IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
    Доста е куц откъм представяне на инфото , но най-ценен е защото е в реално време
    Какво ще го правиме днес с банките ,няма никакъв по сериозен демарш....

Коментар

• Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнение
      Което значи, че най-малко едни 10% са ми вързани.
      аз вчера пуснах малко дълги щото нещо не ми аресва работата, нещо не е както требе, ше изребрят късите в понеделника с некой мазен гап на такова ми мирише, ако пък пропадне - пропадне дългите са ми по-малко от късите и ше ги наместим некак по-натам ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
        http://www.finanznachrichten.de/nach...ien/k-s-ag.htm
        Това сигурно го имаш ,но новините са..
        Доста е куц откъм представяне на инфото , но най-ценен е защото е в реално време
        За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
          Не откривам нищо тревожно за K+S (сриващи се печалби или огромен дълг) ,....
          някой ще даде ли акъл накъде ги вижда нещата ...
          Относно данните - http://finviz.com ми върши работа за щатските , но другите акции къде могат са се видят така подробно ?
          http://www.finanznachrichten.de/nach...ien/k-s-ag.htm
          Това сигурно го имаш ,но новините са..

Коментар

• Мисля си: изразът "черен петък" не идва ли от "черен Петър"? Единствените вариации във времето са: кой е Петърът. Понякога са и неколцина.
            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
              Азиатски хора: на червено. Имам чувството, че днес ще ни набият умерено тежко.
              Което значи, че най-малко едни 10% са ми вързани.

Коментар

• Не откривам нищо тревожно за K+S (сриващи се печалби или огромен дълг) ,....
                някой ще даде ли акъл накъде ги вижда нещата ...
                Относно данните - http://finviz.com ми върши работа за щатските , но другите акции къде могат са се видят така подробно ?
                За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Азиатски хора: на червено. Имам чувството, че днес ще ни набият умерено тежко.

Коментар

• Ми да я купуват.

Това ме сеща как навремето в Челси играеше един чер човек - и аз мислех, че това е спонсорът на отборът - някаква турска бамка: Хасъл банк.

Коментар

• ТУРЦИЯ ОБМИСЛЯ ДА КУПИ НЕМСКИЯ СИМВОЛ - "ДОЙЧЕ БАНК"

http://www.bloomberg.com/news/articl...k-in-12-charts

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                        Е може и 20 години да отнеме
                        Да, бе - те от ПСВ и от ВСВ са се възстановили по-бръзо - това е само някаква кирлива бамка, за богът !!!

Коментар

• напусках Ноемврийски дълги, станаха ебаси спагетите поне съм се бетонирал където и да отиде неа страшно, после ше го мислим ....

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение

Сценария е интересне не продължетелността.
                            Зависи, на мен лично не ми дреме как ще се прецакат нещата, само кога, колко и колко ще продължи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                              Ного сте бъбриви тая вечер. Подплашени или нахъсани всъщност?

...та на какви нива да дебна секси работите, ако таковата?
                              Зависи от развитието и развръзката с Дойчето. В зависимост от развръзката нивата са от земята до небето.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                                Е може и 20 години да отнеме

Сценария е интересне не продължетелността.

Коментар

Working...
                                X