IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
    10-20% пълни идиоти ги има навсякъде.

А кашата с Дойче, а и с цяла Европа я забъркаха точно Германците - кой ги би по главата да променят банковите закони - никой - те и холандците си го наумиха че да прецакат южна европа - е сега ще си сърбат супата. да видим как ще се хвалят колко са велики като им се изпарят 2 трилиона от икономиката.
    При срив на Германия процента на подкрепа за националистическите движения ще бъде зашеметяващ. В цяла Европа са изградени много добре работещи структури с работеща идеология и враг. Остава да се задейства икономически мащабен срив, за да се пусне и обединяващия лидер, който да оглави недоволството.
    При негативен сценарии повтарям колапса ще засегнеот всички и най-вече Източно европейците, които се намират в менгемето между Азия и разпадащия се ЕС.

Коментар

• Първоначално изпратено от absd Разгледай мнение
      прекалено песимистично го давате колеги....ДБ все още не е фалирала а в момента се търгува страх а не реална новина....
      Минус 7 е на премаркета....другите банки са около процент надоле...
      Ако не се направи някакъв демарш ,утре ще бъде около 9,3-9,5...

Коментар

• Първоначално изпратено от absd Разгледай мнение
        прекалено песимистично го давате колеги....ДБ все още не е фалирала а в момента се търгува страх а не реална новина....
        И аз това се чудя ако искаха да я гръмнат би станало от ряз почнат ли тъка да увъртат според мен няма да стане нищо може би на парчета ще е направят едва ли да фалира

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
          Всички ще я духат при негативен сценарии.
          Зад окена забъркаха цялата каша, а останалите да оберат пешкира.
          Наследниците на ПЕГИДА взеха наскоро 12% на избори. Развитието е ясно.
          10-20% пълни идиоти ги има навсякъде.

А кашата с Дойче, а и с цяла Европа я забъркаха точно Германците - кой ги би по главата да променят банковите закони - никой - те и холандците си го наумиха че да прецакат южна европа - е сега ще си сърбат супата. да видим как ще се хвалят колко са велики като им се изпарят 2 трилиона от икономиката.

Коментар

• прекалено песимистично го давате колеги....ДБ все още не е фалирала а в момента се търгува страх а не реална новина....
            "В очите на завистта всеки успех е престъпление.."

Коментар

• http://www.elespanol.com/economia/em...9234964_0.html

Коментар

Хахаха - аз в Германия нямам нищо германците да духат супата - те създадоха тези проблеми в Европа
                Всички ще я духат при негативен сценарии.
                Зад окена забъркаха цялата каша, а останалите да оберат пешкира.
                Наследниците на ПЕГИДА взеха наскоро 12% на избори. Развитието е ясно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
                  Ако не я спасят пари няма да ти трябват.
                  Хахаха - аз в Германия нямам нищо германците да духат супата - те създадоха тези проблеми в Европа

Коментар

• Баба Йелън беше ли планирана след клоуз?
                    Или е извънредна емисия?

Коментар

Но разбира се, докато не променят правилата и не я спасят идват интересни времена.
                      Ако не я спасят пари няма да ти трябват.

Коментар

• http://www.bloomberg.com/news/articl...eral-on-trades

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                          Защо пада дау в момента ...
                          Застраховай си банковите акции с путове, ако не си го направил досега.
                          Картината не е въобще розова.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                            Напълно ли отхвърляш вариант "внезапна смърт" ?
                            Не, но аз съм нетно къс, и към дбк съм къс и кеша ми е на прилично ниво - така че да идва

Коментар

Но разбира се, докато не променят правилата и не я спасят идват интересни времена.
                              Напълно ли отхвърляш вариант "внезапна смърт" ?

Коментар

• Но разбира се, докато не променят правилата и не я спасят идват интересни времена.

Коментар

Working...
                                X