IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
    Аз мисля че развитието ще бъде друго.
    Повторение на минало такова съобразено с новите реалности-
    Е може и 20 години да отнеме

Коментар

• Ного сте бъбриви тая вечер. Подплашени или нахъсани всъщност?

...та на какви нива да дебна секси работите, ако таковата?
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
        И в Германия ще продължава 10 години
        Аз мисля че развитието ще бъде друго.
        Повторение на минало такова съобразено с новите реалности-

Коментар

Там драмата продължава още. Както и в нашата южна съседка.
          И в Германия ще продължава 10 години

Коментар

Същата бе официалната позиция и на правителството на кипър

Там драмата продължава още. Както и в нашата южна съседка.
            Прибързаха със спирането на печатането на 500 евровата банкнота.

Коментар

Не мисля. Тук мащаба е много по-голям. Дериватните експозиции на тази банка са несравними с тези на комерцбанк по онова време. Имат допълнителен натиск от тарамбуките които са заляли пределите на федералната им държавица и издържат още толкова източноевропейски. ОЛП е около нулата, а печатницата е пусната от години на максимална степен. Просто ситуацията е много по-усложнена от времето на спасяване на комерцбанката.
              През комерса може ли да стане....чрез Софин....
              Увеличение на капитала и купуване на повечето обекти на ДБ...

Коментар

Повторение на Кипър в сърцето на ЕС би било като влакче на ужасите.
                Официалната хозиция на федералното правителство е че всичко е под контрол и функционира нормално.
                Същата бе официалната позиция и на правителството на кипър

Коментар

Нищо от това не може стане. спасяване тип Банкия или Комерцбанк вече е забранено. ще бъде спасена както германците спасиха банките в Кипър това е единствения законен начин в момента
                  Повторение на Кипър в сърцето на ЕС би било като влакче на ужасите.
                  Официалната хозиция на федералното правителство е че всичко е под контрол и функционира нормално.

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
                    Дали е късно да дръпна един кредит и после да си го прихвана с цесия?
                    Пробвай то на 0% лихва кво ти дреме и да не стане

Коментар

Нищо от това не може стане. спасяване тип Банкия или Комерцбанк вече е забранено. ще бъде спасена както германците спасиха банките в Кипър това е единствения законен начин в момента
                      Дали е късно да дръпна един кредит и после да си го прихвана с цесия?

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                        Сигурно ще вземат пак 25% с увеличение ....без пари с набутване поне 30 милярда....
                        Дали може да го изиграят като частен инвеститор.....
                        Не мисля. Тук мащаба е много по-голям. Дериватните експозиции на тази банка са несравними с тези на комерцбанк по онова време. Имат допълнителен натиск от тарамбуките които са заляли пределите на федералната им държавица и издържат още толкова източноевропейски. ОЛП е около нулата, а печатницата е пусната от години на максимална степен. Просто ситуацията е много по-усложнена от времето на спасяване на комерцбанката.

Коментар

Зависи как пукне.
                          По лемънски или по сценария Bankia или по сценария комерц или по някакъв друг хибриден?

Коментар

Зависи как пукне.
                            По лемънски или по сценария Bankia или по сценария комерц или по някакъв друг хибриден?
                            Сигурно ще вземат пак 25% с увеличение ....без пари с набутване поне 30 милярда....
                            Дали може да го изиграят като частен инвеститор.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                              Ако дойче бамк пукне - как мислите: колко ще слезе надолу Даксът извън ДБ? А другите европейски пазари?

Щото съм си набелязал някои секси работи и искам да се налапам на сгода.
                              Зависи как пукне.

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
                                Вие ебати сценария развихте Доста съм къс, но нищо от цените още не подкрепя това, което казвате, това са приказки за -20-30 %
                                От тези нива -20-30% е равнозначно на приключване на играта до часове. А в момента още има игра драма, може да се размишлява. Акционерите таят надежда, а спекулантите се радват на доходността от късите си деривати. Просто идилия.

Коментар

Working...
                                X