Натиснаха яко Credit Suisse ... пада повече от DB . Каква ли е причината ?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Не е изненандващо има координирана подкрепа...да видим при ЕС там е по сложно...
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеСамураите смело се изправиха срещу мишкунякът... донякъде изненадващо за мен.
Не е изненандващо има координирана подкрепа...да видим при ЕС там е по сложно...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Рахой май ще командва парада...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНякои работе - навръзани, някои: ненавръзани. Нищо няма да се срине - дори ако пияниците наистина излязат, някои други финансови центрове ще ударят кьоравото. Нали знаеш - в природата нищо не се губи, само си сменя собственикът."В очите на завистта всеки успех е престъпление.."
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеПо принцип това е очаквания вариант Подемос и социалистите
http://www.expansion.com/
Ляво правителство с центристите
Рахой май ще командва парада...
Коментар
-
Първоначално изпратено от absd Разгледай мнениенещата са много навързани между различните части(държави на ЕС) така че не се знае като дръпнеш тук след това къде какво ще се срине....пък знаеш ли Азия е много далеч и е само краен потребител...така че според мен трябва да си имаме едно наум какво и най-вече на каква цена пазарувамеМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНе, казах го само като например. Е, не съвсем - да не мислиш, че азиатските хора ще спрат да купуват мерцедесчета, само защото някакви пияни обратняци били излезли от ЕС?
38 не е лошо, то и 48 не е лошо - щото накраят продажбите печелят."В очите на завистта всеки успех е престъпление.."
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеСпоред мен требва да има някаква подкрепа от ЕЦБ но каква ще е или ще има ли изобщо.....
При японците ще си проличи каква ще е хаавата...ако са над 3% минус и при нас ще има слаломи...Щатите в петък направиха голямо слизане ....
Щатите не се спихнаха ного - така ти изглежда, защото първоначално реагираха като страдаща от дебилство рогоцифка.
Донякъде ме е яд де, щото точно в Щатите искам да си купувам - ама май ще трябва да чакам Доналдът да опозори бабето.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеСпоред мен требва да има някаква подкрепа от ЕЦБ но каква ще е или ще има ли изобщо.....
При японците ще си проличи каква ще е хаавата...ако са над 3% минус и при нас ще има слаломи...Щатите в петък направиха голямо слизане ...."В очите на завистта всеки успех е престъпление.."
Коментар
Коментар