реагирам в обратна посока. Като хукнах по работа - нивата на предборсовата бяха 7-8% на минус - ако не бях драснал, може би при продънването в началото на сесията, щях краткосрочно нещо да си купя.

А тия социологопроучватели, дето лъжеха и манипулираха и мамеха през последните 2-3 седмици: поклетидаса.

За моментът, за който Камъков ми се чуди, че съм се напушвал и спал - пазарите вече се бяха успокоили.
                                казаха ти да спреш да пишеш. само спам и гупост след простотия.

Коментар

Working...
                                X