IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Натиснаха яко Credit Suisse ... пада повече от DB . Каква ли е причината ?
    За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Днешният ден си личи от сутринта.

Коментар

• Мдам - засега нищо изненадващо. Очаквах бамките да дадат тон на стабилизиране след твърде тежкият си спад - това и се случва.

Вероятно днес пак ще сме на минус, но - недрастически.
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Зелено- май совите не са това което са.

Коментар

• BKIA направо изби рибата бях писал за нея

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Не е изненандващо има координирана подкрепа... да видим при ЕС там е по сложно...
              Да, разбира се - европейските пазари са епицентърът на. Е, аз от една страна съм се примирил, че пазарът ще е трудно прогнозируем и хаотически, от друга - имам готовност да действам по различни сценарии.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                Самураите смело се изправиха срещу мишкунякът... донякъде изненадващо за мен.

Не е изненандващо има координирана подкрепа... да видим при ЕС там е по сложно...

Коментар

• Самураите смело се изправиха срещу мишкунякът... донякъде изненадващо за мен.

Коментар

Рахой май ще командва парада...
                    Да Рахой и вече са на зелено

Коментар

Някои работе - навръзани, някои: ненавръзани. Нищо няма да се срине - дори ако пияниците наистина излязат, някои други финансови центрове ще ударят кьоравото. Нали знаеш - в природата нищо не се губи, само си сменя собственикът.
                      както ти писах малко по-рано тази вечер подбора трябва да внимателен до колкото е възможно да се направи преценка за това....а и според мен утре пак ни очаква спад....успех
                      "В очите на завистта всеки успех е престъпление.."

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
                        По принцип това е очаквания вариант Подемос и социалистите
                        http://www.expansion.com/
                        Ляво правителство с центристите

Рахой май ще командва парада...

Коментар

• Първоначално изпратено от absd Разгледай мнение
                          нещата са много навързани между различните части(държави на ЕС) така че не се знае като дръпнеш тук след това къде какво ще се срине....пък знаеш ли Азия е много далеч и е само краен потребител...така че според мен трябва да си имаме едно наум какво и най-вече на каква цена пазаруваме
                          Някои работе - навръзани, някои: ненавръзани. Нищо няма да се срине - дори ако пияниците наистина излязат, някои други финансови центрове ще ударят кьоравото. Нали знаеш - в природата нищо не се губи, само си сменя собственикът.

Коментар

Не, казах го само като например. Е, не съвсем - да не мислиш, че азиатските хора ще спрат да купуват мерцедесчета, само защото някакви пияни обратняци били излезли от ЕС?

38 не е лошо, то и 48 не е лошо - щото накраят продажбите печелят.
                            нещата са много навързани между различните части(държави на ЕС) така че не се знае като дръпнеш тук след това къде какво ще се срине....пък знаеш ли Азия е много далеч и е само краен потребител...така че според мен трябва да си имаме едно наум какво и най-вече на каква цена пазаруваме

Коментар

Според мен требва да има някаква подкрепа от ЕЦБ но каква ще е или ще има ли изобщо.....
                              При японците ще си проличи каква ще е хаавата...ако са над 3% минус и при нас ще има слаломи...Щатите в петък направиха голямо слизане ....
                              Самураите не би трябвало да получават толкова внимание, защото техният пазар е доста ного балониран... но оказват влияние, тяхната кожа лишеясала.

Щатите не се спихнаха ного - така ти изглежда, защото първоначално реагираха като страдаща от дебилство рогоцифка.

Донякъде ме е яд де, щото точно в Щатите искам да си купувам - ама май ще трябва да чакам Доналдът да опозори бабето.

Коментар

Според мен требва да има някаква подкрепа от ЕЦБ но каква ще е или ще има ли изобщо.....
                                При японците ще си проличи каква ще е хаавата...ако са над 3% минус и при нас ще има слаломи...Щатите в петък направиха голямо слизане ....
                                щом сме го докарали да се чака подкрепа от ЕЦБ значи нещата не са никак розови пък и тези избори в Испания са мътна и кървава аве като цяло се очертава интересно лято( дано и доходно )...ако не друго поне няма да е скучно

Коментар

Working...
                                X