Първоначално изпратено от andy2000
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Нема страшно , При важни новини маркета се вихри в двете посоки...
Лошото е че спада сега е втората.....
първо ДАХ се качи почти до 10К а после падна под 9500...
Според мен утре банките ще бъдат пак разпродадени....
маркета смята че драги не ги е задоволил.....и маркета вече 10 дни се качва неправилно....
Дано греша..
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеКъм обяд ДАКС-а вървеше супер, сега се прибирам и шаш и паника
Драги ли е изтропал нещо?
Нема страшно , При важни новини маркета се вихри в двете посоки...
Лошото е че спада сега е втората.....
първо ДАХ се качи почти до 10К а после падна под 9500...
Според мен утре банките ще бъдат пак разпродадени....
маркета смята че драги не ги е задоволил.....и маркета вече 10 дни се качва неправилно....
Дано греша..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнение
аре па сега запяха друга песенпетрола им бил евтин затва индексите надоле са пък им скъп и пак надоле
интересно как така едни и същи идиоти у4или в едни и същи университети дрънкат врели некипели
destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнениеДенис Гартман казва че продължителноста на повишение на цената на петрол ще е лошо за акциите, ако цената мине над $40 за барел. Корелацията между петрола и акциите е била обратна по дълго време от колко правилна както в момента. Петрола се е покачил 39% от дъната през Февруари.
аре па сега запяха друга песенпетрола им бил евтин затва индексите надоле са пък им скъп и пак надоле
интересно как така едни и същи идиоти у4или в едни и същи университети дрънкат врели некипели
ето и още от изворът на познанието http://www.varchevbrokers.com/%d1%82...c%d0%b0%d0%bd/
Коментар
-
Денис Гартман казва че продължителноста на повишение на цената на петрол ще е лошо за акциите, ако цената мине над $40 за барел. Корелацията между петрола и акциите е била обратна по дълго време от колко правилна както в момента. Петрола се е покачил 39% от дъната през Февруари.
ето и още от изворът на познанието http://www.varchevbrokers.com/%d1%82...c%d0%b0%d0%bd/
Вся Власть Советам
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеКостенурките рипнаха сносно,и продължавам да държа
Импа нека си ги мрази,аз пари си правя с тях,нищо лично
Това ще повлече и ДАХ или по скоро обратното....
Няма повече капацитет за качване на западните индекси .....вече почнаха да се мъчат нагоре....Чакат Драги какво ще измисли.....
Лично мнение...
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеКостенурките рипнаха сносно,и продължавам да държа
Импа нека си ги мрази,аз пари си правя с тях,нищо личноМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнениеCoBa 10, ако имас нерви
DB не ми харесват
Коба до 10 ами верно ще откачим....в момента е баба костенурка....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеА имаш ли виждания за ДБ и Коба като горна граница....че с това около 8 на коба ми се взима здравето вече трети ден...
DB не ми харесват
Коментар
-
Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнение30че с това около 8 на коба ми се взима здравето вече трети ден...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Има дъно на 21 евро....в момента е 28 ,75 ...
до колко ще я държиш....
Щото аз разтоварих и втората трета на ДБ...
Коба нещо не се движи както требва ...
Коментар
Коментар