IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
    А тия социологопроучватели, дето лъжеха и манипулираха и мамеха през последните 2-3 седмици: поклетидаса.
    Импе, ако от статистика разбираш не, социолози са виновни дали?

Бас фащам че не си проверявал самите изследвания, а си чел само смляното в медиите. В последните 2-3 седмици не е имало някакво диво предимство за оставащите, че да кълнеш социолозите. Средно данните от всички изследвания бяха някъде 50-51% за оставащите. Разликата с реалните резултати е съвсем нормална.

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
      Може би ако го на прави ефекта ,ще е обратен, мисля .че те подкрепиха банките в петък ...
      Подкрепиха ги сутринта и те свиха загубите но в края на деня отново се втурнаха надолЕ....
      гледам от мойте само ареалбанк се държи....от 26 затвори на 29, на кобата от 5,85 на 6,2 и ДБ от 13/чакам да влеза/ на 13 .23 ... За уникредит и не става въпрос...там е мазало...
      Утре са испанците ако и те сътворят някоя простотия....
      Не ми се мисли сутринта в понеделник...
      имам поръчки на ДБ и сатандер с по 7-8 % надолЕ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
        Не е необходимо кой знае какво за да се успокои ситуацията .
        Достатъчно е Драги да каже нещо от сорта - "...никой не бива да се съмнява, че няма да оставим европейските банки на волята на спекулантите..."
        Май все още не се е изказвал след 24-ти
        Може би ако го на прави ефекта ,ще е обратен, мисля .че те подкрепиха банките в петък ...

Коментар

Достатъчно е Драги да каже нещо от сорта - "...никой не бива да се съмнява, че няма да оставим европейските банки на волята на спекулантите..."
          Този път приказки няма да спасят положението требва действия...
          Англииския индекс падна двойно по малко от другото.....това е голям показател....

Коментар

Тук май стана че Европа се оказа подготвена за Брексита от колкото Великобритания .Юнкер им каза да си събират багажа по бързо а те не знаят кво става ,сега като тръгне пенсионираният джентълмен да ходи да пие студена бира на Майорка и като му кажат ,че трябва виза се сети той
            В понеделник до към обяд може има някой .все още не осъзнал .че света не свършил ,дори мисля че ще натиснат пазара
            За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

Ясно си спомням какво стана след 11-ти септември . В началото всички си мислеха ,че е дошъл краят на света , но пазарите бързо възстановиха спада .
              При BREXIT има огромна разлика от ситуацията с Леман - тя е била напълно очаквана , макар и като малко вероятна ...
              Тук май стана че Европа се оказа подготвена за Брексита от колкото Великобритания .Юнкер им каза да си събират багажа по бързо а те не знаят кво става ,сега като тръгне пенсионираният джентълмен да ходи да пие студена бира на Майорка и като му кажат ,че трябва виза се сети той
              В понеделник до към обяд може има някой .все още не осъзнал .че света не свършил ,дори мисля че ще натиснат пазара

Коментар

• Първоначално изпратено от absd Разгледай мнение
                +1
                и аз съм на същото мнение като теб а дали е така в понеделник ще разберем
                Ясно си спомням какво стана след 11-ти септември . В началото всички си мислеха ,че е дошъл краят на света , но пазарите бързо възстановиха спада .
                При BREXIT има огромна разлика от ситуацията с Леман - тя е била напълно очаквана , макар и като малко вероятна ...
                За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

дано вземат някакви мерки за да манипулират маркетите от другата седмица...
                  за мен вижданията са отваряне с още няколко процента надолЕ на ДАХ а после ще видим..дано си прав за качванията...
                  Иначе Британия е навън но продължава зомбиатаката срещу останалите хора в ЕС че мноого лошо решение...че Шотландия ще гласува за оставане,северна Ирландия също....
                  Това са глупости....не можеш да имаш втори референдум на една тема всяка година...
                  борбата е да спрат доминото..
                  Франция ,Холандия ,италия ,австрия.....
                  След като се опитаха на манипулират англичаните при изборите за да останат сега се пробват навсякъде да спрат ефекта на доминото...
                  В петък гледах изцъклените очи на лъжците от СНН , Евронюз и блунбърг и нашите медии ,гледаха като идиоти ...
                  Сега почнаха следния рефрен колко лошо за Англичаните...
                  За нас е много доре...
                  Да си легнеш от смех...как ни обработват за всичко ...
                  +1
                  и аз съм на същото мнение като теб а дали е така в понеделник ще разберем
                  "В очите на завистта всеки успех е престъпление.."

