IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
    Вие ебати сценария развихте Доста съм къс, но нищо от цените още не подкрепя това, което казвате, това са приказки за -20-30 %
    Значи нещата се променят за минути ....днес ДБ беше с 3% нагоре....

Коментар

• Ако дойче бамк пукне - как мислите: колко ще слезе надолу Даксът извън ДБ? А другите европейски пазари?

Щото съм си набелязал някои секси работи и искам да се налапам на сгода.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Вие ебати сценария развихте Доста съм къс, но нищо от цените още не подкрепя това, което казвате, това са приказки за -20-30 %

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
          Ако понеделник е почивен ден , то
          утре ще бъде касапница без вербална интервенция...
          Отдавна са я набелязали за жертва.....добре че вчера не взех...
          Аз също смятам че няма да я оставят....
          Става напечено, все едно руснаците са затворили подстъпите към Сталинград и единствения изход е с луфтвафе, а вермахта вярва още че пробив е възможен по суша.
          Би трябвало да отиграят спасяване, проблема е че това е такова огромно чудовище, че ще бъде крайно трудно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
            Понеделник е празник в Германия.
            В стари постове написах, че центъра на авглосаксонците Лондон направи невероятен маньовар с Брекзита и от там беше ясно развитието за немскоговорящите.
            Ако понеделник е почивен ден , то
            утре ще бъде касапница без вербална интервенция...
            Отдавна са я набелязали за жертва.....добре че вчера не взех...
            Аз също смятам че няма да я оставят....

Коментар

• Абе немецо нема го фалират

Коментар

Преди малко го написах ,борсите искат интервенция ......
                Щото ако я няма в понеделник може да има фалити на банки...
                А те разчитаха на количествените улеснения който англичаните щяха да дадат....
                Понеделник е празник в Германия.
                В стари постове написах, че центъра на авглосаксонците Лондон направи невероятен маньовар с Брекзита и от там беше ясно развитието за немскоговорящите.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                  И кой точно налага крайнодясна икономическа политика в Европа вече 10 години - пак Германия. Това в което се опитват да превърнат ЕС даже САЩ го отричат като крайно несправедливо и прекалено дясно.
                  Германия след втората световна война не е самостоятелен играч. Дори по времето на Аденауер важните решения се спускат за изпълнение под формата на заповеди от съюзниците. ЕС е проект на англосаксонците за това спор няма, а немскоговорящите винаги са смятани от англосаксите за второ качество хора, но във никакъв случай за равни. Австрия до някаква степен е независима и поради тази причина национолистическите движения имат реално над 50% подкрепа от етническите немскоговорящи.
                  Когато говориш за САЩ също уточнявай кои кръгове. Тази федерация не се управлява от хомогеннен елит, а от различни кланове с напълно срещуположна идеология.

Коментар

• Ей ви я риъл тайм в яхутуу

DB

Коментар

• Първоначално изпратено от absd Разгледай мнение
                      къде ги гледаш...при мен излиза само Дакс но не и отделните компании....
                      Е погледнете я на NYSE деееее, и в момента се търгува

Коментар

• Първоначално изпратено от absd Разгледай мнение
                        http://www.finanznachrichten.de/nach...he-bank-ag.htm

ДАУ то малко с качва с 50 пункта....

Коментар

При срив на Германия процента на подкрепа за националистическите движения ще бъде зашеметяващ. В цяла Европа са изградени много добре работещи структури с работеща идеология и враг. Остава да се задейства икономически мащабен срив, за да се пусне и обединяващия лидер, който да оглави недоволството.
                          При негативен сценарии повтарям колапса ще засегнеот всички и най-вече Източно европейците, които се намират в менгемето между Азия и разпадащия се ЕС.
                          Преди малко го написах ,борсите искат интервенция ......
                          Щото ако я няма в понеделник може да има фалити на банки...
                          А те разчитаха на количествените улеснения който англичаните щяха да дадат....

Коментар

Минус 7 е на премаркета....другите банки са около процент надоле...
                            Ако не се направи някакъв демарш ,утре ще бъде около 9,3-9,5...
                            "В очите на завистта всеки успех е престъпление.."

Коментар

При срив на Германия процента на подкрепа за националистическите движения ще бъде зашеметяващ. В цяла Европа са изградени много добре работещи структури с работеща идеология и враг. Остава да се задейства икономически мащабен срив, за да се пусне и обединяващия лидер, който да оглави недоволството.
                              При негативен сценарии повтарям колапса ще засегнеот всички и най-вече Източно европейците, които се намират в менгемето между Азия и разпадащия се ЕС.
                              И кой точно налага крайнодясна икономическа политика в Европа вече 10 години - пак Германия. Това в което се опитват да превърнат ЕС даже САЩ го отричат като крайно несправедливо и прекалено дясно.

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
                                И аз това се чудя ако искаха да я гръмнат би станало от ряз почнат ли тъка да увъртат според мен няма да стане нищо може би на парчета ще е направят едва ли да фалира
                                +1
                                "В очите на завистта всеки успех е престъпление.."

Коментар

Working...
                                X