IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
    което подписване ще отнеме доста време напред още.
    а дотогава мажоритарите искат спокойствие и време за да си оптимизират структурата и загърбят фрапиращите лоши практики от миналото.
    Мислим в една посока - аз чакам тест на 13 за вход .
    Тази игра на двойно дъно ми донесе успех при SAN и UNI , очаквам да го видя и при DB, HSBC , CS.
    Противна на Ив смятам, че сега е сезона за пазар на европейски банки ...
    Но , ако не се случи - просто ще гледам европейско по-спокойно
    За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
      Драмата с ДБ няма да приключи докато EU не подпише ТПТИ ...
      което подписване ще отнеме доста време напред още.
      а дотогава мажоритарите искат спокойствие и време за да си оптимизират структурата и загърбят фрапиращите лоши практики от миналото.

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
        cds на дб са доста нагоре вчера

http://www.boursorama.com/bourse/tau..._BANK-sem-3xDB
        Драмата с ДБ няма да приключи докато EU не подпише ТПТИ ...
        За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• cds на дб са доста нагоре вчера

http://www.boursorama.com/bourse/tau..._BANK-sem-3xDB
          destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
            Гледам на премаркета ДБ е с един процент минус а Коба с процент плюс....защо е това разделение....
            Да не са подпукали пак ДБ за нещо че вчера не следях новините...
            http://www.bloomberg.com/news/articl...berenberg-says
            Не е препоръка за каквото и да било.

Коментар

• Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
              Драма с GB няма. Прилича ми по-скоро на цирк. Никой няма да излиза. А относно пазарите, че ще има игрички е повече от сигурно
              Гледам на премаркета ДБ е с един процент минус а Коба с процент плюс....защо е това разделение....
              Да не са подпукали пак ДБ за нещо че вчера не следях новините...

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                А-а-а-а - те се възстановяват... друго е да счупиш клавиатурката.
                Абе защо не си затраеш поне веднъж? Омръзна ми да чета глупавите ти постове.... Помълчи за няколко дена. Имам чувството, че има някаква награда за най-много мнения...
                Само две неща са безкрайни - вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен

Коментар

• Какво ще се купува скъпа?

Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
                  Кой каза, че май се продава- тази година ще се купува.
                  Какво ще се купува скъпа?

Нова кола?))))

Коментар

• Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнение
                    Long Apple @ 93 share + option @ 0.3
                    http://keyinvest-de.ubs.com/produkt/...n/CH0295809005
                    Close Apple @ 94,25

Short Apple @ 94.29
                    Short Yahoo @ 37.7
                    Short Alibaba @ 79,65

Коментар

• Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение
                      Жалко че не мога да видя какво се случва на ДАКС в действителност.
                      Кой каза, че май се продава- тази година ще се купува.

Коментар

• Жалко че не мога да видя

Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнение
                        Ако погледнеш какви позиции са скъсени в Dax/mdax , картинката сте ти стане много ясна. отделно на дългата страна са всички познати от цитадел до блак рок. Бай отто никъде почти го няма
                        Жалко че не мога да видя какво се случва на ДАКС в действителност.

Коментар

Ако погледнеш какви позиции са скъсени в Dax/mdax , картинката сте ти стане много ясна. отделно на дългата страна са всички познати от цитадел до блак рок. Бай отто никъде почти го няма
                          пусни линк да видим кво гледаш
                          Вся Власть Советам

Коментар

• Първоначално изпратено от Stoyan Разгледай мнение
                            Да, взаимни и хедж фондове от Щатите, пенсионни фондове от UK и застрахователни компании от Швейцария. Беше интересно да се научи, че Цитадел са едни от активните участници, които движат цените.

Коментар

Немците са наѝ големите почитатели на депозити въпреки лихви от нула. Така според изследвания горят милиарди от пропуснати ползи. Отделно немецът е върл фен на застраховката живот, Riesterrente, и подобни. Тук си прав че Allianz, AXA, HDI и други влизат в играта, като за 2016 гарантираната лихва е около 3.7%. Отделно тези застраховки могат да бъдат свързани и към фондове инвестиращи в акции, но са по малко заради инвестицинната култура на немеца. Като цяло може да се каже че пазарът се управлява от чужденци
                              Да, взаимни и хедж фондове от Щатите, пенсионни фондове от UK и застрахователни компании от Швейцария. Беше интересно да се научи, че Цитадел са едни от активните участници, които движат цените.

Коментар

• Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
                                Драма с GB няма. Прилича ми по-скоро на цирк. Никой няма да излиза. А относно пазарите, че ще има игрички е повече от сигурно
                                И аз мисля така. Ще видим какво ще стане.
                                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Working...
                                X