IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    За мен Драги трябваше повече да се постарае....това с лихвите стресна маркета....
    Маркета е оплашен пред събота и неделя....повечето пъти а сега има страх да не остане в него черния петър....повечето анализатори предричаха продажби след драги....но дау не го направи днес значи утре....или в понеделник , да не се развали настроените на клинтъновица за флорида/там делегатите май отиваха всичките при победителя/ ...
    Аз съм наблюдател след като си поиграх днес с индекса ,но имам поръчки на ДБ около 16 ....:confused
    Според мен никей ще пада...
    А че защо да остане петърът в някой - все едно борсите ще затворят завинаги...

Днес имаше и спад на слузта - но тя колебае напоследък в тесни граници - утре ако слузта е на зелено, пазарите тоже ще обърнат. Азиатските хора даже да са се поуплашили от европейският спад, спокойният и могъщ възход на Щатите след началният спад ги е успокоил. Въобще напоследък мишкуняшката крепост остава Европа. Утре ако азиатците са стабилни, Европа ще върне нагоре, защото реално причини за спад няма, но за ръст: има.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
      Който продава на Дакс 9400, ще спи спокойно... докато не се събуди някоя сутрин и не види Даксът на 11 238.
      Много трудно ще е да иде пак там..........в обозримо бъдеще.................

Коментар

• Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение
        Продаващите ще спят спокойно, да му мислят купуващите
        Който продава на Дакс 9400, ще спи спокойно... докато не се събуди някоя сутрин и не види Даксът на 11 238.

Коментар

А защо Щатите да падат утре, щом не сториха туй днес? По-вероятно е утре Европа да върне нагоре - продаващите ще осъзнаят каква тотална глупост са сторили.
          За мен Драги трябваше повече да се постарае....това с лихвите стресна маркета....
          Маркета е оплашен пред събота и неделя....повечето пъти а сега има страх да не остане в него черния петър....повечето анализатори предричаха продажби след драги....но дау не го направи днес значи утре....или в понеделник , да не се развали настроените на клинтъновица за флорида/там делегатите май отиваха всичките при победителя/ ...
          Аз съм наблюдател след като си поиграх днес с индекса ,но имам поръчки на ДБ около 16 ....:confused
          Според мен никей ще пада...

Коментар

А защо Щатите да падат утре, щом не сториха туй днес? По-вероятно е утре Европа да върне нагоре - продаващите ще осъзнаят каква тотална глупост са сторили.
            Продаващите ще спят спокойно, да му мислят купуващите

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Щатите стопиха загубите почти на нула ,но според мен това означава да паднат рязко в петък....
              Да видим жълтите как ще реагират...

Коментар

Е те какво очакват - да намаляват лихвения процент с по 0.1 всеки месец ли?

Монти - зависи как ще се държат Щатите до края на деня - засега - спад неголям и - стабилност.

Щатите стопиха загубите почти на нула ,но според мен това означава да паднат рязко в петък....
                Да видим жълтите как ще реагират...

Коментар

• Естествено, няма да е С.Арабия, някой от лошите държави трябва да е.
                  „Нямам да предложа нищо друго освен кръв, тежък труд, сълзи и пот”

Коментар

• Американски съд нареди Иран да плати повече от 10,5 млрд. долара обезщетение на семействата на загиналите в терористичните атаки от 11 септември 2001 г. и на застрахователите, съобщава „Блумбърг“.

Окръжният съдия от Ню Йорк Джордж Даниълс издаде задочна присъда срещу Иран, който трябва да плати 7,5 милиарда долара на застрахователите и семействата на хората, които са загинали по време на атаките срещу Световния търговски център и Пентагона.

По-рано в хода на делото Даниълс установил, че Иран не е успял да защити твърденията си, че не е подпомагал екстремистите от 11 септември и следователно е отговорен за вредите.

ТОВА Е МОЖЕ БИ И една от при4ините за отпадане на санкциите против Иран
                    молим?айде нема нужда

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                      Не вдявам, колко още да намаляват

Да, ама нЕма шанс да стане
                      Облигациите ще стоят ниски до като има възможност за екстра намаляване. Ако няма такава възможност значи балона предстои да се спука. Повече няма на къде да го надуват.

Коментар

• Първоначално изпратено от bronc Разгледай мнение
                        Споделям мнението му..

https://www.facebook.com/elerianm/vi...type=2&theater
                        Напълно!

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                          "From today's perspective and taking into account the support of our measures to growth and inflation, we don't anticipate that it will be necessary to reduce rates further."
                          Не вдявам, колко още да намаляват

Първоначално изпратено от bronc Разгледай мнение
                          Споделям мнението му..

Да, ама нЕма шанс да стане
                          Last edited by andy2000; 10.03.2016, 22:02.

Коментар

• И кво стана днес?свали драго лихвата и еврака пощуре нагоре а казваха световните специалисти че долара ще мине паритета....кво не им ареса че спадна с 600 пункта даксито..петрола над 40 пак недоволни
                            Вся Власть Советам

Коментар

• Споделям мнението му..

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                                "From today's perspective and taking into account the support of our measures to growth and inflation, we don't anticipate that it will be necessary to reduce rates further."
                                Е те какво очакват - да намаляват лихвения процент с по 0.1 всеки месец ли?

Монти - зависи как ще се държат Щатите до края на деня - засега - спад неголям и - стабилност.

Коментар

Working...
                                X