If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
директно да, но доколкото знам германците не са фенове на депозити, а на застраховки и тн продукти та реално % според мен е много по-голям, защото индиректно Алианц и сие са на пазарите на акции, бондове, деривати! и тн...
Немците са наѝ големите почитатели на депозити въпреки лихви от нула. Така според изследвания горят милиарди от пропуснати ползи. Отделно немецът е върл фен на застраховката живот, Riesterrente, и подобни. Тук си прав че Allianz, AXA, HDI и други влизат в играта, като за 2016 гарантираната лихва е около 3.7%. Отделно тези застраховки могат да бъдат свързани и към фондове инвестиращи в акции, но са по малко заради инвестицинната култура на немеца. Като цяло може да се каже че пазарът се управлява от чужденци
Истината е, че ДАХ събира сили да се качи с поне 10-15 % след референдума на Британците е ако останат ....мисля че качването ще почне няколко дни преди това за да бумнат късите.....
така че умната .....дотогава ще има спадове...
Така е, събира сили за подобен скок. Да видим дали ще ги събере
Нали нашите управници ного милеят за ЕС и неговата цялост? Защо не излязат с официална декларация-предупреждение към английските пропадняци, че няма да ги пускаме на Слънчакът, ако напуснат съюзът?
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Импе, изсъхна ми езикът да обяснявам, че сме в корекция. Всички основни пазари са така. Ще попадат още известно време и после ще тръгнат нагоре
Истината е, че ДАХ събира сили да се качи с поне 10-15 % след референдума на Британците е ако останат ....мисля че качването ще почне няколко дни преди това за да бумнат късите.....
така че умната .....дотогава ще има спадове...
Коментар