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
                    кристал бол казва:

от понеделник плавно възстановяване на пазарите с прилежащи мини корекции

ВЕЛИКОБРИТАНИЯ ЩЕ ОСТАНЕ В ЕС И С ДВАТА КРАКА, НО С ЛЕК НАКЛОН КЪМ ИЗХОДА

дано вземат някакви мерки за да манипулират маркетите от другата седмица...
                    за мен вижданията са отваряне с още няколко процента надолЕ на ДАХ а после ще видим..дано си прав за качванията...
                    Иначе Британия е навън но продължава зомбиатаката срещу останалите хора в ЕС че мноого лошо решение...че Шотландия ще гласува за оставане,северна Ирландия също....
                    Това са глупости....не можеш да имаш втори референдум на една тема всяка година...
                    борбата е да спрат доминото..
                    Франция ,Холандия ,италия ,австрия.....
                    След като се опитаха на манипулират англичаните при изборите за да останат сега се пробват навсякъде да спрат ефекта на доминото...
                    В петък гледах изцъклените очи на лъжците от СНН , Евронюз и блунбърг и нашите медии ,гледаха като идиоти ...
                    Сега почнаха следния рефрен колко лошо за Англичаните...
                    За нас е много доре...
                    Да си легнеш от смех...как ни обработват за всичко ...

Коментар

• кристал бол казва:

от понеделник плавно възстановяване на пазарите с прилежащи мини корекции

ВЕЛИКОБРИТАНИЯ ЩЕ ОСТАНЕ В ЕС И С ДВАТА КРАКА, НО С ЛЕК НАКЛОН КЪМ ИЗХОДА

Коментар

• Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнение
                        Long Sudzucker 18.49
                        Ники ,защо ареалбанк пада толкова малко в сравнение с другите и сега на премаркета даже е нагоре с процент и нещо....
                        Мислех да продавам арела за дойчебанк ,много ли е глупаво...

Коментар

Споко всичко си дойде на мястото
                          08:28 | 25 юни 2016 | 0 коментара
                          Агенция Мудис (Moody's) понижи вчера перспективата за кредитния рейтинг на Великобритания от стабилна на негативна след победата на Брекзит, давайки да се разбере, че може да го понижи близко бъдеще, съобщиi Франс прес.

Кредитният рейтинг се запазва на Aa1.

Разира се че ще си дойде на мястото ,но ме интересува мястото....

Щатските индекси много силно реагираха ,не очаквах това от тях...
                          Да не използват да направят една криза на тази основа...

Коментар

Уникален е хем чакаше спад мех го проспа
                            Не: през цялото време играех 50:50. Консервирах своите парички в чужди рачички, но директните акции ги оставих, та до последно да издебна. Мръсните социологопроучватели ме измамиха по най-перверзен начин - до полунощ в четвъртък твърдяха, че пияниците остават в. Ако петък сутринта панически бях реагирал - щях да се прецакам жестоко, защото после Даксът върна нагоре. Имах и спешни задачи - и нямах време да реагирам в обратна посока. Като хукнах по работа - нивата на предборсовата бяха 7-8% на минус - ако не бях драснал, може би при продънването в началото на сесията, щях краткосрочно нещо да си купя.

А тия социологопроучватели, дето лъжеха и манипулираха и мамеха през последните 2-3 седмици: поклетидаса.

За моментът, за който Камъков ми се чуди, че съм се напушвал и спал - пазарите вече се бяха успокоили.
                            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                              много ме кефиш! направо ми идва да те цуна
                              Уникален е хем чакаше спад мех го проспа

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                                Като гледам ситуацията , смятам че идват слеедващите слаломи....
                                Какво може да направи ЕЦБ и полит.ръководството на ЕС за да спаси маркета....
                                Ако не го направи тази неделя в понеделник ще е късно....
                                Споко всичко си дойде на мястото

Коментар

Working...
                                X