Първоначално изпратено от volaswap
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнениеLong Daimler @ 59.41 (shares) + options @ 0.47 (Strike 72 / 19.12.2018)
http://www.zertifikate.commerzbank.d...508131627&pc=3
Long Daimler @ 57.73 (shares) + options @ 0.43 (Strike 72 / 19.12.2018)
http://www.zertifikate.commerzbank.d...508131627&pc=3
Коментар
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеКой каза, че май се продава- тази година ще се купува.Не е препоръка за каквото и да било.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Държа си мойте илядо Коба и ако не стане 10 ще ти дойда на гости ....да компенсирам....
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеИмам ги, но гледам да имам и други неща (кеш, имоти, липса на кредити, работещ малък бизнес, метали) и не се ядосвам за пари
иначе си прав доста песимистично съм настроен и очаквам сериозна криза, но кога и как нямам идея все още
поздрави и успехако е по периферията добре ами ако е във финансите ......
ти видя ли вчера пакета при евроинсчето ..ще го бъде ли....
Коментар
-
Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнениеClose options on Apples from 0.3 at 0.32
Държа си мойте илядо Коба и ако не стане 10 ще ти дойда на гости ....да компенсирам....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеЗдравей Бертрам ,
знам че имаше много от Коба и евроинса в доброто старо време,гледам ме настигаш по песимизъм ...
Имаш ли ги или те обхваща и теб страх от апокалипсис във финасовата сфера...пак.....
Поздрави!
иначе си прав доста песимистично съм настроен и очаквам сериозна криза, но кога и как нямам идея все още
поздрави и успехтова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнениеClose Apple @ 94,25
Short Apple @ 94.29
Short Yahoo @ 37.7
Short Alibaba @ 79,65
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеТе това не го бях чувал, ... но винаги обмислям различните възможности.
Ще ме накараш да се размисля ... като Ив относно CS ....
достатъчно е човек да се разрови в по-далечната, респ. най-нова история и понаучи, кой-кой е в Германия, Англия, Франция и чии интереси защитава, съпостави събития и имена и проследи преплитането им с насточщата ситуация...
не е никак трудно, само въпрос на желание.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеПо отношение, че на дакса си разиграват магаретата Американските Хиени ( Цитадел, Блек Рок и тн...) прави впечатление колко брутално е обвързано движението на индекса с курса евро-долар..... уж европейски акции, уж в евро.... обаче явно парата дето движи индекса е зелена и там играе и валутната преоценка в схемите
знам че имаше много от Коба и евроинса в доброто старо време,гледам ме настигаш по песимизъм ...
Имаш ли ги или те обхваща и теб страх от апокалипсис във финасовата сфера...пак.....
Поздрави!
Коментар
-
По отношение, че на дакса си разиграват магаретата Американските Хиени ( Цитадел, Блек Рок и тн...) прави впечатление колко брутално е обвързано движението на индекса с курса евро-долар..... уж европейски акции, уж в евро.... обаче явно парата дето движи индекса е зелена и там играе и валутната преоценка в схемитетова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнениебих искал само да добавя още, че с ДБ ситуацията е много деликатна, т.к. това е най-мощната германска частна банка, зад която стоят под много тъмна сянка интересите на онези рядко споменавани илюминати,баварски илюминати и прочие.
АКО с тази банка се сговнясат много сериозно нещата, държавата няма да застане официално зад нея, както бе случаят с КБ, ДПБ, MobilCom и други от миналото.
Въпреки че КБ за момента е най-голямата черна дупка и зад която стоят същите тези интереси, както и зад ДБ, с основна цел да се изцедят парите на немските данъкоплатци.
Ще ме накараш да се размисля ... като Ив относно CS ....За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеМислим в една посока - аз чакам тест на 13 за вход .
Тази игра на двойно дъно ми донесе успех при SAN и UNI , очаквам да го видя и при DB, HSBC , CS.
Противна на Ив смятам, че сега е сезона за пазар на европейски банки ...
Но , ако не се случи - просто ще гледам европейско по-спокойно
АКО с тази банка се сговнясат много сериозно нещата, държавата няма да застане официално зад нея, както бе случаят с КБ, ДПБ, MobilCom и други от миналото.
Въпреки че КБ за момента е най-голямата черна дупка и зад която стоят същите тези интереси, както и зад ДБ, с основна цел да се изцедят парите на немските данъкоплатци.
Коментар
Коментар