IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнение
    the same posittion again (above was soled at 60 + 0.5):

Long Daimler @ 57.73 (shares) + options @ 0.43 (Strike 72 / 19.12.2018)

http://www.zertifikate.commerzbank.d...508131627&pc=3
    LOL

Коментар

Long Daimler @ 59.41 (shares) + options @ 0.47 (Strike 72 / 19.12.2018)

the same posittion again (above was soled at 60 + 0.5):

Long Daimler @ 57.73 (shares) + options @ 0.43 (Strike 72 / 19.12.2018)

Коментар

• Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
        Кой каза, че май се продава- тази година ще се купува.
        Ко речи
        Не е препоръка за каквото и да било.

Коментар

• Тоя Даймлер си еВа дробеца барабар с целото авто. Егати простотията.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Държа си мойте илядо Коба и ако не стане 10 ще ти дойда на гости ....да компенсирам....
            Кво са 40% за CoBa

Коментар

• Гапа запълнен, а сега филмът
              Не е препоръка за каквото и да било.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                Имам ги, но гледам да имам и други неща (кеш, имоти, липса на кредити, работещ малък бизнес, метали) и не се ядосвам за пари

иначе си прав доста песимистично съм настроен и очаквам сериозна криза, но кога и как нямам идея все още

поздрави и успех
                Да криза ще има ,важното е как ще ни удари нас и най важното в кой сектори.... ако е по периферията добре ами ако е във финансите ......
                ти видя ли вчера пакета при евроинсчето ..ще го бъде ли....

Коментар

Close options on Apples from 0.3 at 0.32

Държа си мойте илядо Коба и ако не стане 10 ще ти дойда на гости ....да компенсирам....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                    Здравей Бертрам ,
                    знам че имаше много от Коба и евроинса в доброто старо време,гледам ме настигаш по песимизъм ...
                    Имаш ли ги или те обхваща и теб страх от апокалипсис във финасовата сфера...пак.....
                    Поздрави!
                    Имам ги, но гледам да имам и други неща (кеш, имоти, липса на кредити, работещ малък бизнес, метали) и не се ядосвам за пари

иначе си прав доста песимистично съм настроен и очаквам сериозна криза, но кога и как нямам идея все още

поздрави и успех
                    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Close Apple @ 94,25

Short Apple @ 94.29
                      Short Yahoo @ 37.7
                      Short Alibaba @ 79,65
                      Close options on Apples from 0.3 at 0.32

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                        Те това не го бях чувал, ... но винаги обмислям различните възможности.
                        Ще ме накараш да се размисля ... като Ив относно CS ....
                        всичкое е история и сценарии, замислени и дирижирани от същите тези, които цитирах.
                        достатъчно е човек да се разрови в по-далечната, респ. най-нова история и понаучи, кой-кой е в Германия, Англия, Франция и чии интереси защитава, съпостави събития и имена и проследи преплитането им с насточщата ситуация...
                        не е никак трудно, само въпрос на желание.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                          По отношение, че на дакса си разиграват магаретата Американските Хиени ( Цитадел, Блек Рок и тн...) прави впечатление колко брутално е обвързано движението на индекса с курса евро-долар..... уж европейски акции, уж в евро.... обаче явно парата дето движи индекса е зелена и там играе и валутната преоценка в схемите
                          Здравей Бертрам ,
                          знам че имаше много от Коба и евроинса в доброто старо време,гледам ме настигаш по песимизъм ...
                          Имаш ли ги или те обхваща и теб страх от апокалипсис във финасовата сфера...пак.....
                          Поздрави!

Коментар

• По отношение, че на дакса си разиграват магаретата Американските Хиени ( Цитадел, Блек Рок и тн...) прави впечатление колко брутално е обвързано движението на индекса с курса евро-долар..... уж европейски акции, уж в евро.... обаче явно парата дето движи индекса е зелена и там играе и валутната преоценка в схемите
                            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
                              бих искал само да добавя още, че с ДБ ситуацията е много деликатна, т.к. това е най-мощната германска частна банка, зад която стоят под много тъмна сянка интересите на онези рядко споменавани илюминати,баварски илюминати и прочие.
                              АКО с тази банка се сговнясат много сериозно нещата, държавата няма да застане официално зад нея, както бе случаят с КБ, ДПБ, MobilCom и други от миналото.
                              Въпреки че КБ за момента е най-голямата черна дупка и зад която стоят същите тези интереси, както и зад ДБ, с основна цел да се изцедят парите на немските данъкоплатци.
                              Те това не го бях чувал, ... но винаги обмислям различните възможности.
                              Ще ме накараш да се размисля ... като Ив относно CS ....
                              За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                                Мислим в една посока - аз чакам тест на 13 за вход .
                                Тази игра на двойно дъно ми донесе успех при SAN и UNI , очаквам да го видя и при DB, HSBC , CS.
                                Противна на Ив смятам, че сега е сезона за пазар на европейски банки ...
                                Но , ако не се случи - просто ще гледам европейско по-спокойно
                                бих искал само да добавя още, че с ДБ ситуацията е много деликатна, т.к. това е най-мощната германска частна банка, зад която стоят под много тъмна сянка интересите на онези рядко споменавани илюминати,баварски илюминати и прочие.
                                АКО с тази банка се сговнясат много сериозно нещата, държавата няма да застане официално зад нея, както бе случаят с КБ, ДПБ, MobilCom и други от миналото.
                                Въпреки че КБ за момента е най-голямата черна дупка и зад която стоят същите тези интереси, както и зад ДБ, с основна цел да се изцедят парите на немските данъкоплатци.

Коментар

Working...
                                X