IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от absd Разгледай мнение
    ей този Даймлер голямо хвалене му правиш пък знае ли човек то 38 не е лошо като цена ако се оплескат допълнително нещата и паниката вземе връх при вземането на инвестиционни решения
    Не е Препоръка!!!!
    Не, казах го само като например. Е, не съвсем - да не мислиш, че азиатските хора ще спрат да купуват мерцедесчета, само защото някакви пияни обратняци били излезли от ЕС?

38 не е лошо, то и 48 не е лошо - щото накраят продажбите печелят.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

за утре как ги виждате нещата колеги-нагоре или надолу при Дакс?
      дано само омазването да не започва тепърва че може да видим цени доста под сегашните
      Не е Препоръка!!!
      Според мен требва да има някаква подкрепа от ЕЦБ но каква ще е или ще има ли изобщо.....
      При японците ще си проличи каква ще е хаавата...ако са над 3% минус и при нас ще има слаломи...Щатите в петък направиха голямо слизане ....

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
        Явно забравяш най-важното - че губиш само когато продадеш на загуба, освен ако после не купиш на по-ниско.

Неслучайно посъбрах малко повечко сухо, за да дебна да си купя нещо на тънко... въпросът е колко тънко. Тия, дето ги искам, почти не мръднаха надолу, може да променя плановете в някой момент и да допълня от тия, дето имам... защото знаеш ли как ще повлияе Брекзитът на моите компании? - Никак или почти никак.

Е, ако някой продава Daimler на 38 кинта, това си е негово лично извращение.
        ей този Даймлер голямо хвалене му правиш пък знае ли човек то 38 не е лошо като цена ако се оплескат допълнително нещата и паниката вземе връх при вземането на инвестиционни решения
        Не е Препоръка!!!!
        "В очите на завистта всеки успех е престъпление.."

Коментар

за утре как ги виждате нещата колеги-нагоре или надолу при Дакс?
          дано само омазването да не започва тепърва че може да видим цени доста под сегашните
          Не е Препоръка!!!
          Зависи как ще се завърти колелото - ще видим как ще отворят азиатските хора.
          Зависи от бамките, които спаднаха драстически и дали ще има накъде да падат още.

Даксът от 12 000 миналата година, бе 10 000 и малко над в четвъртък, без реални икономически причини. Бабето от близо 2.8 на върха, четвъртък бе 2.53 (мисля). Вероятността за Брекзит донякъде бе отиграна - понякога ефектът от очакването е по-силен от ефектът от самото събитие.

Петък очаквах по-голям спад, когато шокиран сутринта новината научих. Предборсовата ме учуди минус само малко над 7%. Тичайки по задачки, изпуснах големият спих в началото на сесията - като погледнах - пак същият минус от предборсовата.

Дявол знае утре как ще е - в такива случаи често емоциите заместват здравият разум.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
            ако не правят вербална подкрепа утре японците може да отворят с над 5%...минус а ДАХ с 4,5 %...банките с по 10%...
            В момента мисля спекулативно...
            да е стана като Императора за 2 евро да загубя 2К....
            Мерси за информацията...
            Явно забравяш най-важното - че губиш само когато продадеш на загуба, освен ако после не купиш на по-ниско.

Неслучайно посъбрах малко повечко сухо, за да дебна да си купя нещо на тънко... въпросът е колко тънко. Тия, дето ги искам, почти не мръднаха надолу, може да променя плановете в някой момент и да допълня от тия, дето имам... защото знаеш ли как ще повлияе Брекзитът на моите компании? - Никак или почти никак.

Е, ако някой продава Daimler на 38 кинта, това си е негово лично извращение.

Коментар

• за утре как ги виждате нещата колеги-нагоре или надолу при Дакс?
              Не е Препоръка!!!
              "В очите на завистта всеки успех е престъпление.."

Коментар

подимос са не системна партия и комунисти....
                Социалистите бяха втори преди ..ПЕС ...
                Рахой е към десните и ЕНП..
                Има и центристи..
                какви са процентите..
                За подеемос и социалистите и дали ще правят правителство...
                По принцип това е очаквания вариант Подемос и социалистите
                http://www.expansion.com/
                Ляво правителство с центристите
                Last edited by lobos; 26.06.2016, 22:02.

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
                  Подемос не искат Рахой
                  подимос са не системна партия и комунисти....
                  Социалистите бяха втори преди ..ПЕС ...
                  Рахой е към десните и ЕНП..
                  Има и центристи..
                  какви са процентите..
                  За подеемос и социалистите и дали ще правят правителство...

Коментар

каква е разликата ..
                    рахой и подемос...
                    Подемос не искат Рахой

Коментар

• Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
                      Не реших да изчакам. Купих само една компания.
                      Коя?

Коментар

оф за момента губерно няма има
                        каква е разликата ..
                        рахой и подемос...

Коментар

• оф за момента губерно няма има

Коментар

ако не правят вербална подкрепа утре японците може да отворят с над 5%...минус а ДАХ с 4,5 %...банките с по 10%...
                            Мерси за информацията...
                            Около 12 30 бг време ще имат точни резултати затвориха секциите сега чакаме подемос е дигнал доста вота май .ще могат с ПП да направят коалиция подемос доста дигат но според сондажите
                            Чакат Педро Санчез да каже .че иска правителство s podemost
                            Last edited by lobos; 26.06.2016, 21:13.

Коментар

Слаба избирателна активност мисля .че най слабата ами чакаме да видим кво става .аз мисля че Ецб и всички други банки са готови за подкрепа но не мислят да го трабят да създават паника тук долу може видиш компаниите с дивидент за този месец
                              http://cincodias.com/cincodias/2016/...86_681379.html
                              Мерси за информацията...

Коментар

ще я сложа в наблюдаваните със Сантандер...
                                нещо за изборите...
                                Нещо за маркеета утре..
                                как смяташ...
                                навсякде ни заливат с новини как нищо не било станало...
                                Най интересно не съм чел от Драги нещо да подкрепи маркета и еврото ...
                                Единственото което ми хрумва е координирана атака на ЯЦБ ,ЕЦБ ,ШЦБ , АЦБ и Фед... утре през целия ден...
                                Слаба избирателна активност мисля .че най слабата ами чакаме да видим кво става .аз мисля че Ецб и всички други банки са готови за подкрепа но не мислят да го трабят да създават паника тук долу може видиш компаниите с дивидент за този месец
                                http://cincodias.com/cincodias/2016/...86_681379.html

Коментар

Working...
                                X