IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    288 м загуба ,сет 11,8...
    За мен е добре ....
    пишат еднократен ефект от отписване на 627 мио и тегне. иначе промените почнали да дават резултат...
    иначе сега страх голям и без паника...
    ще се постарая повече да не пиша... безсмислено е.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
      дакса така предизборно ще го докарат ли до 9500-9300?
      288 м загуба ,сет 11,8...
      За мен е добре ....

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
        Много е забавно подобно занимание. Особено като видиш на монитора, че с твоята покупка или продажба правиш такива движения.
        Като един зимен ден си бях пуснал случайно едно радио в колата и от там прозвуча следната реплика: И днесна БФБ се реализира 50000 лева стокооборот. А мен ме изби на нечуван смях, а спътниците ме гледаха учудено, нищо не разбиращи.
        Забавно е, да - избивате едно такова богово чувство...
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение

А аз пък веднъж - нисколиквидна акцийка - с един приятел заедно - качихме от 3 на 17 кинта... и после сринахме...
          .
          Много е забавно подобно занимание. Особено като видиш на монитора, че с твоята покупка или продажба правиш такива движения.
          Като един зимен ден си бях пуснал случайно едно радио в колата и от там прозвуча следната реплика: И днесна БФБ се реализира 50000 лева стокооборот. А мен ме изби на нечуван смях, а спътниците ме гледаха учудено, нищо не разбиращи.

Коментар

Толкова могъщи компании са стигнали до нулата и закриване, така че и нула може да стане някой ден. И 1000 може, както сме виждали при компании, които реално не струват повече от няколко десетки долара, а имат пазарна капитализация от по няколко стотин долара. Примери няма да давам графики за подобни случай в нета има колкто искате.
            Преди време за кеф си купих акции в една много малка борсово търгувана компания с пазарна капитализация от не повече от 4 милиона евро. Нисколиквидна акцийка, моята покупка изстреля акцията с 20% +. Този нагледен пример през призмата на на някой, който търгува с милиарди показва, че днешната борса си е точно една електронна игра.
            Някои компании може и да са - но значи не били могъщи... знаем ги тия - гаражните, дето пазарът ги оценяваше на десетки МБ., ама то някога и една луковица от лале струвала колкото три каруци, натоварени с житце... за известно време.

А аз пък веднъж - нисколиквидна акцийка - с един приятел заедно - качихме от 3 на 17 кинта... и после сринахме...

Сега е друго - повечето компании в Америка (например) са скъпо оценени, но не нереално. не мога да се съглася, че е нормално компании като Проктър, Жонсън, Кока кола, Макдоналдс и т.н. да се обезценят 18 пъти. Нали снасят дивиденти? Кой ще продаде за 2.38 зеленички акция, дето му носи по долар дивидент - някой луд ли?
            Виж едно спадченце с 10-20% е логическо.
            Last edited by Императорът; 03.11.2016, 20:08.
            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

В момента е хазарт.....
              Утре в отчета прогнозират загуба в Коба от 442 милиона..... колко ли ще е е..
              Ще бъде интересен ден....
              Страха ми казвше да продавам над 6,1 а алчноста над 6,7-7.... а и излезе проучване за купува на 8,5....
              Аз от официални данни не се водя. Дойчебанк нали обяви печелаба, при очаквана загуба и какво стана. Нищо. Защото фундамента при нея е счупен истинските и проблеми са колосални.

С комерца може и да изчакаш и направиш хубав профит така и така я притежаваш.
              Тя определно е в пъти е по-ниско рискова в сравнение с по-големия си събрат.
              В годините на експанзия участваше активно в разперчатосването на Югославия, но от онези славни години за нея не е останал и помен.

Коментар

Като ги гледам тези банки, по някое време като нищо ще направят Kapitalerhöhung. Гнила работа са си за мене. Ставаха само за шортене. Но дано имаш късмет и да нацелиш момента да се покачат и да успееш да реализираш профит.

