Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеКато гледам Америка май ,ще приключат на плюс но да видим
Какво може да направи ЕЦБ и полит.ръководството на ЕС за да спаси маркета....
Ако не го направи тази неделя в понеделник ще е късно....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНе ви ли се струва, че Брекзитът бе донякъде отигран в цялото движение за последните месеци? Вижте де бяха европейските индекси декември дори и къде бяха вчера. Разбира се - повлияха им и други работи.
Аз се поядосвах и ги наругах.
После казах: майната им на обратняците.
Напих се с биричка, напуших се с една хубава пура.
После си полегнах за следобедна дрямка и се наспах като пор.
Ще ми се да си купя разни работи на сгода в Америка - знаете - ама май няма да стане сега. Даже на Франкфуртската щатските акции, дето ги дебна, се търгуваха на плюс.
Коментар
-
Не ви ли се струва, че Брекзитът бе донякъде отигран в цялото движение за последните месеци? Вижте де бяха европейските индекси декември дори и къде бяха вчера. Разбира се - повлияха им и други работи.
Аз се поядосвах и ги наругах.
После казах: майната им на обратняците.
Напих се с биричка, напуших се с една хубава пура.
После си полегнах за следобедна дрямка и се наспах като пор.
Ще ми се да си купя разни работи на сгода в Америка - знаете - ама май няма да стане сега. Даже на Франкфуртската щатските акции, дето ги дебна, се търгуваха на плюс.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеКато гледам Америка май ,ще приключат на плюс но да видим
Коментар
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеКакъв Брекзит, какви пет лева.
Хенкел ми е +0.5%
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеАко не сте стегнат в кръста ще трябва да стягат халката
Театър има тука да не видим сега силна ръка от страна на европа и да видим как след новите избори се чудят какво да правят Джентълмените
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеАз да си кажа точно така не го очаквах но така стана по лесният начин запълниха се доста гапове сега на горе по бавно нищо чудно и Испанците се стегнат и след изборите да сформират правителствоЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеОтново и отново - гледайте златото ... мъчи се да задържи над 1300 а при тия новини трябваше да е на 1400 ... и не съм го казал аз..
Отделно някои май очакваха крах и на борсата отвъд океана ама май не се случва ...
Внимателно с късите
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеДори до края на другата седмица гапа ,ще е затворен
Отделно някои май очакваха крах и на борсата отвъд океана ама май не се случва ...
Внимателно с къситеЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеСъс здраве да си е държиш
Как беше "Кой разбира, тук се спира"
Коментар
Коментар