В момента е хазарт.....
                Утре в отчета прогнозират загуба в Коба от 442 милиона..... колко ли ще е е..
                Ще бъде интересен ден....
                Страха ми казвше да продавам над 6,1 а алчноста над 6,7-7.... а и излезе проучване за купува на 8,5....

Коментар

Това е друго.....

Аз ги купих при второто падане при уволненията....

В момента е 6,08 коба.... а аз купувах под 6 вчера....

сутринта за малко да правя арбитраж с ДБ, но хайрсъза ме ядоса и се отказах....
                  Като ги гледам тези банки, по някое време като нищо ще направят Kapitalerhöhung. Гнила работа са си за мене. Ставаха само за шортене. Но дано имаш късмет и да нацелиш момента да се покачат и да успееш да реализираш профит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                    Е, преувеличаваш. Не може нито 1000, нито 100 000, защото това не е компютърна игра, но търговия с реални активи. Как виждаш J&J (напримерно) на 6.50 зеленички? Или на 650 зеленички? При пръвия вариант аз и кръвчичката ще си продавам, за да си купя... при втория кой ще си купи?

И стига с тия чичовци с пури, че и аз ще взема да си запаля една пура с коняк.
                    Толкова могъщи компании са стигнали до нулата и закриване, така че и нула може да стане някой ден. И 1000 може, както сме виждали при компании, които реално не струват повече от няколко десетки долара, а имат пазарна капитализация от по няколко стотин долара. Примери няма да давам графики за подобни случай в нета има колкто искате.
                    Преди време за кеф си купих акции в една много малка борсово търгувана компания с пазарна капитализация от не повече от 4 милиона евро. Нисколиквидна акцийка, моята покупка изстреля акцията с 20% +. Този нагледен пример през призмата на на някой, който търгува с милиарди показва, че днешната борса си е точно една електронна игра.

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                      Ставай алчен, ама с мярка ...
                      Помня как ми написа "що се набутваш" - когато обявих , че съм купил на Коба на 5.3

Това е друго.....

Аз ги купих при второто падане при уволненията....

В момента е 6,08 коба.... а аз купувах под 6 вчера....

сутринта за малко да правя арбитраж с ДБ, но хайрсъза ме ядоса и се отказах....

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
                        по каква причина?
                        ей тука една мъдра лама кви анализи е прайл, но е малко объркващо щото оранжевата линия не показва точно до каква цена ще отиде а за времето става въпрос, са точно кви подскоци ше прай никой незнае, но явно след като се набеснеят от изборите ше слиза там до Март (SPX - INDX) евентуално ..

Last edited by michaelis12; 03.11.2016, 12:24.

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
                          по каква причина?
                          ми за да ти приберат пароците по принцип тва е причината може би отиграват победата на Тръмп, после ше вземе да стане тоя всичко ше влезне шорт и оп ше го юрнат нагоре ... А може и Клинтъница да вземе нали всичко по план трак ама не много нагоре и после рязко обръщане пак надолу .... Не ги знам кво са намислили, но преди някакво събитие щом е в една посока след събитието ще е наопаки, тва вече го наблюдавам от сумай ти години и внимавай с късите поне краткосрочно да нема олеле, каам краткосрочно после ше видиме

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
                            щом го бутат в едната посока преди изборите после ше има ракетоносител в обратната ми се струва .....
                            по каква причина?
                            The strongest stand last.

Коментар

• щом го бутат в едната посока преди изборите после ше има ракетоносител в обратната ми се струва .....

Коментар

Когато почнат да се задават тези въпроси ,почва да се катери....
                                Мен ме притеснява не ДАХ а утрешния отчет.....ако падне до ,5,5 пак ще си купя ама нема май да стане....
                                Ставай алчен, ама с мярка ...
                                Помня как ми написа "що се набутваш" - когато обявих , че съм купил на Коба на 5.3
                                За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

Working...
                                X